bakke

Stilretninger

I Bakke er vi opptatt av boliger som gjenspeiler de som bor der. Vi tilbyr flere forskjellige stiler slik at du finner det som passer deg best.

Bli kjent med stilretningene* du kan velge mellom i våre boliger: VennligVerdensvantForankret og Naturlig.

*Utvalget avhenger av boligtype og beliggenhet.


Vennlig

---

Den klassiske stilen vektlegger tradisjon, arv og godt håndverk. I en hektisk hverdag, søker vi det trygge og kjente. Rolige, duse farger i harmoni. Gjerne varmere farge- nyanser for å gi rommene et lunt preg. Her er gjerne kjøkkenet husets hjerte, der god mat og bakverk lages fra bunnen og familie og venner kan samles. Detaljer som profilerte kjøkkenfronter, nagler i stoler og luftige gardiner. Klassiske møbler, med vekt på god størrelse og komfort. Lyse eikegulv og hvitmalte dører.


Klassisk

Tradisjonelt

Varmt

Verdensvant

---

Vi henter inspirasjon fra storbyen og tør å tenke utenfor boksen når det gjelder fargevalg og sammensetning av møbler. Interiøret har et noe maskulint og kubistisk preg. Stramme linjer og mørke farger på innredning, tåler bruk av mørkere farger også på vegger. Detaljer i skinn, gjerne i stoler og sofaer. Mørke plommefarger står i kontrast og harmoni til varmere farger som oker og bruntoner. Sofistikert og stilsikkert, og sannsynligvis den retningen som skiller seg mest fra den klassiske. Dører kan gjerne være sorte, med detaljer i mørk bronse.

Urbant

Kubistisk

Stramme linjer

Forankret

---

Den nordiske stilen er godt forankret og noe vi lett kan identifisere oss med. Vi kan kjenne igjen blåtonene fra hav og vinterlandskap. De varme jordtonene skaper en lun kontrast og kan få oss til å tenke på varme svaberg, jorder og åkerlandskap. Her er det gjerne mye bruk av tre, i møbler og gjerne også i kjøkkeninnredningen. Skandinaviske møbler og design-klassikere går igjen i møbelvalg. Den nordiske stilen har lenge vært preget av hvitt og grått. Nå tør vi bruke farger i mye større grad, og disse fargene er kjente og kjære for oss som bor i nord.

Nordisk

Created by Astonishfrom the Noun Project

Blåtoner

Kontrast

Naturlig

---

Inspirert av naturen. Behagelige grønntoner benyttes sammen med varme, støvete røde og rosa toner. Det handler om å ta naturen inn, og planter myker opp interiøret og tilfører energi. Naturstein som marmor bidrar til spennende flater og en naturlig, ekte følelse. Interiøret kan være en miks av vintage og nytt, og skaper særpreg. Bruk av farge i møbler og kontraster i stoffer og materialer, som en grønn veloursofa til et bord i marmor. Et gulv med spill i treverket bygger oppunder den organiske stilen, og det kan gjerne ha en mer kulørt farge enn i den klassiske stilen.

Inspirert av naturen

Organisk

Særpreg

Standard

---

Standard-leveransen er solid og tidløs. Et rent og enkelt uttrykk av god kvalitet, som ikke medfører noen ekstra kostnad. Vegger malt i klassisk hvit, fungerer som et nytt og friskt lerret, hvor man kan sette sitt eget preg. Hvitt er også et symbol på en ny start.

Solid

Tidløst

Klassisk

Leken

---

Etter å ha tilbragt mye tid hjemme, har nordmenn pusset opp som aldri før. Vi ser behagelige pasteller, med innslag av sterke, klare farger. Gult forbindes med optimisme, og blir sett i mange varianter. Maksimalismen blir løftet frem som en trend, og kommer sannsynligvis av behovet for å bryte regler og skape muligheter. Kreativitet er i fokus. Det er lov å kombinere ulike stiler, farger og mønstere. Organiske og usymmetriske former vil prege interiøret i større grad.

Fargerik

Leken

Organiske former