bakke
Logo

Velkommen!

I naturskjønne omgivelser i Lørenfallet i Lillestrøm kommune er vi i full gang med byggingen av det nye trivelige nabolaget Lørenfallet hage. De nye rekkehusene får gode kvaliteter og leveres komplett og innflyttingsklare. Området er midt i blinken for både barnefamilier, førstegangsetablerere og de som ønsker en behagelig tilværelse i en bolig som er ny!   

Bo splitter nytt - kun 20 min fra Lillestrøm 

NYHET: Salget av de prisgunstige leilighetene i 6- og 8-mannsbolig er i gang!


Aktuelt

Kom og opplev Lørenfallet hage!


Lørenfallet hage er moderne to- og treetasjes boliger med smarte planløsninger. Boligene er engergieffektive med energikarakter B. Her er det penger å spare på å velge nytt! 

Det er god standard med hvitpigmentert parkett på gulv, flislagt bad, kjøkken fra HTH, komplett med hvitevarer. Bilen parkerer du i din egen garasje eller carport.

Alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!


Nyhet! Nye koselige leiligheter i Lørenfallet hage


Vi har gleden av å presentere et helt nytt boligkonsept med koselige leiligheter i 6-mannsbolig her i de trivelige omgivelsene i Lørenfallet. 

Klikk deg inn på aktuell leilighet for å se planløsning og gjennomføre digitalt kjøp. 

Lyst til å vite mer?

Velkommen inn i visningsboligen for en hyggelig boligprat  

Prosjektselger Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707

OMRÅDET

I Lørenfallet hage vil du bo i nærheten av alt du trenger – det blir like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Lørenfallet har butikk, fotballbane, veikro, bensinstasjon, sandvolleyballbane, barneskole og barnehage. Det du trenger i hverdagen, ligger med andre ord en liten gåtur eller en enda mindre sykkeltur hjemmefra. Det er en kort kjøretur til både Sørumsand, Frogner og Lillestrøm.

Butikk
1,3 km

Buss (Fallbrauta)
700 m

Barnehage
5 min. med bil

Sørum Skole
800 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt våre prosjektselgere

Utforsk flere boliger fra oss