bakke
Logo

Salget av de nye herlige boligene på Fagerstrand, Nesodden er godt i gang. Utsikt, lys og luft er stikkord for disse boligene! Med Oslofjorden i front og skogen i bakkant er dette et fantastisk sted å bo! 

Salgssuksess på Strandlia! Nytt salgstrinn med flotte eneboliger i salg nå! Klikk deg inn i boligvelgeren og finn din nye bolig.

NYHET: Nå starter vi byggingen av Strandlia 2! Forventet innflytting fra 3. kvartal 2023. 

Følg innkjøring fra Drøbakveien på Fagerstrand.


Aktuelt

  • Grunnarbeidet har startet!

  • Gratulerer Fagerstrand Vel!

  • Energikrise! Det lønner seg med ny bolig

  • Bakke på topp 3 i kundetilfredshet

  • Om boligtypene

  • Et blågrønt boligprosjekt

  • Strandlia, vi har bygget her tidligere

  • Strandlia – En perle ved Oslofjorden

  • Dette blir den nye tilveksten til halvøyas sørlige sentrum

Livet er herlig i ny bolig

Salgstrinn 3 på Strandlia, Fagerstrand er i salg med 11 flotte eneboliger i herlige omgivelser! Det leveres god kvalitet i alle ledd og ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.

Strandlia vil ved ferdigstillelse bestå av 52 boliger fordelt på 6 ulike boligtyper med størrelser fra 162 til 245 kvm BRA inkl. sportsbod og garasje. Boligene leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, peisovn og ferdigplen. 

Bilen parkerer du i egen garasje. Samtlige av boligene får store solrike takterrasser å nyte fritiden på. 

Nyhet! Nå starter vi byggingen av Strandlia! Flytt inn i en splitter ny bolig fra 3. kvartal 2023. 


Innflytting

Forventet innflytting fra høsten 2023

Pris

Fra kr. 7.990.000

Strandlia, et blågrønt boligprosjekt

Vi har lagt mye arbeid ned i å skape et så bærekraftig boligprosjekt som mulig for å imøtekomme både krav og forventninger til en moderne utbygging. Boligprosjektet får en herlig blågrønn profil med blant annet grønne tak og solcellepaneler, oppsamling og gjenbruk av sommervann, tilrettelegging for elbil og -sykkellading utenfor den enkelte bolig. Vi vil reetabelere furuskogen med pluggplanter og vi benytter gjenbruksasfalt i kjørebane for å nevne noe.

Boligene, som produseres i vår egen elementfabrikk på Aurskog er energieffektive med energikarakter B.

Det skal være godt å bo og leve på Strandlia uansett alder. Vi tilrettelegger for sosiale møteplasser og fine utsiktspunkt. Det planlegges blant annet for ballbinge som kan benyttes som skøytebane vinterstid, lekeapparater, en trivelig grillplass og ulike sittegrupper. Boligene er plassert fornuftig i terrenget, og det i et herlig norsk fjordlandskap.

Ta kontakt for tomtevisning


Om Området

Om du er på jakt etter en ny lettstelt bolig og et trygt og idyllisk boområde for deg og din familie, er Fagerstrand et utmerket valg. Her bor du i grønne omgivelser med umiddelbar nærhet til både skog og sjø. I nærmiljøet finner du grunnskoler, barnehager, dagligvareforretninger med mer.

Butikk
11 min spasertur

Buss
1 min spasertur

Barnehage
8 min spasertur

Ungdomsskole og barneskole
10 min spasertur og 4 min kjøretur

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Meld interesse for prosjektet