bakke

Garderveien, Vestby

I Vestby utvikler vi et nytt boligområde som et ledd i den planlagte utviklingen av Vestby sentrum. Det nye området vil bestå av ca 600 boliger og inntil 10.000 kvm næring. 

Boligene vil være lyse og moderne i varierende størrelser og ha fokus på god bokvalitet.

Vestby er et område i sterk vekst og har allerede mange av kvalitetene som utgjør et attraktivt boligområde. Her finner man et landlig og trygt nærmiljø. I Vestby finner du et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstsvilkår. Kysten, med populære badesteder som Hvitsten og Emmerstad, ligger bare en liten tur unna.

Når den nye Follobanen står ferdig i 2022, vil den ta deg til Oslo på 23 minutter. 

Meld interesse for å holde deg oppdatert om videre utvikling i prosjektet.

Prosjektet vil bestå av utadrettet virksomhet på første plan og boligene vil i all hovedsak etableres over et grønt lokk fra 2. etasje. Byggene vil variere i form, farger, materialer og høyder for å gjenskape noe av landskapskarakteren fra åkrene i området. 

Rommene mellom byggene og på takene i forskjellige nivåer vil også bidra til en naturlig forlengelse av de grønne omgivelsene.

Det legges opp til gode gang- og sykkelstier gjennom prosjektet og det vil på begge sider av Nabolagsgata etableres kaféer, butikker, serveringsteder, Coop og andre tilbud som gir det komplette og gode grepet for et godt sted å ferdes, være og bo. 

Pris

Kommer

Soverom

Under utvikling

Kvm.

Under utvikling

Innflytting

Under utvikling

Vestby stasjon

500 m

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss