bakke
Logo

Nye leiligheter og rekkehus i et inkluderende nabolag

- Tett på utelivet

Nye boliger - tett på utelivet

Drømmer du om å trekke ut fra byens pulserende tempo, hjem til en delikat bolig med vakker utsikt, omkranset av ren skogluft? 

På Månetoppen i Ytre Enebakk lanseres snart lune gode boliger, omkranset av grønne tun og vakker vill Østmarkskog. Vårt fokus er å skape trivelige nabolag hvor folk ønsker å bo lenge. Vi tilbyr derfor en bred variasjon av familievennlige rekkehus, tomannsboliger og leiligheter i ulike størrelser og varianter. Pris kommer!

Månetoppen blir et herlig nabolag med flotte lekeområder og sosiale soner hvor naboskapet kan blomstre 🌼  

Nærområdet tilbyr et lite sentrum med alt man trenger i hverdagen, som skoler, butikker, treningssentre, turløyper, barnehager og badeplasser. Fra Oslo tar det deg cirka 30 minutter til du befinner deg på Månetoppen. Med den nye Follobanen tar det deg 18 min m/bil til Ski stasjon, og kun 10 min tog til Oslo S.

Månetoppen ligger rett ved porten til Østmarka – tett på utelivet. 

Salgsstart

Planlagt sommer 2023

Byggestart

Planlagt høsten 2023

Overtakelse

Planlagt høsten 2024

Energieffektivt

Kvalifiserer til grønne lån

Om Området

Navnet Månetoppen har sin opprinnelse fra et av utsiktspunktene i skogområdet som skal utbygges og er virkelig en naturperle som byr på nydelig vestvendt utsikt, flotte solforhold og forfriskende natur. Månetoppen ligger plassert i åsen ovenfor Ytre Enebakk sentrum, og er et perfekt sted for deg som leter etter et sted det er godt å bo og leve lenge.

Vi kan tilby et hjem det lønner seg å investere i. Her er materialvalg og utforming nøye gjennomtenkt og boligene er plassert i et område i vekst som omfavner ro, drømmer og kreativ utfoldelse. Her finner du frisk natur rett utenfor vinduskarmen.

Med en vestvendt utsikt og solkledde åskammer får flere av boligene fin utsikt mot fredelige Langenvann. Månetoppen er stedet hvor man kan senke skuldrene og kjenne ro når man kommer hjem. 

Butikk
7 min med bil

Turmuligheter
Rett utenfor døren din

Barnehage
10 min til fots

Skole
13 min med sykkel

Tog 18 min m/bil til Ski stasjon - 10 min tog til Oslo S

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss