bakke

Få boliger igjen på Mølleåsen på Kambo!

Mølleåsen er et rolig og familievennlig nabolag med nærhet til alt du behøver i hverdagen. Området har blitt svært populært og nå er det kun 3 boliger igjen, før det barnevennlige boligfeltet er utsolgt.

Her finner du alt du trenger i det lokale senteret i området og det er kort vei til Son, togstasjonen og E6, samt flotte natur og turområder. Trolldalsbekken som renner forbi er en naturlig sti for trening og turer. Her er det barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole – og bussen går like ved tomten. Pendler du til jobb? Da bruker du snaue 5 minutter til E6 i bil og drøye 40 minutter til Oslo. Når de nye dobbeltsporene står klare, vil du med toget komme deg enkelt og behagelig inn til Oslo på drøye 30 minutter.

Prosjektleder Niklas Åkerlund kan fortelle at boligfeltet på Kambo har blitt svært populært.

– De som har flyttet inn her på Mølleåsen, forteller at de setter pris på nærhet til sjøen, at selve byggefeltet ligger luftig og fint i naturen, sier Niklas Åkerlund. I tillegg forteller han at avstand til barne- og ungdomsskole og ulike fritidsaktiviteter for alle i familien er av stor betydning for trivsel blant de som har flyttet inn i boligene sine. Han forteller også at det er positiv tilbakemelding på hvor enkelt det er å komme seg til Kambo stasjon.

Prosjektleder Niklas Åkerlund viser frem en romslig utebodProsjektleder Niklas Åkerlund viser frem en romslig utebod

Niklas tar oss med på en runde på boligfeltet som stadig vokser seg til som et trivelig og moderne boligfelt. Lekeplassene på boligfeltet og en egen grillplass med flott utsikt over hele boligfeltet, gjør at dette feltet er skapt for sosiale treff, godt miljø og trygg lek for barna.

Boligene har lyse, moderne bad og luftige oppholdsromBoligene har lyse, moderne bad og luftige oppholdsrom

Folk på boligfeltet har begynt å bli kjent med hverandre og om litt er feltet sluttsolgt. Da ligger alt til rette for et godt naboskap og et trygt bomiljø blant de som har valgt å bosette seg her på Kambo. Per i dag er det kun 3 boliger igjen. Vi ble med Niklas inn en én av boligene og fikk en opplevelse av en lys, luftig og moderne bolig. Boligene har egen biloppstillingsplass, en romslig bod, et lekkert bad og moderne og innbydende rom, for å nevne noe.

Hele boligfeltet ligger høyt i terrenget. Det gjør at stue med balkong får gode lysforhold.Hele boligfeltet ligger høyt i terrenget. Det gjør at stue med balkong får gode lysforhold.

Ønsker du å ta en titt på en av de få boligene som fortsatt står ledige på Mølleåsen, kan dere ta en titt her.

En av flere lekeplasser på området.En av flere lekeplasser på området.

Ved utvikling av Mølleåsen har det blitt lagt ned et stort arbeid i å bevare naturlige fjellknauser, ta vare på verneverdige trær og annen vegetasjon. De har også lagt ned mye arbeid i å planlegge gode, sikre og pene lekeplasser for barna. Dette gjør at Mølleåsen har blitt et barnevennlig og trygt sted å bo.

Området vil i sin helhet bebygges med 58 boliger. Flere av boligene er godkjent for gunstig Husbankfinansiering. Ta kontakt for å vite mer! 

Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig, kan du begynne å bo fra første dag! Velkommen til Mølleåsen!