bakke
Logo

På tide å realisere drømmen om et nytt og moderne rekkehus?

I Nannestad, kun 15 minutter fra Gardermoen bygger vi nye energieffektive boliger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

Velg mellom Innflytningsklare boliger med mulighet for fleksibel overtakelse og koselige leiligheter i flermannsbolig. Peis, parkering i carport, kjøkken fra HTH og mye mer! Pris fra kr. 2.690.000.

Kontakt prosjektselger for mer info: Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707 / thomas.johan@bakke-as.no

Bjørkeåsen - et sted for gode begynnelser

Flytt inn inn i en splitter ny, ubrukt og lekker bolig som er bygget etter dagens standard. Slipp oppussing og vedlikehold de nærmeste årene. Boligene på Bjørkeåsen har gode kvaliteter, fine planløsninger og energieffektive løsninger. Her bor du solrikt og fint i naturskjønne omgivelser, kun 15 min fra Gardermoen.

Hver bolig får praktisk parkering i garasje eller carport, det er trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser rett utenfor døren. På Bjørkeåsen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Skole og barnehage er i rusleavstand unna og kollektivforbindelser tar deg enkelt inn til både Gardermoen og hovedstaden.

Rema 1000 Nannestad
1,3 km

Buss
900 m

Barnehage
300 m

Preståsen skole
1 km

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visninger er:

Ta kontakt for å avtale privatvisning i våre boliger under oppføring

Boligene på Bjørkeåsen i Nannestad

Vi bygger ut flere delfelt på Bjørkeåsen. Under kan du klikke deg inn på "Bjørkeåsen hage" som er neste utbyggingstrinn med koselige leiligheter i flermannsboliger. 

Klikk deg inn og se planløsninger og priser. 

Kontakt oss for en hyggelig boligprat!