bakke
Logo

Velkommen til Lørenfallet hage

I naturskjønne omgivelser i Lørenfallet i Lillestrøm kommune kommer snart et nytt trivelig nabolag bestående av nye rekkehus og kjedede boliger. Boligene får gode kvaliteter og leveres komplett og innflyttingsklare. Området er midt i blinken for både barnefamilier, førstegangsetablerere og de som ønsker å nedskalere fra større enebolig.   

Nye rekkehus // 30 min til Oslo // Pris fra kr. 5.395.000 // kun kr. 50.000 i forskudd


Pris

Fra 3 395 000,-

Soverom

3 - 4

Kvm.

75 - 204

Innflytting

4. kvartal 2022

BOLIGER FOR ET ALLSIDIG LIV

Lørenfallet hage er moderne to- og treetasjes boliger med smarte planløsninger; her vil du bo godt. Boligene får vindusflater i ulike varianter og størrelser. Dette skaper fasader med spill. Husene får også forskjellige farger som harmonerer og skaper en hyggelig atmosfære. 

Boligene får enten garasje eller carportløsning. Det er god standard, 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Flere av boligene får balkong eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi holder visninger på vårt visningssenter i Samleveien 20, 1923 Sørum

Visningstider:

Siste nytt

  • Miljø i Lørenfallet hage - bli med å bestemme

  • Trenger du ekstra lagringsplass?

  • En nydelig hage gror frem

OMRÅDET

I Lørenfallet hage vil du bo i nærheten av alt du trenger – det blir like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Lørenfallet har butikk, fotballbane, veikro, bensinstasjon, sandvolleyballbane, barneskole og barnehage. Det du trenger i hverdagen, ligger med andre ord en liten gåtur eller en enda mindre sykkeltur hjemmefra. Det er en kort kjøretur til både Sørumsand, Frogner og Lillestrøm.

Butikk
1,3 km

Buss (Fallbrauta)
700 m

Barnehage
5 min. med bil

Sørum Skole
800 m

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss