bakke
youtube_video_preview

Nydelig landskap

2020-05-15
Landskapet i Elvenglia inviterer deg hjem. Vi har lagt mye arbeid ned i å skape trivelige bomiljø ved utviklingen av Elvenglia.

Det skal være godt å bo og leve her for både liten og stor. Området er trygt og barnevennlig med lekekamerater rett utenfor døra.

Boligene er plassert i et attraktivt ravinelandskap, som er videreført inn i boligfeltet. I Elvenglia bor du sammen med sommerfugler og humler, midt blant engens blomster.

I Elvenglia får barna dine mulighet til å utforske naturen gjennom lek, i det mykt formede landskapet. Koller, groper og naturlike lekeinstallasjoner danner spennende rom hvor fantasien kan blomstre. Har dere besøkt eventyrskogen med hoppestubber, lekehus og terrengsklie? Boligfeltet har et nettverk av tilgjengelige lekeområder som spiller sammen med naturen rundt - dette gjør Elvenglia til et lekelandskap for store og små!

Elvenglia er boligområdet som spiller på lag med naturen. Her håndteres regnvann i åpne overvannsystemer og vegetasjonen er stedstilpasset og naturlik. Materialbruket i møbler og lekeapparater er robust og inspirert av den omkringliggende naturen, for eksempel består benkebordene ved den felles grillplassen av robuste tømmerstokker. Grillplassen er et perfekt sted å grille pølser etter å ha vært på tur i nærområdet og nytt utsikten oppe på åsen.

Tag Arkitekter 2020