bakke
Logo

Velkommen til Høgåskollen

Bo godt på toppen av Flateby! Høgåskollen er et nytt og trivelig nabolag med både leiligheter og rekkehus. Med idyllisk beliggenhet og Østmarka som nærmeste nabo ligger alt til rette for å trives her!

Siste nytt

Pris leiligheter 6-mannsbolig

Fra 3.050.000

Soverom leiligheter

2- 3

Kvm. leiligheter

Fra 60-74

Innflytting leiligheter

Info kommer

VELKOMMEN TIL VISNING!

I visningssenteret på tomten får du snakke med våre prosjektselgere, samtidig som du får blitt bedre kjent med våre boligmodeller. 

Kontakt prosjektselger
Thomas Johan Hagen
951 34 707Det gode livet på toppen

På Høgåskollen har man nærhet til både skog og sjø, med idylliske Østmarka rett utenfor stuedøra og en herlig utsikt over Øyeren. 

Høgåsen er et nyutviklet tomteområde på Flateby. I nærområdet finnes både barnehage og skoler. Flateby har også fotballstadion, idrettshall, treningssenter, skistadion, hestesenter, ballbinge, skatepark og samfunnshus med kino. Nærmeste busstopp ligger bare en liten spasertur unna.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Flateby senter. Her finner du dagligvarebutikk, blomster, velvære, frisør og restaurant.

Frister det med en båttur på Øyeren, er det muligheter for båtplass på Flateby Marina. Øyeren har også gode bade- og fiskemuligheter. I Østmarka finnes det også flust av koselige bade- og fiskevann. Både sommer- og vinterstid kryr det av tur- og treningsmuligheter i Østmarka. Alt du kan ønske deg for et aktivt liv!

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Butikk
800 m

Buss
700 m

Barnehage
600 m

Skole
500 m

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss