bakke

Spar 800.000,- på 9 minutter

Visste du at det er mye å spare på å kjøre noen få minutter ekstra? Vi bygger fine rekkehus på flere områder på det sentrale Østlandsområdet. Hvor vil du bo?

Velger du rekkehus på Frogner, kun 22 min fra Oslo eller velger du et rekkehus på Lørenfallet, 33 min fra Oslo? Prisforskjellen på en nesten tilsvarende bolig i dette tilfellet er faktisk hele 800.000,-. Valget er ditt.

Vi bygger nye fine rekkehus flere steder på det sentrale Østlandsområdet. Selv om flere av rekkehusene har lik utforming og like kvaliteter, vil det være prisvariasjon. Dette avhenger blant annet av tidspunkt for lansering, tomtekostnad og mikrobeliggenhet. Noen foretrekker å bo tett på hovedstaden andre foretrekker mer fuglekvitter og landlige omgivelser. Valget er ditt.

Alle våre rekkehus har imidlertid samme gode kvalitet og standard. De leveres komplett med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og garasje/carport inkludert. Boligene er svært energieffektive, så her er det penger å spare på å velge NYTT, samtidig som det er penger på å spare ved å kjøre noen minutter ekstra.

Ta kontakt med oss for en hyggelig boligprat da vel!

Mvh

Bakke v/Thomas Johan Hagen 

Mobil 951 34 707 // thomas.johan@bakke-as.no 

Lørenfallet hage:

- 4 soverom, lukket kjøkken. Egen stue + loftsstue

- Solrike uteplasser og takterrasse

- 139 kvm BRA + parkering i carport

- Pris fra kr. 5.590.000

- Forventet innflytting fra 2. kvartal 2023

I Lørenfallet hage er det også andre boligtyper og størrelser å velge mellom.


Fabeltunet, Frogner:

- 3 soverom, åpen kjøkken/stue og loftsstue

- Solrike uteplasser og takterrasse

- 131 kvm BRA + parkering i garasje

- Pris fra 6.390.000

- Forventet innflytting fra 2. kvartal 2023