bakke

Velkommen til Månetoppen

Gode planløsninger, solrike uteplasser og den herlige marka rett utenfor døren. 


Salgssuksess! 🚀 Se boligvelger for ledige leiligheter

Nytt salgstrinn kommer for salg!

Nye boliger - tett på utelivet

Navnet Månetoppen har sin opprinnelse fra et av utsiktspunktene i skogområdet som skal utbygges og er virkelig en naturperle som byr på nydelig vestvendt utsikt, flotte solforhold og forfriskende natur. Månetoppen ligger plassert i åsen ovenfor Ytre Enebakk sentrum, og er et perfekt sted for deg som leter etter et sted det er godt å bo og leve lenge.

I nærområdet finner du et lite sentrum med alt man trenger i hverdagen, med skoler, butikker, treningssentre, turløyper, barnehager og herlige badeplasser. 

Fra Oslo tar det deg cirka 30 minutter til du befinner deg på Månetoppen. Med den nye Follobanen tar det deg 18 min m/bil til Ski stasjon, og kun 10 min tog til Oslo S.


Nytt salgstrinn kommer snart 👏

Til høsten legger vi ut et nytt salgstrinn med fine rekkehus og prisgunstige leiligheter i koselige flermannsboliger. Meld interesse, så holder vi deg oppdatert om salgsprosessen. 

Pris fra kr. 2.690.000

2 890 000 - 3 990 000

Soverom 1-3

1 - 3

Kvm. 44 - 74

Innflytting

Estimert 4. kvartal 2025

Lev livet til det Ytre

Om du har vokst opp i Ytre Enebakk er sjansen stor for at man flytter derfra. Men kun for å se seg om i verden, for så å oppdage at ingen andre steder kan måle seg. De fleste flytter tilbake når de hører den biologiske klokken tikke og trangen til å slå røtter melder seg. Landlig, grønt og stille – et perfekt sted å vokse opp.

Fremdrift

  • Salgsstart 

    Q2 2024

  • Byggestart

    Estimert Q4 2024

  • Innflytting

    Estimert fra Q4 2025

VELKOMMEN TIL VISNING!

Vi møter deg gjerne, digitalt eller fysisk på tomten og ønsker velkommen til visning. 

Ta kontakt med prosjektselger Thomas Johan for en hyggelig boligprat. Mobil 951 34 707


Artikler

Området

Med en vestvendt utsikt og solkledde åskammer får flere av boligene fin utsikt mot den fredelige innsjøen Våg. Månetoppen er stedet hvor man kan senke skuldrene og kjenne ro når man kommer hjem.

Butikk
7 min med bil

Turmuligheter
Rett utenfor døren din

Barnehage
10 min til fots

Skole
13 min med sykkel

Tog 18 min m/bil til Ski stasjon - 10 min tog til Oslo S

Stilretninger

I Bakke er vi opptatt av boliger som gjenspeiler de som bor der. Vi tilbyr flere forskjellige stiler i tilvalg slik at du finner det som passer deg best. Alle boliger leveres med kvalitetskjøkken fra HTH.

Stilretningene "Lyst-, lunt- eller moderne" kan benyttes som inspirasjon for å skape din nye drømmebolig

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vår elementfabrikk ligger få meter fra Sentrumshagen, hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Et hjem du vil hjem til

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder med lekeplasser og fellesområder. Vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss