bakke

Velkommen til Tjonåsen

Et nytt og spennende boligområde i Rælingen kommune! Her får du muligheten til å skape ditt drømmehjem i vakre og rolige omgivelser.

Vi tilbyr 81 attraktive tomter for salg, med ulike størrelser og beliggenheter for å imøtekomme ulike behov og ønsker. Tomtene er romslige og tilrettelagt for en moderne livsstil med god plass til hage, uteområder og biloppstillingsplasser.

Området er svært barnevennlig, med nærhet til skoler, barnehager og fritidsaktiviteter. Tjonåsen ligger også i kort avstand til både Lillestrøm og Oslo, og har gode kommunikasjonsmuligheter med både bil og kollektivtransport.

Vi legger stor vekt på å skape et harmonisk og bærekraftig bomiljø på Tjonåsen. Derfor vil det også bli anlagt grøntområder, gang- og sykkelstier samt et flott fellesområde for beboerne i området.

Dette er en unik mulighet til å skape din drømmebolig i en vakker og rolig atmosfære. Vi inviterer deg til å bli med på denne spennende reisen og se hva Tjonåsen har å tilby!

Ta kontakt for en hyggelig tomteprat! Prosjektselger Bakke: Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707

Velkommen til Tjonåsen!
 

youtube_video_preview

Pris fra kr. 1.940.000

Tomt 554 m2 - 1298 m2

Forventet overtakelse fra 2. kv. 2024

Fremdrift

  • Salgsforberedelser

    Q2 2023

  • Salgsstart 

    Q2 2023

  • Overtakelse

    Q1 2024

Bo i Rælingen

Hvis du leter etter et sted med en perfekt balanse mellom natur og byliv, så er dette stedet for deg. Rælingen er en kommune med en idyllisk beliggenhet, kort vei fra Lillestrøm og Oslo, og tilbyr alt du trenger for å leve det gode livet.

Butikk
Joker Hektnersletta, Coop Extra Flateby

Buss
300 m

Barnehage
500 m

Skole
300 m

Kontakt oss!

Ta kontakt for spørsmål eller møt oss på tomten for en hyggelig boligprat.

Prosjektselger Thomas Johan Hagen: 951 34 707

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss