bakke
Logo

I Elvengvegen på Kjeller i Lillestrøm kommune utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Elvenglia, et boligprosjekt med flotte rekkehus med gode kvaliteter. Området er perfekt for barnefamilier med eng og naturlandskap utenfor døren og gode skoler og barnehager i rusleavstand unna. 

Nytt salgstrinn kommer! Fastpris fra kr. 5.745.000. Meld interesse i dag så sender vi prospekt og prisliste så snart det er klart.
 

Pris

7 595 000 - 7 795 000

Soverom

3 - 4

Kvm.

177

Innflytting

Under utvikling

Et nytt trivelig nabolag

Elvenglia på Kjeller er et ideelt sted å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. I Elvenglia bor du nær skole og barnehage, med de landlige omgivelsene rett utenfor døra. Det er gode kollektivforbindelser i nær avstand. 

Elvenglia består av to flotte boligmodeller med størrelser fra 126- 177 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med 48 boliger. Vi tilrettelegger for gode nabolag med sosiale møteplasser, lekeplasser og trivelige grøntområder. Her er det bare å begynne å glede seg! 

Det nye nabolaget vil etableres i Elvengveien med trinnvis bebyggelse i høyden. Det blir nydelige utsiktsforhold fra store solrike takterrasser. 

Nytt salgstrinn kommer snart for salg! Meld interesse så holder vi deg oppdatert. 

VELKOMMEN TIL VISNING!

Visning i visningssenter. Ta kontakt for påmelding.
  • Deilig med en bolig hvor alt er nytt
  • Åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til balkong
  • Delikate flislagte bad
  • Boligene leverers med hvite flater som et nytt og blank lerret
  • Med 3 eller 4 soverom får du plassen du trenger
  • Det er gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape ditt drømmehjem

Siste nytt

Landskapsarkitekten uttaler seg

"Landskapet i Elvenglia inviterer deg hjem. Boligene er plassert i et attraktivt ravinelandskap, som er videreført inn i boligfeltet. I Elvenglia bor du sammen med sommerfugler og humler, midt blant engens blomster."

Vi har engasjert en landskapsarkitekt som bistår oss i arbeidet med å skape trivelige grønne uteområder med sosiale møteplasser. Det skal være godt å bo og leve i Elvenglia!

Lillestrøm Torv
700 m

Buss
500 m

Barnehage
300 m

Kjeller skole
1,2 km

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss