bakke

Gode og moderne hjem

Her kan du lese mer om hvordan vi utvikler våre hjem. Bli kjent med kvalitetene innenfor våre prosjekter.Vi bygger hjem du vil hjem til

Vårt mål er å utvikle hjem du vil hjem til, nå og i fremtiden. Det er et mål vi er stolte av. Under kan du lese mer om hva vi legger fokus på for at du skal finne ditt drømmehjem hos oss.


Et hjem du vil hjem til

Energieffektivt

Forutsigbarhet

Sosial bærekraft

Vær smart - tenk nytt

DET LØNNER SEG MED NY BOLIG

Energiprisene er historisk høye for tiden og ikke mye tyder på at de skal bli lavere den nærmeste fremtiden. Å velge ny bolig bygget etter de siste tekniske forskrifter og krav kontra en eldre bolig vil ha mye å si for lommeboken. I tillegg flytter du inn i en bolig hvor ingen andre har bodd før!


Bakkekontakt 

FOR DIN TRIVSEL

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.


Stilretninger

FÅ ET HJEM DU VIL HJEM TIL 

I Bakke er vi opptatt av boliger som gjenspeiler de som bor der. Vi tilbyr flere forskjellige stiler slik at du finner det som passer deg best.

Vi har samarbeidet tett med interiørarkitekter som har hjulpet oss å finne frem til moderne og tidsriktige stilpakker, både for rekkehus og leilighetene vi bygger.

Ved kjøp av ny bolig fra Bakke kan du velge mellom lyst- , lunt-  eller moderne konsept.

Få hjelp i startgropen med Bakkestart

Mange opplever i dag at det er vanskelig å få mulighet til å kjøpe sin egen bolig. Selv om du har god inntekt og betjeningsevnen i orden, har mange utfordringer med å stable nok penger på bena til å dekke egenkapitalkravet.

Resultatet er at du må søke hjelp hos foreldre eller andre. Er du ikke så heldig å ha den muligheten kan det se mørkt ut, og leie kan fort bli løsningen. Dette ønsker vi i Bakke å gjøre noe med. Vi lanserer derfor Bakkestart. Bakkestart er et spareprogram utviklet i samarbeid med Aurskog Sparebank, der du inngår en spareavtale med banken med et fast beløp i måneden. Beløpet, sammen med forventet verdistigning vil gi deg muligheten du trenger for å dekke egenkapitalkravet. Smart ikke sant? 


Bakke er fremtidsrettet

I Bakke tar vi begrepet bærekraft på alvor. Alle våre boliger tilfredsstiller strenge miljøkrav. Vi bygger nær offentlig kommunikasjon for å redusere bruk av biltrafikk og gjøre det enkelt for deg å velge miljøvennlig transport.

I Bakke har vi vår egen husfabrikk. Vi produserer våre egne hus, helt fra idé og tegninger, til elementer og ferdig hus på byggeplass. Å bygge selv gir god kontroll over hele prosessen, og sørger for at vi klarer å levere en standard som fortjener kvalitetsstempelet vårt.

Summen av dette er med på å skape et mer bærekraftig nabolag. 


Digitalisering 

EN FREMTIDSRETTET HVERDAG

Vi gjør flere digitaliseringstiltak som kommer deg som kunde til gode. Fra en tomt kjøpes til en bolig fylles med liv, er det nemlig en stor bredde av informasjon som skal behandles i en rekke systemer. Vi arbeider for å integrere de ulike systemene og sørge for at informasjonsflyten blir sømløs, korrekt og effektiv.