bakke
Logo

Velkommen til Høgåskollen

På toppen av Flateby er vi i full gang med å utvikle Høgåskollen, et nytt herlig nabolag med både rekkehus og leiligheter. Felles for boligene på Høgåskollen er fokus på trivsel og livskvalitet. 

Salget av rekkehusene er godt i gang. Se boligvelger for ledige boliger. Lyst til å se og føle boligene vi bygger? Vi har innredet et lekkert rekkehus på Smestadtunet, Rælingen - ikke langt fra Høgåskollen. Ta kontakt for å avtale en uforpliktende visning. 

Prosjektselger Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707

Leilighetene kommer for salg. Meld din interesse i dag, så holder vi deg orientert om salgsprosessen. 

Siste nytt

  • Slik ser utbygger for seg 42 nye boliger i Høgåskollen

  • Energikrise! Det lønner seg med ny bolig

  • Bli kjent med våre tilvalgsmuligheter og stilpakker

  • Bakkekontakt - for din trivsel

  • På Høgåsen er det godt å bo!

  • Bakke på topp 3 i kundetilfredshet

  • Øyeren - en naturperle!

  • Hvilken stil passer deg?

Pris rekkehus

Fra 4.990.000

Soverom rekkehus

3 - 5

Kvm. rekkehus

Fra 105 - 139

Innflytting rekkehus

Forventet innflytting høst 2023

Pris leiligheter

Pris kommer

Soverom leiligheter

1- 3

Kvm. leiligheter

Fra 44-93

Innflytting leiligheter

Info kommer

Boliger tilpasset et aktivt liv.

Er du ung, og i etableringsfasen, en senior med ønske om en lettstelt leilighet eller rekkehus, eller er du et sted midt i mellom med familie og barn? Vi har boligen for deg! Velg mellom rekkehus og leiligheter. Klikk deg inn på undersiden og les mer. 

VELKOMMEN TIL VISNING!


I visningssenteret på tomten får du snakke med våre prosjektselgere, samtidig som du får blitt bedre kjent med våre boligmodeller. Ta kontakt for å avtale visningstidspunkt.

Vi har også merket ut plassering for de ulike rekkehusene i første salgstrinn. Ta turen for å se plassering av det enkelte hus.

Lyst til å se og føle boligene vi bygger? Vi har innredet et lekkert rekkehus på Smestadtunet, Rælingen - ikke langt fra Høgåskollen. Ta kontakt for å avtale en uforpliktende visning. 

Prosjektselger Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707Det gode livet på toppen

På Høgåskollen har man nærhet til både skog og sjø, med idylliske Østmarka rett utenfor stuedøra og en herlig utsikt over Øyeren. 

Høgåsen er et nyutviklet tomteområde på Flateby. I nærområdet finnes både barnehage og skoler. Flateby har også fotballstadion, idrettshall, treningssenter, skistadion, hestesenter, ballbinge, skatepark og samfunnshus med kino. Nærmeste busstopp ligger bare en liten spasertur unna.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Flateby senter. Her finner du dagligvarebutikk, blomster, velvære, frisør og restaurant.

Frister det med en båttur på Øyeren, er det muligheter for båtplass på Flateby Marina. Øyeren har også gode bade- og fiskemuligheter. I Østmarka finnes det også flust av koselige bade- og fiskevann. Både sommer- og vinterstid kryr det av tur- og treningsmuligheter i Østmarka. Alt du kan ønske deg for et aktivt liv!

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Butikk
800 m

Buss
700 m

Barnehage
600 m

Skole
500 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss