bakke
Logo

Velkommen til Sentrumshagen


Sentralt i Aurskog sentrum skal Bakke utvikle Sentrumshagen. Prosjektet vil totalt bestå av ca 350-400 leiligheter og rekkehus og vil utvikles over flere år. Felles for boligene i Sentrumshagen er fokus på livskvalitet.  

Sentrumshagen blir et lekkert prosjekt med flotte kvaliteter ute og inne. Vi tør påstå: Aurskogs flotteste noensinne. Les mer om hvorfor lengre ned.


 

Boliger tilpasset et aktivt liv.

Her kan du velge mellom våre rekkehus og leiligheter. Klikk deg inn på undersiden og les mer. 

Om Området

Sentrumshagen ligger midt i Aurskog sentrum med kort vei til det du trenger i hverdagen. Aurskog senter ligger i tøffelavstand fra boligene.  Her finner du et utvalg butikker, servicetilbud og en hyggelig cafe. Det finnes også flere dagligvarebutikker og en flott møbelbutikk i gangavstand fra boligene. 

Aurskog kan også tilby et godt idrettstilbud og flotte omgivelser for friluftsliv.

Aurskog senter
< 100 m

Buss
< 100 m

Aursmoen barnehage
500 m


Aursmoen skole (1. - 10. trinn)
500 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Kontakt våre prosjektselgere

Utforsk flere boliger fra oss