bakke
Logo

Det nye trivelige boligkvartalet i Ås sentrum

Harmoniske, lune hjem og et fellesskap du vil lengte hjem til. Her blir det godt å leve! 

BYGGESTART VEDTATT! 🏗️

Meld deg på visning!


LES MER HER

Fremdrift

 • Lansering

   2022

 • Salgsstart 

  Mai 2023

 • Byggestart

  2./3. kvartal 2024

 • Innflytting

  2. halvår 2026

Pris

3 850 000 - 11 190 000

Kvm.

40 - 113

Forventet innflytting

3. kv 2026

Siste nytt

Lune harmoniske hjem, 17 minutter fra Oslo

De energieffektive leilighetene er i varierende størrelse og har store og gode balkonger, solrike takterrasser, hageparseller og en vakker frodig gårdshage. I den trivelige fellesstua kan du ta en kaffe med naboen, delta på sosiale aktiviteter eller arrangere sammenkomster. Gjennom trivselskonseptet Bakkekontakt vil det aktivt legges til rette for aktivitet og trivsel, tilpasset ditt sosiale behov! 

Fredheimkvartalet vil i tillegg få service-/handelsfasiliteter på gateplan ut mot Moerveien. Prosjektet er tegnet av anerkjente Lund + Slaatto Arkitekter.

Butikker og andre servicetilbud finner du rett utenfor døren, samtidig som området er omringet av idylliske og landlige omgivelser. Bildelingsordning, delerom for utstyr og verktøy og gratis leie av elsykler er bare noe av det du kan nyte godt av som beboer i Fredheimkvartalet. 

Og - skulle du allikevel ønske deg en tur til hovedstaden ligger den bare 17 minutter unna med tog! Velkommen hjem til en bolig du vil lengte hjem til!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi holder visninger på vårt visningssenter i Moerveien 7, Ås. På visningssenteret blir du bedre kjent med Fredheimkvartalet og de forskjellige leilighetstypene. Du får også svar på spørsmål du måtte ha rundt prosjektet og salgsprosessen. Velkommen på visning!

Visningstider:

Torsdager fra kl 15.00-17.00

Et godt sted å vokse opp og et godt sted å leve!

Ås er et tettsted i Ås kommune og ligger 35 km sør for Oslo. Sentrum i Ås er lokalisert rundt togstasjonen. Toget bruker nå bare 17 minutter fra Ås til Oslo! 

I idylliske Ås har du naturen som nærmeste nabo. Landskapet kjennetegnes av langstrakte åkere og vakker natur. Her finner man også Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), som er kjent for sitt gode studentmiljø og sine vakre bygg og -omgivelser. Her vil du trives, enten du liker det urbane livet eller trives best i naturen!

I Ås sentrum finner man blant annet kulturhus, butikker, kjøpesenter og hyggelige spisesteder. Det er kort vel til både barnehage, barne- og ungdomsskole. Et godt sted å vokse opp - og et godt sted å leve!

Butikk
100 m

Tog/Buss
180 m

Barnehage
400 m

Skole
300 m

Ås kulturhus

200 m

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss