bakke
Logo

Velkommen til Bakkedalen

Nye rekkehus på Kløfta med fantastisk beliggenhet rett ved barnehage, skole og flott aktivitets- og idrettspark. Her vil  hele familien trives!

I Bakkedalen kan du velge mellom to hustyper med tre eller fire soverom. Husene er energieffektive med god standard og smarte løsninger. Bakkedalen ligger solrikt og vestvendt ved store grøntområder.Har du noen spørsmål?

Send inn så vil vi svare så raskt vi klarer.

Kontakt megler
  • Finn din bolig

  • Om boligtypene

  • Området

  • Bildegalleri

  • Aktuelt

  • Meld interesse

Pris fra:

6.740.000,-

Kvm.:

133 - 170

Soverom:

3 - 4

Innflytting:

Fra Q4 2023

BOLIGER FOR ET ALLSIDIG LIV

I Bakkedalen har vi to boligtyper, begge rekkehus over tre plan. Felles for begge er energieffektive løsninger og trivelige uteplasser. Mellom husene blir det fine grøntområder og lekeplasser til glede for alle beboerne i Bakkedalen. 

Boligene får enten garasje eller carportløsning. Det er god standard, 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. 

Husene får forskjellige farger som harmonerer og skaper en hyggelig atmosfære. Vindusflater i ulike varianter og størrelser skaper fasader med spill.

Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi ønsker velkommen til tomtevisning.

Adresse: Reisopveien 9, Kløfta. 

Følg skilting.

Prosjektselger Thomas Johan Hagen
Tel.: 951 34 707
E-post: thomas.johan@bakke-as.no

Siste nytt

  • Energikrise! Det lønner seg med ny bolig.

  • En smartere produksjon

  • Bakke på topp 3 i kundetilfredshet

  • Bakkedalen på Kløfta, vi har bygget her tidligere

Alt du trenger i umiddelbar nærhet.

Bakkedalen ligger på Kløfta, sentralt og barnevennlig til ved siden av barnehage, barneskole og ungdomsskole. 

Det er gangavstand til Kløfta stasjon som har gode kommunikasjonsmuligheter til Oslo, Jessheim og Lillestrøm med tog og buss.

Butikk
200 m

Buss
300 m

Barnehage
20
0 m

Skole
3
00 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss