bakke
Logo
Logo


Fabeltunet er et nytt boligprosjekt på Frogner i Lillestrøm kommune. Det nye nabolaget ligger i eventyrlige omgivelser, bestående av nye, flotte leiligheter og rekkehus. Fabeltunet har bare 25 min reisetid fra Oslo S og 10 min fra Lillestrøm. 

Både leilighetene og rekkehusene på Fabeltunet er veldig populære og de første beboerne har allerede flyttet inn i sine nye hjem. Trivselskonseptet Bakkekontakt sørger for et trygt og trivelig nabolag. Er du nysgjerrig på hvordan det er å bo på Fabeltunet? Kom på visning og kjenn på den gode hjemmefølelsen...

NYHET! Gjør tilvalg på rekkehus og flytt inn om bare tre måneder!

Velkommen hjem til Fabeltunet - ditt nye boligeventyr!


Priser fra

4 095 000 - 6 750 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

65.1 - 131

Innflytting

Leiligheter: Fra Nov 2022
Rekkehus: Fra 4. kvartal 2022

Fabeltunet, nærhet til alt i eventyrlige omgivelser.

Her kan du velge mellom våre rekkehus og leiligheter. Klikk deg inn og finn din nye bolig.

VELKOMMEN TIL VISNING!


I visningsboligen kan du se modell av hele Fabeltunet, illustrasjoner av boligene og se nærmere på plantegninger og leilighetstyper. 

Veibeskrivelse finner du her. Visningsleiligheten har adresse Fabelveien 4.

Ta kontakt for å avtale visningstidspunkt! Det er også mulig å avtale digital visning.

Meld interesse
for ønsket boligtype!

Asbjørnsen –
Eventyrkongen på Romerike

Bortenfor berg og blåne finner du det eventyrlige boligområdet Fabeltunet, med sine grønne tun og vakre arkitektur. En gang for lenge siden bodde en av Norges mest kjente eventyrsamlere her, nemlig Peter Christen Asbjørnsen. De norske folkeeventyrene han samlet var med på å gi det norske folket røtter og en nasjonal identitet. Som naturforsker og zoolog fant han stor inspirasjon til sine sagn og fortellinger i Romerikes fabelaktige natur. Det var også her han møtte gode hjelper Jørgen Moe.Eventyrkongen kom opprinnelig fra Oslo, men jobbet tre år som huslærer for tre store barn i nærheten av Fabeltunet. En av dem var, i Asbjørnsens øyne, en vakker prinsesse. Caroline Marianne og Asbjørnsen ønsket å leve lykkelig sammen i alle sine dager, og inngikk forlovelse i all hemmelighet. Brudens «onde» far forbannet forlovelsen med denne fattige studenten av en glassmestersønn, og hans kjære Caroline Marianne ble i stedet giftet bort til et «troll» av en mann. Asbjørnsens hjerte brast, og han led en stor kjærlighetssorg.Han sverget på sitt liv at han aldri noensinne ville gifte seg, og slik ble det.

Snipp snapp snute.. letetiden er ute. Nå, i hjertet av den norske folkesjelen, kan du skrive din historie. Lukk opp døren til det neste kapittelet i ditt boligeventyr.

Bli kjent med Fabeltunet

Kiwi Frogner
1,1 km

Buss - 200 m
Tog - 1 km

Barnehage
300 m

Frogner skole
1,4 km

Hva skjer på Frogner?

Fra den landlige idyllen er det ikke lange veien man må reise for å kjenne storbyens puls. Fra Frogner sentrum går det tog til Oslo to ganger i timen, og bussholdeplassen ligger like ved. Strekningen Fabeltunet-Lillestrøm stasjon gjør man unna på 8-10 minutter med bil, og der finnes både pendlerparkering og sykkelhotell. Lillestrøm byr på et bredt utvalg av forretninger, spisesteder og aktiviteter. Skedsmosenteret er ett flott nytt nærsenter som ligger kun 5 min unna med bil og har alt av butikker inkludert flere dagligvareforretninger og Vinmonopol.

Fabeltunet, 2016 Frogner

Utforsk flere boliger fra oss