bakke
Logo

På Kambo i Moss bygger vi Mølleåsen - et nytt trivelig boligprosjekt med lekre rekkehus og kjedede boliger. Det nye nabolaget er nå godt etablert. Kom og se hvor fint det har blitt! 

Mølleåsen er nå utsolgt!

Pris

Fra: 4 240 000,-

Soverom

2 - 4

Kvm.

90 - 156

Innflytting

Boliger i ulike faser. Ta kontakt!

Trivelige rekkehus

På Mølleåsen bygger vi flotte rekkehus og kjedede boliger fra 90 til 156 kvm BRA med god standard, hvitevarer, peisovn og ferdigplen inkludert. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag!

Boligene på 156 kvm er godkjent for Husbankfinansiering!

Området vil i sin helhet bebygges med ca. 60 boliger med  lekeplasser og trivelige grøntområder til glede for liten og stor. Mange av våre boligkjøpere har flyttet inn og nabolaget er allerede godt etablert. 

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visninger er

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Aktuelt

Et rolig og familievennlig nabolag

Mølleåsen er et rolig og familievennlig nabolag med nærhet til alt du behøver i hverdagen. Her finner du alt du trenger i det lokale senteret i området og det er kort vei til Son, togstasjonen og E6, samt flotte natur og sti-områder. Moss kommune skal i gang med restaurering av Trolldalsbekken som renner forbi og dette vil bli en naturlig sti for trening og turer.

Kambo Senter
900 m

Buss
400 m

Barnehage
600 m

Nøkkeland skole
500 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss