bakke
Logo

Det nye trivelige boligkvartalet i Ås sentrum

Harmoniske, lune hjem og et fellesskap du vil lengte hjem til. Her blir det godt å leve! 

Salget er i gang!

Velkommen på visning torsdager fra kl 16.00-18.00

Meld interesse

Fremdrift

 • Lansering

   2022

 • Salgsstart 

  Mai 2023

 • Byggestart

  1. kvartal 2024

 • Innflytting

  1. kvartal 2026

Pris

3 490 000 - 10 390 000

Kvm.

40 - 113

Innflytting

1. kv 2026

Siste nytt

Lune harmoniske hjem, 19 minutter fra Oslo

De energieffektive leilighetene er i varierende størrelse og har store og gode balkonger, solrike takterrasser, hageparseller og en vakker frodig gårdshage. I den trivelige fellesstua kan du ta en kaffe med naboen, delta på sosiale aktiviteter eller arrangere sammenkomster. Gjennom trivselskonseptet Bakkekontakt vil det aktivt legges til rette for aktivitet og trivsel, tilpasset ditt sosiale behov! 

Fredheimkvartalet vil i tillegg få service-/handelsfasiliteter på gateplan ut mot Moerveien. Prosjektet er tegnet av anerkjente Lund + Slaatto Arkitekter.

Butikker og andre servicetilbud finner du rett utenfor døren, samtidig som området er omringet av idylliske og landlige omgivelser. Bildelingsordning, delerom for utstyr og verktøy og gratis leie av elsykler er bare noe av det du kan nyte godt av som beboer i Fredheimkvartalet. 

Og - skulle du allikevel ønske deg en tur til hovedstaden ligger den bare 19 minutter unna med tog! Velkommen hjem til en bolig du vil lengte hjem til!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi holder visninger på vårt visningssenter i Moerveien 7, Ås. På visningssenteret blir du bedre kjent med Fredheimkvartalet og de forskjellige leilighetstypene. Du kan også ta en titt på leiligheter som ikke ligger ute i boligvelgeren enda!

Visningstider:

Torsdager fra kl 16.00-18.00

Velkommen!

Et godt sted å vokse opp og et godt sted å leve!

Ås er et tettsted i Ås kommune og ligger 35 km sør for Oslo. Sentrum i Ås er lokalisert rundt togstasjonen. Toget bruker nå bare 19 minutter fra Ås til Oslo! 

I idylliske Ås har du naturen som nærmeste nabo. Landskapet kjennetegnes av langstrakte åkere og vakker natur. Her finner man også Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), som er kjent for sitt gode studentmiljø og sine vakre bygg og -omgivelser. Her vil du trives, enten du liker det urbane livet eller trives best i naturen!

I Ås sentrum finner man blant annet kulturhus, butikker, kjøpesenter og hyggelige spisesteder. Det er kort vel til både barnehage, barne- og ungdomsskole. Et godt sted å vokse opp - og et godt sted å leve!

Butikk
100 m

Tog/Buss
180 m

Barnehage
400 m

Skole
300 m

Ås kulturhus

200 m

Velg din stilretning - kostnadsfritt

Hvilken stiltype er du? Vi har utviklet tre stilpakker for å gjøre det enklere for deg som boligkjøper å skreddersy boligen etter din egen smak og eget stilvalg.

Det kan virke overveldende å sette seg inn i farger og trender. Og ikke minst, ta gode valg som i tillegg harmonerer med møblene du allerede har. Vi har derfor laget tre ulike pakker som består av farge på vegg og kjøkkenfronter. Kjøkkenet leveres av HTH. Som boligkjøper i Fredheimkvartalet kan du kostnadsfritt velge mellom disse tre stiltypene. Disse fargene står godt sammen og skaper lune, moderne boliger. Til hver stilpakke har vi laget inspirasjonspakker som kan gi deg råd om alternative farger, møbler og interiør som sammen skaper en personlig helhet.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss