bakke
Logo

Salgsstart Hus H etter førstemann til mølla prinsippet!

 Boligprosjektet Skogmo Park ligger i et av Jessheims mest populære boligområder. Solrikt, rolig og naturnært, men bare 500 meter fra sentrum og togstasjonen. Opplev Jessheim med solsiden opp!

Priser fra

3 300 000

Kvm.

43 - 112

Soverom

1 - 3 

Innflytting

Hus F og G - 2. halvår 2025/ Hus H - sommer 2027

Vannbåren gulvvarme i kjøkken, stue, bad og gang

Opplegg for el-lader bil / SmartLader

Kjøkken med hvitevarer inkludert

Sykkelparkering

Utforsk boligene

Visning 17. juni kl 18.00-19.00

Vi møter deg gjerne, digitalt eller fysisk på tomten og ønsker velkommen til visning. 

Ta kontakt med prosjektselger Camilla for en hyggelig boligprat, eller klikk deg inn på lenken under for å booke visning hvis tidspunktet ikke passer. 


camilla@bakke-as.no  Tlf: 900 87 767


Adresse Fjellvegen 2, 1. etg


Like kort til kebab som til kongledyr

Sett litt ovenfra, kan du fint si at Skogmo Park ligger i hjertet av Jessheim. På den ene siden er du noen hundre meter unna en av Norges raskest voksende byer med alt du kan ønske deg av butikker, skoler, barnehager, leger, tannleger, gym- og svømmehaller, offentlige tjenester og kommunikasjonstilbud. Toget frakter deg til Oslo S på litt over 40 minutter og til Gardermoen på drøye kvarteret. På den andre siden får du naturen, en hel verden med opplevelser på rekke og rad i urørt skog og utmark. En 10 minutters luftetur med hunden eller en 10 kilometers løpetur med høy puls – begge deler ligger og venter, noen få meter fra inngangsdøren din. Hver dag hele året.

En slik beliggenhet er det mange som drømmer om. Som beboer i Skogmo Park blir du en av dem få som faktisk har den.

Kiwi Gystad
100 m

Buss
400 m

Barnehage
600 m

Skogmo skole
1,1 km

Hjem som passer omgivelsene. Og motsatt.

I Skogmo Park tilpasser vi oss omgivelsene. Bygningene vil «trappe ned» mot sentrum, dette får dem til å harmonere godt med bygningene som allerede ligger på Skogmo. 

Leilighetene har godt gjennomarbeidete planløsninger og store vindusflater som sørger for mye dagslys. Samtlige leiligheter får balkonger eller terrasser, de fleste vil ligge sør eller vestvendt og få gode solforhold. Materialene vi bruker er moderne, men vil samtidig stå seg godt over tid.

Velg stilen som passer deg best

Å kjøpe et nytt hjem er noe de færreste gjør mer enn noen få ganger i løpet av livet, en stor og viktig beslutning som fort blir vanskeligere når boligen du vurderer bare finnes i 3D illustrasjoner. 

For å gjøre denne prosessen lettere har vi  utviklet paletter, ulike stilretninger som gir en mer håndfast pekepinn på hvordan forskjellige materialvalg, møbler og farger kan gi samme bolig helt ulik personlighet. 

Du kan velge fritt mellom tre faste stilretninger som omfatter farge på kjøkkeninnredning og veggfarge. I tillegg kan du skreddersy boligen med tilvalg slik at du ender opp i et hjem med en stil du har satt ditt helt eget personlige preg på.

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn. Hvilke løsninger ville du valgt, hvis du fikk velge helt selv? Hvor går grensen mellom nok plass,  til mer enn du trenger? 

Dette gjelder alt fra størrelse på bod, hvor stikkontakter og brytere er plassert til størrelser på entre og hvor stor leiligheten bør være for å gi deg armslaget du ønsker deg. Material- og stilvalg, uteområder, lekeplasser, fellesområder og sosiale soner – både ute og inne – vi skal tenke på alt. I en Leilighet fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut.

Bakkekontakt

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt! Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. 

I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne.

Meld interesse
for å motta nyheter om prosjektet!

Utforsk flere boliger fra oss