bakke
Logo

Med solrik og luftig beliggenhet på toppen av Flateby, blir Høgåskollen et godt sted å leve!  I dette nye nabolaget vil det legges til rette for aktivitet og fellesskap for å skape trivsel og trygghet blant beboerne.

Salget er i gang! Første salgstrinn består av 11 familievennlige og energieffektive rekkehus med god plass til hele familien.

Ta kontakt for å avtale visning. Meld deg på!

Flere av rekkehusene i første salgstrinn er allerede solgt. Finn din favorittbolig i boligvelgeren!


Pris

Fra 4.990.000

Soverom

3 - 5

Kvm. rekkehus

Fra 105 - 139

Salgsstart

Juni 2022

Innflytting

Forventet innflytting høst 2023

Rekkehusene på Høgåskollen er energieffektive og har gode, gjennomtenkte planløsninger tilpasset livets ulike faser. Boligene har god standard, fine oppholdsrom, lekre baderom og solrike uteplasser. Noen av boligene har også deilige takterrasser! Bilen plasserer du i carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranses av trivelige tun med lekeplasser, ballbinge og sosiale møteplasser for både store og små.

Rekkehusene produseres i Bakkes egne elementfabrikk på Aurskog - så her snakker vi kortreist kvalitet! Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Gjennom vårt trivselskonsept Bakkekontakt gjør vi det enklere for beboerne å bli kjent med hverandre, noe som bidrar til å skape et trygt og godt nabolag.

Hvis du er på jakt etter en ny og lettstelt bolig i et idyllisk og trygt boligområde, vil du trives på Høgåskollen!


Det gode livet på toppen

På Høgåskollen har man nærhet til både skog og sjø, med idylliske Østmarka rett utenfor stuedøra og en herlig utsikt over Øyeren. 

Høgåsen er et nyutviklet tomteområde på Flateby. I nærområdet finnes både barnehage og skoler. Flateby har også fotballstadion, idrettshall, treningssenter, skistadion, hestesenter, ballbinge, skatepark og samfunnshus med kino. Nærmeste busstopp ligger bare en liten spasertur unna.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Flateby senter. Her finner du dagligvarebutikk, blomster, velvære, frisør og restaurant.

Frister det med en båttur på Øyeren, er det muligheter for båtplass på Flateby Marina. Øyeren har også gode bade- og fiskemuligheter. I Østmarka finnes det også flust av koselige bade- og fiskevann. Både sommer- og vinterstid kryr det av tur- og treningsmuligheter i Østmarka. Alt du kan ønske deg for et aktivt liv!

Siste nytt

  • Bli kjent med våre tilvalgsmuligheter og stilpakker

  • Bakkekontakt - for din trivsel

  • På Høgåsen er det godt å bo!

  • Bakke på topp 3 i kundetilfredshet

  • Øyeren - en naturperle!

  • Hvilken stil passer deg?

VELKOMMEN TIL VISNING!


Vi holder visninger på visningssenteret på Høgåskollen. 

I visningssenteret får du snakke med våre prosjektselgere, samtidig som du får blitt bedre kjent med våre boligmodeller.

På tomten har vi merket av plassering for de ulike rekkehusene i første salgstrinn.

Ta kontakt for å avtale visningstidspunkt.

Velkommen!Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Butikk
800 m

Buss
700 m

Barnehage
600 m

Skole
500 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Utforsk flere boliger fra oss