bakke
Logo

På tide å realisere drømmen om et nytt og moderne rekkehus?

I Nannestad, kun 15 minutter fra Gardermoen bygger vi nye energieffektive rekkehus og kjedede boliger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon.

Velg mellom tre boligmodeller med flotte kvaliteter. Innflytningsklare enheter med mulighet for fleksibel overtakelse.

NYHET: På Bjørkeåsen kan du nå tilpasse din nye bolig med kjøkken, bad og fargene du ønsker deg og flytte inn om bare 3 måneder! Kontakt prosjektselger for mer info: Camilla Myhre, mobil: 900 87 767 / camilla@bakke-as.no

NYHET! Om kort tid starter vi salget av nye prisgunstige leiligheter i flermannsbolig. Pris fra kr. 2.590.000. Meld din interesse i dag!

Bjørkeåsen - et sted for gode begynnelser

Flytt inn inn i en splitter ny, ubrukt og lekker bolig som er bygget etter dagens standard. Slipp oppussing og vedlikehold de nærmeste årene. Boligene på Bjørkeåsen har gode kvaliteter, fine planløsninger og energieffektive løsninger. Her bor du solrikt og fint i naturskjønne omgivelser, kun 15 min fra Gardermoen.

Hver bolig får praktisk parkering i garasje eller carport, det er trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser rett utenfor døren. På Bjørkeåsen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Skole og barnehage er i rusleavstand unna og kollektivforbindelser tar deg enkelt inn til både Gardermoen og hovedstaden.


Velg mellom 2 flotte og energieffektive boligtyper


Du kan velge mellom 2 ledige boligmodeller på Bjørkeåsen. 

Type 1: 137 kvm med garasje (gul markering)

Type 2: 156 kvm med garasje (brun markering)

Alle boligene leveres komplett og innflyttingsklare ved overlevering med hvitevarer, peisovn, tilsådd plen og asfaltert innkjøring. Vi har innflyttingsklare boliger og boliger som er klare for overlevering til sommeren.

Det er ikke mange ledige boliger igjen på Bjørkeåsen, så vær rask! 

Boligtype 1 (se gul markering)

Dette er en meget innholdsrik bolig med åpen stue og kjøkkendel, 3 soverom, loftsstue og deilig flislagt bad i hver etasje. Loftsstuen kan eventuelt benyttes som et fjerde soverom.

Det er gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodplass. Solen kan nytes fra den herlige takterrassen, som er på hele 40 kvm! 

Boligen leveres komplett med hvitevarer, peisovn og tilsådd plen.

BRA inkl sportsbod 137 m2 // P-rom 129 m2 // Pris fra kr. 4.890.000Boligtype 2 (se brun markering)

I denne boligen får du plassen du trenger. Boligen er romslig med praktisk atskilt kjøkken og stor og lys stue. Delikat flislagt bad i hver etasje, 4 soverom og gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig bodplass. Bilen parkerer du i garasjen tilknyttet boligen.

Boligene har fine uteplasser fra både kjøkken- og stuesiden. 

BRA inkl sportsbod 156 m2 // P-rom 129 m2 // Pris fra kr. 5.190.000

Ta kontakt, så viser vi deg de ulike boligmodellene og finner den boligen som passer deg best.


Bjørkeåsen - et sted for gode begynnelser

Flytter du til Bjørkeåsen i Nannestad, er det store sjanser for at du kommer til å få det fint!

Fra Bjørkeåsen er det kort vei til alt. Går du i ti minutter hjemmefra, har du to barnehager innen rekkevidde. Dette blir en fin start på dagen for de minste. Barneskolen, ungdomsskolen og videregående skole ligger i kort gangavstand unna. 

Her blir du en del av et lite, oversiktlig lokalmiljø hvor innbyggerne setter pris på å slå av en prat med naboen. Hvor verdien av å inkludere andre har lang historie i skolene, fra de første trinnene og helt opp. Barna vil vokse opp i et sunt miljø i alle betydninger av ordet. Nannestad har god barnehagedekning og er kjent for et høyt fokus på et innovativt og fremtidsrettet skolemiljø. Her finner du en ny og flott ungdomsskole og en anerkjent videregående skole hvor blant annet en idrettslinje og en kokkelinje blir ansett som veldig god.

Fritidstilbudene er mange og varierte, fra rendyrkede sportsaktiviteter til kor, dans og drama. Og både barn og voksne vil være omgitt av mennesker som ønsker det samme: å skape et nytt liv og bygge nye, gode relasjoner. Slikt blir det godt naboskap av.

Rema 1000 Nannestad
1,3 km

Buss
900 m

Barnehage
300 m

Preståsen skole
1 km

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visninger er:

Ta kontakt for å avtale privatvisning i våre boliger under oppføring

Boligene på Bjørkeåsen i Nannestad

Vi bygger ut flere delfelt på Bjørkeåsen. Under kan du klikke deg inn på "Bjørkeåsen hage" som er neste utbyggingstrinn med 56 fine boliger. 

Klikk deg inn og se planløsninger og priser. 


Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Kontakt vår prosjektselger