bakke
Logo

På Orderudjordet i Sørumsand utvikler vi et nytt nabolag bestående av energieffektive leiligheter med god bokvalitet. Med flotte uteområder tilrettelagt for aktivitet, trivsel og gode møteplasser blir Orderudjordet et godt sted å bo!

Området ligger i solrike, idylliske omgivelser med gangavstand til Sørumsand sentrum og togstasjon. Selv om tog og bil tar deg raskt til både Lillestrøm, Jessheim, Gardermoen og Oslo, finner du det meste du trenger i umiddelbar nærhet i trivelige Sørumsand. Nærsenteret har både butikker, apotek, Vinmonopolet og kafeer. 

Landsbylivet byr på ro, grønne omgivelser, men også sosiale møtepunkter når du ønsker det.

Meld interesse for å bli holdt oppdatert frem mot salgsstart!


Bokvalitet med lys, luft og aktivitet!

Med god plass mellom husene legges det til rette for aktivisering. En «aktivitetsåre» til glede for alle beboerne går gjennom tomten fra øst til vest og forbinder de ulike boligtunene. Her kan beboere samles rundt dyrking i parsellhager, sittegrupper, trimområder og lekeplasser for barn. Ved å tilrettelegge for et nabolag hvor beboerne kjenner hverandre og kan utnytte hverandres ressurser, ligger det et potensiale for at beboerne også vil bidra til å gi hverandre en bedre hverdag.


Pris

Kommer

Soverom

fra 1-3

Kvm.

Kommer

Innflytting

Kommer

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss