bakke
Logo

Velkommen til Lørenfallet hage

I naturskjønne omgivelser i Lørenfallet i Lillestrøm kommune kommer snart et nytt trivelig nabolag bestående av nye rekkehus og kjedede boliger. Boligene får gode kvaliteter og leveres komplett og innflyttingsklare. Området er midt i blinken for både barnefamilier, førstegangsetablerere og de som ønsker en mer lettstelt bolig.   

Nye rekkehus // 30 min til Oslo // Pris fra kr. 5.495.000 // kun kr. 50.000 i forskudd


Pris

5 495 000 - 5 695 000

Soverom

4

Kvm.

169.8 - 178.8

Innflytting

4. kvartal 2022

BOLIGER FOR ET ALLSIDIG LIV

Lørenfallet hage er moderne to- og treetasjes boliger med smarte planløsninger; her vil du bo godt. Boligene får vindusflater i ulike varianter og størrelser. Dette skaper fasader med spill. Husene får også forskjellige farger som harmonerer og skaper en hyggelig atmosfære. 

Boligene får enten garasje eller carportløsning. Det er god standard, 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Flere av boligene får balkong eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi holder visninger på vårt visningssenter i Samleveien 20, 1923 Sørum

Visningstider:

Aktuelt

  • Småbarnsfamilien sikret seg én av de første boligene

  • Miljø i Lørenfallet hage - bli med å bestemme

  • Trenger du ekstra lagringsplass?

OMRÅDET

I Lørenfallet hage vil du bo i nærheten av alt du trenger – det blir like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Lørenfallet har butikk, fotballbane, veikro, bensinstasjon, sandvolleyballbane, barneskole og barnehage. Det du trenger i hverdagen, ligger med andre ord en liten gåtur eller en enda mindre sykkeltur hjemmefra. Det er en kort kjøretur til både Sørumsand, Frogner og Lillestrøm.

Butikk
1,3 km

Buss (Fallbrauta)
700 m

Barnehage
5 min. med bil

Sørum Skole
800 m

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss