bakke
Logo
Logo

Eventyrlige Fabeltunet


Fabeltunet er et nytt boligprosjekt på Frogner i Lillestrøm kommune. Det nye nabolaget ligger i eventyrlige omgivelser, bestående av nye, flotte leiligheter og rekkehus. Fabeltunet har bare 25 min reisetid fra Oslo S og 10 min fra Lillestrøm. 

Både leilighetene og rekkehusene på Fabeltunet er veldig populære og de første beboerne har allerede flyttet inn i sine nye hjem. Trivselskonseptet Bakkekontakt sørger for et trygt og trivelig nabolag. Er du nysgjerrig på hvordan det er å bo på Fabeltunet? Kom på visning og kjenn på den gode hjemmefølelsen...

Velkommen hjem til Fabeltunet - ditt nye boligeventyr!

ALLE LEILIGHETENE ER NÅ SOLGT! 


Priser fra

3 660 000 - 5 060 000

Soverom

2 - 3

Kvm.

33.7 - 131.4

Fabeltunet, nærhet til alt i eventyrlige omgivelser.

Her kan du velge mellom våre rekkehus og leiligheter. Klikk deg inn og finn din nye bolig.

VELKOMMEN TIL VISNING!


I visningsboligen kan du se nærmere på kvalitetene i boligene og samtidig bli kjent med plantegninger og leilighetstyper. 

Veibeskrivelse finner du her.
Visningsleiligheten har adresse Fabelveien 4.

Ta kontakt for å avtale visningstidspunkt! Det er også mulig å avtale digital visning.

Meld interesse
for ønsket boligtype!

Asbjørnsen –
Eventyrkongen på Romerike

Bortenfor berg og blåne finner du det eventyrlige boligområdet Fabeltunet, med sine grønne tun og vakre arkitektur. En gang for lenge siden bodde en av Norges mest kjente eventyrsamlere her, nemlig Peter Christen Asbjørnsen. De norske folkeeventyrene han samlet var med på å gi det norske folket røtter og en nasjonal identitet. Som naturforsker og zoolog fant han stor inspirasjon til sine sagn og fortellinger i Romerikes fabelaktige natur. Det var også her han møtte gode hjelper Jørgen Moe.Eventyrkongen kom opprinnelig fra Oslo, men jobbet tre år som huslærer for tre store barn i nærheten av Fabeltunet. En av dem var, i Asbjørnsens øyne, en vakker prinsesse. Caroline Marianne og Asbjørnsen ønsket å leve lykkelig sammen i alle sine dager, og inngikk forlovelse i all hemmelighet. Brudens «onde» far forbannet forlovelsen med denne fattige studenten av en glassmestersønn, og hans kjære Caroline Marianne ble i stedet giftet bort til et «troll» av en mann. Asbjørnsens hjerte brast, og han led en stor kjærlighetssorg.Han sverget på sitt liv at han aldri noensinne ville gifte seg, og slik ble det.

Snipp snapp snute... Letetiden er ute. Nå, i hjertet av den norske folkesjelen, kan du skrive din historie. Lukk opp døren til det neste kapittelet i ditt boligeventyr!

Bli kjent med Fabeltunet

Kiwi Frogner
1,1 km

Buss - 200 m
Tog - 1 km

Barnehage
300 m

Frogner skole
1,4 km

Fabeltunet, 2016 Frogner

Utforsk flere boliger fra oss