bakke
Logo


På Frogner i Lillestrøm kommune utvikler vi et nytt boligprosjekt  i eventyrlige omgivelser, bestående av nye flotte leiligheter og rekkehus. Det nye boligområdet har bare 25 min reisetid fra Oslo S og 10 min fra Lillestrøm.

Salgssuksess! Både leilighetene og rekkehusene på Fabeltunet er populære og byggingen er godt i gang! Sjekk boligvelgeren og se om din favorittbolig fortsatt er ledig!

Salgsstart med nye flotte rekkehus onsdag 8. desember! Meld din interesse i dag for prospekt og prisliste!

Velkommen hjem til Fabeltunet - ditt nye boligeventyr!


Priser fra

3 090 000 - 6 345 000

Soverom

1 - 3

Kvm.

49.7 - 131.4

Innflytting

Leiligheter: Fra Q1 2023
Rekkehus: Fra Q4 2022

Informasjon vedrørende salgsstart rekkehus  

- Salgsstart onsdag 8. desember!

Rekkehusene på Fabeltunet er populære og første salgstrinn ble raskt solgt ut. Nå har vi gleden av å lansere neste trinn med 23 flotte rekkehus! Meld din interesse i dag for prospekt og prisliste. 

Størrelser på 103 og 131 kvm BRA // 3 soverom // solrike takterrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Pris fra kr. 4.945.000 // Kun 100.000 i forskudd


SLIK VIL SALGET FOREGÅ:
BORI-medlemmer vil motta prospekt og prisliste onsdag 1. desember. Medlemmene har forkjøpsrett frem til onsdag 8. desember kl 12.00. Etter dette tidspunkt åpner vi salget for alle. Ikke BORI-medlem? Les mer om fordelene og medlemskap her.

Velkommen vil visning mandag 6. desember kl. 17-19 og torsdag 9. desember kl. 17-18. 

Visning avholdes i vårt visningssenter i Gauteidvegen 230 på Frogner (rett ovenfor Frogner Meningshetshus) 

Meld deg på visning her:

Fabeltunet, nærhet til alt i eventyrlige omgivelser.

Her kan du velge mellom våre rekkehus og leiligheter. Klikk deg inn på undersidene og finn din nye bolig.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Tidspunkt for visning forhåndsavtales med megler. Det er også mulig med privatvisning utenfor oppsatte visningstider.

I visningssenteret kan du se modell av hele Fabeltunet, illustrasjoner av leilighetene og se nærmere på plantegninger. Vi har også utstillinger som viser hvordan bad og kjøkken vil se ut.  

Du finner oss ved innkjøringen til Gauteidvegen 230
(rett ovenfor Frogner Meningshetshus)


Meld interesse
for ønsket boligtype!

Asbjørnsen –
Eventyrkongen på Romerike

Bortenfor berg og blåne finner du det eventyrlige boligområdet Fabeltunet, med sine grønne tun og vakre arkitektur. En gang for lenge siden bodde en av Norges mest kjente eventyrsamlere her, nemlig Peter Christen Asbjørnsen. De norske folkeeventyrene han samlet var med på å gi det norske folket røtter og en nasjonal identitet. Som naturforsker og zoolog fant han stor inspirasjon til sine sagn og fortellinger i Romerikes fabelaktige natur. Det var også her han møtte gode hjelper Jørgen Moe.Eventyrkongen kom opprinnelig fra Oslo, men jobbet tre år som huslærer for tre store barn i nærheten av Fabeltunet. En av dem var, i Asbjørnsens øyne, en vakker prinsesse. Caroline Marianne og Asbjørnsen ønsket å leve lykkelig sammen i alle sine dager, og inngikk forlovelse i all hemmelighet. Brudens «onde» far forbannet forlovelsen med denne fattige studenten av en glassmestersønn, og hans kjære Caroline Marianne ble i stedet giftet bort til et «troll» av en mann. Asbjørnsens hjerte brast, og han led en stor kjærlighetssorg.Han sverget på sitt liv at han aldri noensinne ville gifte seg, og slik ble det.

Snipp snapp snute.. letetiden er ute. Nå, i hjertet av den norske folkesjelen, kan du skrive din historie. Lukk opp døren til det neste kapittelet i ditt boligeventyr.

Bli kjent med Fabeltunet

Kiwi Frogner
1,1 km

Buss - 200 m
Tog - 1 km

Barnehage
300 m

Frogner skole
1,4 km

Hva skjer på Frogner?

Fra den landlige idyllen er det ikke lange veien man må reise for å kjenne storbyens puls. Fra Frogner sentrum går det tog til Oslo to ganger i timen, og bussholdeplassen ligger like ved. Strekningen Fabeltunet-Lillestrøm stasjon gjør man unna på 8-10 minutter med bil, og der finnes både pendlerparkering og sykkelhotell. Lillestrøm byr på et bredt utvalg av forretninger, spisesteder og aktiviteter. Skedsmosenteret er ett flott nytt nærsenter som ligger kun 5 min unna med bil og har alt av butikker inkludert flere dagligvareforretninger og Vinmonopol.

Fabeltunet, 2016 Frogner

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderberg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig. Forsikringen gjelder leiligheter i Hus A og B på Fabeltunet.

Utforsk flere boliger fra oss