bakke
Logo

Hjem der alle møtes

I sentrum av Vestby utvikler vi Møllestrøket, et nytt og spennende nabolag som spirer frem i tett samarbeid med lokalmiljøet. Her skal vi skape et frodig bystrøk med gode møteplasser og uterom, spennende næringsmuligheter og delikate, urbane hjem. Boligene vil være lyse og moderne i varierende størrelser og ha fokus på god bokvalitet og trivsel gjennom trivselskonseptet Bakkekontakt.

Det nye bystrøket vil bestå av ca 600 boliger og inntil 6.000 kvm næring. 

Meld interesse for å holde deg oppdatert og se den nye energien vokse i Møllestrøket!


Med et hjerte som banker for gode nabolag og stedets unike energi, utformer vi nå Vestbys nye bygulv - Møllestrøket!

Møllestrøket vil bestå av utadrettet virksomhet på første plan og boligene vil i all hovedsak etableres over et grønt lokk fra 2. etasje. Byggene vil variere i form, farger, materialer og høyder for å gjenskape noe av landskapskarakteren fra åkrene i området. 

Vestby er et område i sterk vekst og har allerede mange av kvalitetene som utgjør et attraktivt boligområde. Her finner man et landlig og trygt nærmiljø. I Vestby finner du et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstsvilkår. Kysten, med populære badesteder som Hvitsten og Emmerstad, ligger bare en liten tur unna. 

Visste du at Follobanen tar deg til Oslo på bare 21 minutter? 

Det legges opp til gode gang- og sykkelstier gjennom prosjektet og det vil på begge sider av Nabolagsgata etableres kaféer, butikker, serveringsteder, Coop og andre tilbud som gir det komplette og gode grepet for et godt sted å ferdes, leve og bo. 

Salgsstart

Høst 2023

Pris

Kommer

Soverom

Under utvikling

Kvm.

Under utvikling

Vestby stasjon

500 m

Trivselskonsept

Bakkekontakt

Aktuelt

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss