bakke
Logo

Like utenfor Sandvika sentrum utvikler vi Kalkbyen, fra historisk kalkmølle til en fremtidsrettet bydel. Området vil bestå av ca 1 000 boliger og 10.000 kvm. næringsareal.

Kalkbyen ligger vestvendt og solrikt og vil bestå av varierte leiligheter i ulike størrelser. Her vil du finne miljøsmarte og innovative løsninger som sikrer livskvalitet  i alle livets faser.

Rommene mellom husene blir bilfrie og vil inneholde parker, lekeplasser og områder tilrettelagt for aktivitet som selvdyrking, trening, fisking, vandringer osv. Området vil også inneholde flerbrukshall og barnehage.

Fra Kalkbyen er det kort vei til skoler, et rikt idrettstilbud, Vestmarka og Sandvika sentrum. 

Meld interesse for å holde deg oppdatert om videre utvikling i prosjektet.

Pris

Kommer

Soverom

Under utvikling

Kvm.

Under utvikling

Innflytting

Under utvikling

Meld interesse for prosjektet
 

Gruver og energismarte løsninger.

Gruvene gir Franzefossbyen unike muligheter. Gruvene på Franzefoss er 10 meter brede, 8–16 meter høye og går 600 meter inn i fjellet. Det jobbes med hårete utredninger om å etablere både datasenter og energiproduksjon inne i fjellet. Vi er fasinert av muligheten til å bruke gruvegangene som energibrønn og varme opp boligene utenfor med bergvarme.

Det jobbes med å se på flere muligheter for ulike aktiviteter inne i gruvene som vil gjøre Franzefossbyen til et helt unik sted å bo

Vi tenker fremtidsrettet og ønsker å utvikle et bomiljø der folk lever og trives.