bakke
Logo

I Elvengvegen på Kjeller i Lillestrøm kommune utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Elvenglia, et boligprosjekt med flotte rekkehus med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med eng og naturlandskap utenfor døren og gode skoler og barnehager i rusleavstand unna. 

ELVENGLIA ER NÅ UTSOLGT!

Pris

7 530 000 kr - 7 630 000 kr

Soverom

3 - 4

Kvm.

Innflytting

Fra 4. kvartal 2021 

Et nytt trivelig nabolag

Elvenglia på Kjeller er et ideelt sted å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. I Elvenglia bor du nær skole og barnehage, med de landlige omgivelsene rett utenfor døra. Det er gode kollektivforbindelser i nær avstand. 

Elvenglia består av to flotte boligmodeller med størrelser fra 126- 177 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med 48 boliger. Vi tilrettelegger for gode nabolag med sosiale møteplasser, lekeplasser og trivelige grøntområder. Her er det bare å begynne å glede seg! 

Det nye nabolaget etableres i Elvengveien med trinnvis bebyggelse i høyden. Det blir nydelige utsiktsforhold fra store solrike takterrasser. 

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!


Siste nytt

Landskapsarkitekten uttaler seg

"Landskapet i Elvenglia inviterer deg hjem. Boligene er plassert i et attraktivt ravinelandskap, som er videreført inn i boligfeltet. I Elvenglia bor du sammen med sommerfugler og humler, midt blant engens blomster."

Vi har engasjert en landskapsarkitekt som bistår oss i arbeidet med å skape trivelige grønne uteområder med sosiale møteplasser. Det skal være godt å bo og leve i Elvenglia!

Lillestrøm Torv
2,8 km

Buss
400 m

Barnehage
50 m

Kjeller skole
600 m

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss