bakke
Logo

Velkommen til Sentrumshagen, hvor trivsel står i fokus


På Aursmoen, rett ved Aurskog senter, er vi i full gang med å utvikle Sentrumshagen. Dette blir et helt nytt boligprosjekt som totalt vil bestå av ca. 350-400 rekkehus og leiligheter. Felles for boligene i Sentrumshagen er fokus på trivsel og livskvalitet.

Sentrumshagen blir et lekkert prosjekt med flotte kvaliteter ute og inne. Vi tør påstå: Kanskje Aurskogs flotteste noensinne?

Boliger tilpasset et aktivt liv

Er du ung og i etableringsfasen, en senior med ønske om en lettstelt leilighet eller rekkehus, eller er du et sted midt i mellom med familie og barn? Vi har boligen for deg! Og du, i Sentrumshagen står trivsel i fokus! Vi tilrettelegger for et meget godt naboskap hvor du med stor sannsynlighet vil stortrives. Les mer om vårt trivselskonsept

 Klikk deg inn på undersiden og les mer om rekkehusene og leilighetene i Sentrumshagen: 

VISNING

Vi har et flott visningssenter i Aurskog senter. Her har vi modell av boligprosjektet og øvrig informasjon. Ta kontakt med oss for å avtale tidspunkt eller slå på tråden for en hyggelig boligprat :) 


Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707

Om Området

Sentrumshagen ligger midt i Aurskog sentrum med kort vei til det du trenger i hverdagen. Aurskog senter ligger i tøffelavstand fra boligene.  Her finner du et utvalg butikker, servicetilbud og en hyggelig cafe. Det finnes også flere dagligvarebutikker og en flott møbelbutikk i gangavstand fra boligene. 

Aurskog kan også tilby et godt idrettstilbud og flotte omgivelser for friluftsliv.

Aurskog senter
< 100 m

Buss
< 100 m

Aursmoen barnehage
500 m


Aursmoen skole (1. - 10. trinn)
500 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Kontakt våre prosjektselgere

For andre henvendelser

For spørsmål om tilvalg, kontakt: 

Magny Skarsbø Slettnes, Kunde og tilvalgsansvarlig

Mobil: 915 499 92 / magny@bakke-as.no


For salg av kontraktsposisjon og oppgjør, kontakt:

Natalia Prakht, Oppgjørsleder/ Eiendomsmegler MNEF

Mobil: 906 521 12 / natalia@bakke-as.no 


Prosjektleder rekkehus: 

Tommy Brattbakk

Mobil: 920 34 778 / tommy.brattbakk@bakke-as.no


Prosjektleder leiligheter: 

Bjørn Magnus Stefansson

Mobil: 907 44 669 / bjorn@bakke-as.no


Utforsk flere boliger fra oss