bakke
Logo

På Granåsen i Fetsund bygger vi Granåstoppen, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av rundt 150 lekre rekkehus og kjedede boliger med gode planløsninger og solrike uteplasser.

En fantastisk nyhet: Granåstoppen kom på topp 10 listen over beste boligprosjekt innen kundetilfredshet! Målingen ble utført av Prognosesenteret. Vi er ydmyke og svært stolte! Les mer.


Pris

Soverom

Kvm.

Innflytting

Under utvikling

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med integrerte hvitevarer fra anerkjent leverandør, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag!

Vi leverer god standard, men det er også mulig å velge tilvalg og lekre stilpakker for å skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!


VELKOMMEN TIL VISNING!

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Siste nytt

Området

Fetsund har omtrent 5 800 innbyggere og antallet stiger
jevnt med cirka to prosent i året, noe det har gjort siden
1960-årene. Det vitner om et livlig og aktivt lokalsamfunn
der både unge og gamle trives.

Joker Løkenåsen
800 m

Buss
400 m

Barnehage
800 m

Riddersand skole
1,8 km

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss