bakke
Logo

I Nannestad, kun 10 minutter fra Gardermoen utvikler vi et nytt trivelig nabolag i naturskjønne omgivelser. Her finner du Bjørkeåsen, et boligprosjekt med flotte rekkehus og kjedede boliger, med kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

BOLIGENE PÅ BJØRKEÅSEN ER POPULÆRE! SALGSSTRINN 3 I SALG NÅ!

Kom og se innredet visningsbolig!

Bjørkeåsen - et sted for gode begynnelser

Tenk så deilig å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, ubrukt, lekkert og ikke minst i henhold til dagens standard. Tenk å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold de kommende årene. I de naturskjønne omgivelsene i Nannestad kan du oppleve nyboligfølelsen. Her bygger vi Bjørkeåsen med nye flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter.

Boligene får fine planløsninger, nye lekre bad og solrike uteplasser. Bilen plasserer du i egen garasje eller carport. Boligene vil omkranse trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. På Bjørkeåsen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Skole og barnehage er i rusleavstand unna og kollektivforbindelser tar deg enkelt inn til både Gardermoen og hovedstaden.

Byggingen er godt i gang og de første boligene overtas i disse dager av våre spente boligkjøpere! På Bjørkeåsen kan du velge mellom tre flotte boligmodeller med størrelser fra 103-156 kvm BRA. Det første utbyggingsområdet vil i sin helhet bebygges med 72 boliger.

Visningsbolig - Kom og se hvor fint det blir!

Pris

4 695 000 - 4 945 000

Soverom

3 - 4

Kvm.

137 - 159

Innflytting

fra 2.kv. 2021

Trykk på lenken under og besøk vår Facebookside!
Her kommer det løpende oppdateringer.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. 

Bilder fra visningsboligen på Bjørkeåsen. Kom og se!

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visninger er:

  • 28. oktober kl 17:00 - 18:00
  • 3. november kl 18:00 - 18:45

Ta kontakt for å avtale privatvisning i våre boliger under oppføring

Siste nytt

Bo i nærheten av alt du trenger

På Bjørkeåsen vil det være like naturlig å bevege seg til fots eller sykkel som med bil og buss. Noen få minutters kjøretur unna finner du Nannestad torg med dagligvarebutikker, apotek, blomsterbutikk, café, pizzarestaurant og vinmonopol. Rett på utsiden av Nannestad sentrum venter skog, åker og eng. Kveldsturen vil by på store variasjoner, fra en svipptur til skogkanten til mil etter mil i skogen rett utenfor døren din.

Rema 1000 Nannestad
1,3 km

Buss
900 m

Barnehage
300 m

Preståsen skole
1 km

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss