bakke
Logo

Velkommen til Lørenfallet hage

I naturskjønne omgivelser i Lørenfallet i Lillestrøm kommune kommer snart et nytt trivelig nabolag bestående av nye rekkehus og kjedede boliger. Boligene får gode kvaliteter og leveres komplett og nøkkelferdige. Området er midt i blinken for både barnefamilier, førstegangsetablerere og de som ønsker å nedskalere fra større enebolig.   

Nye rekkehus / Kun 30 min fra Oslo / Pris fra kr. 3.395.000

Pris

Fra 3 395 000,-

Soverom

3 - 4

Kvm

75 - 204

Innflytting

4. kvartal 2022

Kan vi friste med ny bolig?

Tenk så deilig å flytte inn i en bolig hvor alt er nytt, ubrukt, lekkert og ikke minst i henhold til dagens standard. Tenk å slippe å tenke på oppussing og vedlikehold de kommende årene. I de naturskjønne omgivelsene i Lørenfallet i Lillestrøm kommune kan du oppleve nyboligfølelsen. Her skal vi bygge Lørenfallet hage med nye flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter.

Boligene får fine planløsninger, nye lekre bad og solrike uteplasser. Bilen plasserer du i egen garasje eller carport. Boligene vil omkranse trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. I Lørenfallet Hage skal det være godt å bo for både liten og stor.

Første salgstrinn vil bestå av fire flotte boligmodeller med størrelser fra 75 - 167 kvm BRA. Området vil i sin helhet bebygges med 85 boliger. 

Butikk
800 m

Buss
200 m

Barnehage
2 km

Skole
400 m

Vakkert kulturlandskap

Midt mellom Sørumsand og Frogner i Viken finner du det trivelige og populære tettstedet Lørenfallet med en befolkning på rundt 1000 personer. Her bor du med bølgende åkre som nærmeste nabo, men samtidig bare en kort rusletur unna butikker du trenger til daglig og skoler og barnehager.

Lørenfallet er endel av Lillestrøm kommune. Her får man mye for pengene, samtidig som man er midt i Viken. Med bil er det ikke mer enn 16 kilometer Lillestrøm og til Gardermoen er bare 26 kilometer. Om man vil ta toget, er det 10 minutter med bil til Frogner stasjon, hvor det er hyppige avganger til Oslo.

Velkommen til Lørenfallet hage!

Siste nytt

  • En nydelig hage gror frem

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss