bakke
Logo

Velkommen til Lørenfallet hage

I naturskjønne omgivelser i Lørenfallet i Lillestrøm kommune kommer snart et nytt trivelig nabolag bestående av nye rekkehus og kjedede boliger. Boligene får gode kvaliteter og leveres komplett og innflyttingsklare. Området er midt i blinken for både barnefamilier, førstegangsetablerere og de som ønsker en mer lettstelt bolig.   

Nye rekkehus 30 min fra Oslo // kun kr. 50.000 i forskudd

NYHET: BYGGINGEN ER I FULL GANG! Forventet innflytting fra 3. kvartal 2023.

NYHET2: Nytt salgstrinn med prisgunstige rekkehus i salg nå! Pris fra kr. 4.790.000. Klikk deg inn i boligvelgeren og se ledige boliger.


Aktuelt

Pris

4 990 000 - 5 990 000

Soverom

3 - 4

Kvm.

110 - 170

BOLIGER FOR ET ALLSIDIG LIV

Lørenfallet hage er moderne to- og treetasjes boliger med smarte planløsninger; her vil du bo godt. Boligene får vindusflater i ulike varianter og størrelser. Dette skaper fasader med spill. Husene får også forskjellige farger som harmonerer og skaper en hyggelig atmosfære. 

Boligene er engergieffektive med energikarakter B. Her er det penger å spare på å velge nytt! 

Bilen parkerer du i privat garasje eller carportløsning. Det er god standard med hvitpigmentert parkett på gulv, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH, komplett med hvitevarer. Det er solrike uteplasser og herlige omgivelser!  

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!


VISNING

I knappen under kan du se ledige visningstidspunkt og melde deg på visning. Det er både mulig med digital visning på Teams eller fysisk visning på visingssenteret rett ved tomten.

Kom innom for en hyggelig boligprat!

Visningstider:

OMRÅDET

I Lørenfallet hage vil du bo i nærheten av alt du trenger – det blir like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Lørenfallet har butikk, fotballbane, veikro, bensinstasjon, sandvolleyballbane, barneskole og barnehage. Det du trenger i hverdagen, ligger med andre ord en liten gåtur eller en enda mindre sykkeltur hjemmefra. Det er en kort kjøretur til både Sørumsand, Frogner og Lillestrøm.

Butikk
1,3 km

Buss (Fallbrauta)
700 m

Barnehage
5 min. med bil

Sørum Skole
800 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Meld interesse for prosjektet
 

Kontakt våre prosjektselgere

Utforsk flere boliger fra oss