bakke
Logo

Boligprosjektet Skogmo Park ligger i et av Jessheims mest populære boligområder - det er solrikt, rolig og naturnært, men bare 500 meter fra sentrum og togstasjonen.

Nye 3- og 4-roms leiligheter / Pris fra 4.345.000,-

Hvitevarer / Ekstra takhøyde / Store vindusflater / Gulvvarme / Sykkel-/smørebod / Dobbeltboligforsikring / Husbankfinansiering.

VELKOMMEN TIL VISNING!

Neste visninger er:
Adresse: Fjellveien 12, Jessheim. Følg skilting. 
Ta kontakt med oss.
Vi følger smittevernsrestriksjoner ved alle våre visninger. Velkommen til trygg visning på Skogmo Park.

Velkommen til Skogmo Park


Jessheims beste beliggenhet?

Rett utenfor døra finner du rekreasjonsområder med skiløyper, joggeløyper og trivelige turstier. Jessheims sentrum ligger bare en kort rusletur unna. 

Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning fra Sigdal, hvitevarer fra Electrolux, vannbåren gulvvarme og deilige balkonger eller private takterrasser. 

Innflytting har startet.

Gunstig Husbankfinansiering

Utvalgte leiligheter er godkjent for Husbankfinansiering. Du ser dette tydelig merket som HB i prislisten og boligvelgeren. Våre meglere hjelper deg gjerne med å besvare eventuelle spørsmål om finansieringen i Husbanken.

Et bredt utvalg leiligheter

Leilighetene er utformet for å passe alle. Ved å organisere bygningene i åpne kvartaler, spiller vi på referanser til det urbane samtidig som boligene får kontakt til de vakre omgivelsene. Leilighetene har ekstra takhøyde.

Byliv og naturopplevelser

Da vi ble tildelt oppdraget Skogmo Park, ønsket vi å skape et unikt prosjekt med forankring i beliggenheten mellom byen og marka. Målet var har vært å skape noe nytt, et bomiljø med høy kvalitet og spennende materialer og utforming i en av Norges raskest voksende byer.

Kiwi Gystad
100 m

Buss
400 m

Barnehage
600 m

Skogmo skole
1,1 km

*Dobbeltboligforsikring:

Dersom man kjøper bolig før man selv selger, risikerer man å bli sittende med to boliger i en periode. Man kan også ende opp med å kjøpe og selge i to ulike markeder, noe som er med på å skape usikkerhet hos potensielle kjøpere. Med dobbeltboligforsikring gir vi deg en garanti mot doble bo-utgifter dersom det tar tid å selge nåværende bolig.

Forsikringen er inngått gjennom Söderbeg & Partners og er inkludert i kjøpesummen for ny bolig.

Meld interesse for prosjektet
 

Prosjektet utvikles i samarbeid med