bakke

Stilretninger

I Bakke er vi opptatt av boliger som gjenspeiler de som bor der. Vi tilbyr flere forskjellige stiler slik at du finner det som passer deg best. Alle boliger leveres med kvalitetskjøkken fra HTH.

Kjøper du en leilighet fra Bakke kan du fritt velge mellom de foreslåtte fargene på vegg, mens i hus og rekkehus leveres hvitmalt som standard. Her er veggfarger er tilvalg. 

Bli kjent med stilretningene du kan velge mellom i våre boliger: Lyst-, lunt- eller moderne konsept.


Lyse kontraster

---

Den klassiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Her leveres kjøkkenet med hvite fronter, benkeplate i fargen hvit betong og veggene er malt i fargen space. Den varme jordtonen skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap.

Den klassiske stilen er inspirert av den nordiske stilen som lenge har vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord. Her ser du farger som passer godt å kombinere til stilen for å skape et lyst, innbydende hjem. 


Klassisk

Tradisjonelt

Nordisk

Lunt og lekkert

---

Den lune stilen preges av rolige, duse farger i harmoni. Her leveres kjøkkenet med beige fronter, benkeplaten i fargen sandsten og veggene er hvite. Kombiner gjerne med varmere fargenyanser for å gi rommene et lunt preg.

Vi byr på forslag til kontrastfarger som inspirasjon til valg av tilleggsfarger på vegger, møbler og detaljer. En lun og lekker stil som gir rom til å skape ditt unike drømmehjem.


Harmonisk

Tidløst

Klassisk

Moderne vri

---

Den moderne stilen henter inspirasjon fra storbyen og tør å tenke utenfor boksen når det gjelder fargevalg. Her leveres kjøkkenet med grå fronter, benkeplate i fargen grafitt og veggene i varmgrå.

Stilen passer godt sammen med stramme linjer og mørke farger på innredning og tåler bruk av mørkere farger også på vegger. Kombiner gjerne med detaljer i skinn, gjerne i stoler og sofaer.

Sofistikert og stilsikkert som lar deg vise hvem du er.


Urbant

Kubistisk

Stramme linjer