bakke

Hvorfor oss?


Vi bygger hjem du vil hjem til

Vårt mål er å utvikle hjem du vil hjem til, nå og i fremtiden. Det er et mål vi er stolte av. Under kan du lese mer om hva vi legger fokus på for at du skal finne ditt drømmehjem hos oss.


Gode og moderne hjem

Her kan du lese mer om hvordan vi utvikler våre hjem. Bli kjent med kvalitetene innenfor våre prosjekter.

Hvorfor nybygg?

LAVE OMKOSTNINGER
Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny bolig fremfor gammel. Når du kjøper en brukt bolig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. 

FORUTSIGBARHET OG GARANTI
Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må Budstadoppføringslova følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år.

BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD
Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! 

Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

Å STARTE MED BLANKE ARK ER ALLTID SMART
Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!