bakke
Logo

Boligprosjektet Skogmo Park ligger i et av Jessheims mest populære boligområder - det er solrikt, rolig og naturnært, men bare 500 meter fra sentrum og togstasjonen.

  • Finn din bolig

  • Trinnene

  • Området

  • Arkitektens visjon

  • En sikker guide til interiør du liker

  • Bildegalleri

  • Bakkekontakt

  • Dokumenter

Velkommen til Skogmo Park


Jessheims beste beliggenhet?

Rett utenfor døra finner du rekreasjonsområder med skiløyper, joggeløyper og trivelige turstier. Jessheims sentrum ligger bare en kort rusletur unna. 

Trinn 1 er ferdigstilt og vi har noen få leiligheter som er innflyttingsklare nå igjen. Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning fra Sigdal, hvitevarer fra Electrolux, vannbåren gulvvarme og deilige balkonger eller private takterrasser. Ta kontakt for visning.

Trinn 2 består av leiligheter og rekkehus. Først ut er hus F med 2- og 3-roms leiligheter fra 43 - 60 kvm. Salget er i gang!

Klikk deg inn på trinnene under for å lære mer om boligene, planløsninger og priser. Se punktene Trinn 1 og Trinn 2) i toppmeny for lenke direkte inn i boligvelger. 

Velkommen til visning 

Onsdager kl 16.00 - 17.00 (ikke visning i påskeuken, uke 14)


Vi holder visningene i leilighet D507, dvs. adresse Fjellvegen 14, 5. etg, ringeklokke: H0503. 


Utforsk trinnene

Et bredt utvalg leiligheter

Leilighetene er utformet for å passe alle. Ved å organisere bygningene i åpne kvartaler, spiller vi på referanser til det urbane samtidig som boligene får kontakt til de vakre omgivelsene. Leilighetene har ekstra takhøyde.

Byliv og naturopplevelser

Da vi ble tildelt oppdraget Skogmo Park, ønsket vi å skape et unikt prosjekt med forankring i beliggenheten mellom byen og marka. Målet var har vært å skape noe nytt, et bomiljø med høy kvalitet og spennende materialer og utforming i en av Norges raskest voksende byer.

Kiwi Gystad
100 m

Buss
400 m

Barnehage
600 m

Skogmo skole
1,1 km

Bakkekontakt

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. 

I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.

Meld interesse
for ønsket trinn!

Utforsk flere boliger fra oss