bakke
Logo

Er tiden inne for et nytt kapittel i ditt boligeventyr?
Velkommen hjem til Fabeltunet!

På Frogner i Lillestrøm kommune utvikler vi et nytt boligområde i eventyrlige omgivelser.
Kun 25 min fra Oslo S og 10 min fra Lillestrøm.

Ta kontakt for trygg visning!

Integrerte hvitevarer / Gulvvarme / Heis / Deilige balkonger og Private Takterrasser / Stilpakker / Bildelingsordning / Dobbeltboligforsikring


Priser fra

3 760 000 - 5 310 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

65,6 - 89,4

Innflytting

Fra Q2 2023

Drømmen om rekkehus

Egen hageflekk, egen terrasse og god plass for  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i eget  rekkehus. På Fabeltunet planlegger vi nå lansering av nye flotte rekkehus i to varianter med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Vil du være med å velge bolig først? Meld din interesse i dag så sender vi deg prospekt og prisliste så snart det er klart.

Vakre Fabeltunet byr på alt
du kan ønske deg - og litt til!

Leilighetene på Fabeltunet består av 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter- alle med deilig balkong eller privat takterrasse.

Bilen parkerer du tørt og praktisk i garasjeanlegget under boligene som er forberedt for ladepunkt for elbil. Det blir også lagt opp til en praktisk bildelingstjeneste.

Leilighetene er energieffektive og det er lagt opp til en god grunnstandard. For deg som ønsker å sette ditt personlige preg på boligen har vi utviklet tre ulike stilpakker i tillegg til øvrige gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, bad og parkett slik at du kan skape ditt drømmehjem. 

VELKOMMEN TIL VISNING!


Vi holder visning 

Tirsdager kl 17-18

Pga smittevernsrestriksjoner må tidspunkt for visning forhåndsavtales med megler. Det er også mulig med privatvisning til andre tidspunkt.

I visningssenteret kan du se modell av hele Fabeltunet, illustrasjoner av leilighetene og se nærmere på plantegninger. Vi har også utstillinger som viser hvordan bad og kjøkken vil se ut.  

Du finner oss ved innkjøringen til Gauteidvegen 230
(rett ovenfor Frogner Meningshetshus)


Asbjørnsen –
Eventyrkongen på Romerike

Bortenfor berg og blåne finner du det eventyrlige boligområdet Fabeltunet, med sine grønne tun og vakre arkitektur. En gang for lenge siden bodde en av Norges mest kjente eventyrsamlere her, nemlig Peter Christen Asbjørnsen. De norske folkeeventyrene han samlet var med på å gi det norske folket røtter og en nasjonal identitet. Som naturforsker og zoolog fant han stor inspirasjon til sine sagn og fortellinger i Romerikes fabelaktige natur. Det var også her han møtte gode hjelper Jørgen Moe.Eventyrkongen kom opprinnelig fra Oslo, men jobbet tre år som huslærer for tre store barn i nærheten av Fabeltunet. En av dem var, i Asbjørnsens øyne, en vakker prinsesse. Caroline Marianne og Asbjørnsen ønsket å leve lykkelig sammen i alle sine dager, og inngikk forlovelse i all hemmelighet. Brudens «onde» far forbannet forlovelsen med denne fattige studenten av en glassmestersønn, og hans kjære Caroline Marianne ble i stedet giftet bort til et «troll» av en mann. Asbjørnsens hjerte brast, og han led en stor kjærlighetssorg.Han sverget på sitt liv at han aldri noensinne ville gifte seg, og slik ble det.

Snipp snapp snute.. letetiden er ute. Nå, i hjertet av den norske folkesjelen, kan du skrive din historie. Lukk opp døren til det neste kapittelet i ditt boligeventyr.

Bli kjent med Fabeltunet

Kiwi Frogner
1,1 km

Buss - 200 m
Tog - 1 km

Barnehage
300 m

Frogner skole
1,4 km

Hva skjer på Frogner?

Fra den landlige idyllen er det ikke lange veien man må reise for å kjenne storbyens puls. Fra Frogner sentrum går det tog til Oslo to ganger i timen, og bussholdeplassen ligger like ved. Strekningen Fabeltunet-Lillestrøm stasjon gjør man unna på 8-10 minutter med bil, og der finnes både pendlerparkering og sykkelhotell. Lillestrøm byr på et bredt utvalg av forretninger, spisesteder og aktiviteter. Skedsmosenteret er ett flott nytt nærsenter som ligger kun 5 min unna med bil og har alt av butikker inkludert flere dagligvareforretninger og Vinmonopol.

Fabeltunet, 2016 Frogner

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss