bakke
Logo

I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen bygger vi nye energieffektive rekkehus og kjedede boliger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

Suksessen fortsetter, det nye delfeltet Bjørkeåsen hage kommer snart for salg! Nytt utbyggingsområde, nye boligmodeller. Pris fra kr. 3.790.000. Meld interesse!

En fantastisk nyhet: Bjørkeåsen kom på topp 10 listen over beste boligprosjekt innen kundetilfredshet! Målingen ble utført av Prognosesenteret. Vi er ydmyke og svært stolte! Les mer.

Har du noen spørsmål?

Send inn så vil vi besvare fortløpende.

Kontakt oss

Bjørkeåsen - et sted for gode begynnelser

Tenk så deilig å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, ubrukt, lekkert og ikke minst i henhold til dagens standard. Tenk å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold de kommende årene. I de naturskjønne omgivelsene i Nannestad kan du oppleve nyboligfølelsen. Her bygger vi Bjørkeåsen med nye flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter.

Boligene er energieffektive og har fine planløsninger, nye lekre bad og solrike uteplasser. Bilen plasserer du i egen garasje eller carport. Boligene omkranser trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. På Bjørkeåsen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Skole og barnehage er i rusleavstand unna og kollektivforbindelser tar deg enkelt inn til både Gardermoen og hovedstaden.

Byggingen er godt i gang og flere har flyttet inn i det nye  nabolaget. På Bjørkeåsen kan du velge mellom fire flotte boligmodeller med størrelser fra 103-156 kvm BRA. Det første utbyggingsområdet vil i sin helhet bebygges med 72 boliger.

Nyhet: Det nye delfeltet Bjørkeåsen hage kommer snart for salg. 56 rekkehus nye med gode kvaliteter. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert vedrørende salgsprosessen.

Boligene på Bjørkeåsen

Vi vil bygge ut flere delfelt på Bjørkeåsen. Under kan du klikke deg inn på "Bjørkeåsen" som er første delfelt med 72 boliger. Her er byggingen i full gang og flere har overtatt sin nye bolig. 

"Bjørkeåsen hage" er et nytt delfelt med 55 nye boliger. De første boligene her kommer snart for salg. Klikk deg inn for å lese mer og melde interesse. 

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. 

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Bilder fra ny visningsboligen på Bjørkeåsen. Kom og se!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visninger er: Velkommen til visning i vår visningsbolig på tomten i Trallevegen

Ta kontakt for å avtale privatvisning i våre boliger under oppføring

Siste nytt

Bo i nærheten av alt du trenger

På Bjørkeåsen vil det være like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Noen få minutters kjøretur unna finner du Nannestad torg med dagligvarebutikker, apotek, blomsterbutikk, café, pizzarestaurant og vinmonopol. Rett på utsiden av Nannestad sentrum venter skog, åker og eng. Kveldsturen vil by på store variasjoner, fra en svipptur til skogkanten til mil etter mil i skogen rett utenfor døren din.

Rema 1000 Nannestad
1,3 km

Buss
900 m

Barnehage
300 m

Preståsen skole
1 km

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS