bakke

På Månetoppen i Ytre Enebakk gleder vi oss til å presentere lune gode boliger, omkranset av grønne tun og vakker Østmarkskog

Nye boliger - tett på utelivet

Månetoppen i Ytre Enebakk kommer for salg. Et nytt trivelig boligprosjekt med prisgunstige rekkehus og leiligheter i ulike størrelser og varianter. Boligene får gode planløsninger, solrike uteplasser og den herlige marka rett utenfor døren. 

I nærområdet finner du et lite sentrum med alt man trenger i hverdagen, med skoler, butikker, treningssentre, turløyper, barnehager og herlige badeplasser. 

Fra Oslo tar det deg cirka 30 minutter til du befinner deg på Månetoppen. Med den nye Follobanen tar det deg 18 min m/bil til Ski stasjon, og kun 10 min tog til Oslo S.

Månetoppen ligger rett ved porten til Østmarka – tett på utelivet. 

Pris fra kr. 2.690.000. Meld din interesse i dag, så holder vi deg oppdatert om salgsprosessen videre.

Nye boliger i Ytre Enebakk
- tett på utelivet

Om Området

Navnet Månetoppen har sin opprinnelse fra et av utsiktspunktene i skogområdet som skal utbygges og er virkelig en naturperle som byr på nydelig vestvendt utsikt, flotte solforhold og forfriskende natur. Månetoppen ligger plassert i åsen ovenfor Ytre Enebakk sentrum, og er et perfekt sted for deg som leter etter et sted det er godt å bo og leve lenge.

Vi kan tilby et hjem det lønner seg å investere i. Her er materialvalg og utforming nøye gjennomtenkt og boligene er plassert i et område i vekst som omfavner ro, drømmer og kreativ utfoldelse. Her finner du frisk natur rett utenfor vinduskarmen.

Med en vestvendt utsikt og solkledde åskammer får flere av boligene fin utsikt mot den fredelige innsjøen Våg. Månetoppen er stedet hvor man kan senke skuldrene og kjenne ro når man kommer hjem. 

Butikk
7 min med bil

Turmuligheter
Rett utenfor døren din

Barnehage
10 min til fots

Skole
13 min med sykkel

Tog 18 min m/bil til Ski stasjon - 10 min tog til Oslo S

Artikler

Salgsstart

Planlagt første halvår 2024

Byggestart

Planlagt 4. kvartal 2024

Overtakelse

Estimert fra 4. kvartal 2025

Energieffektivt

Kvalifiserer til grønne lån

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss