bakke

En nydelig hage gror frem

Mellom Sørumsand og Frogner, i Lillestrøm kommune, vil idylliske Lørenfallet hage spire opp. Det nye boligprosjektet vil bestå av 85 boliger, med seks forskjellige boligmodeller. Tomten ligger solrikt til, lett tilbaketrukket fra veien, med kort avstand til butikker, skoler, barnehager og togforbindelse til Oslo og Lillestrøm. Vi har snakket med Thomas Johan Hagen som er salgssjef for småhus i Bakke AS, og han forteller her mer om det spennende prosjektet:

Om Lørenfallet hage

Det første salgstrinnet består av 19 boliger med et moderne preg, med både takterrasser og gode uteplasser for solfylte dager. Det nye nabolaget får variasjon i både farger og eksteriør, med 2 og 3 etasjer og store glassflater som gir godt med lys. Boligstørrelsene varierer fra 75 m2 til 200 m2, inkludert carport eller garasje tilknyttet boligen din.

Fra Lørenfallet hage kommer du deg raskt ut på E6 som tar deg både til Oslo, Lillestrøm eller Gardermoen. Til Lillestrøm er det ca. 16 km og Gardermoen 27 km. Det er også hyppige avganger fra både Frogner og Sørumsand stasjon hvis man ønsker å ta toget inn til Oslo.

Det er trygg og fin gangavstand til både skole, nærbutikk og bussholdeplass.

Hvem vil flytte hit?

Det vil være mange barnefamilier og tilflyttere. Når det skal sies så ser vi at i andre prosjekter så er det stor variasjon av kjøpere. Noen i etableringsfasen, noen småbarnsfamilier og noen godt voksne som er ferdig med stor hage og eldre hus, og som ønsker seg noe mer lettstelt. Det nye nabolaget vil få flere små og store lekeplasser og i nærområdet er turmulighetene fantastiske!

Det er også slik at det vil være prisvariasjon mellom de ulike boligmodellene, som igjen vil gi utslag på hvem som kjøper hva og hvor på det planlagte feltet. Men vi er sikre på at de fleste vil finne en lekker bolig her som passer godt.

Vi opplever at mange flytter fra byen, særlig etter pandemiens utbrudd. Nå har synet på hjemmekontor endret seg hos både arbeidsgiver og arbeidstaker. Man sparer verdifull tid på å slippe å reise til og fra kontoret hver dag, og arbeidsgiver kan minske areal dersom folk fortsetter å ha en del hjemmekontor. Lørenfallet er perfekt i så måte. Her kan man sitte i rolige omgivelser i boliger med 4 soverom og 2 stuer – så her vil det være mulighet til både adskilte soner og gode arbeidsforhold.


Mye for pengene!

Her kan du fort spare en million eller mer for tilsvarende bolig som vi bygger for eksempel på Kjeller ved Lillestrøm. For mange vil nok det å kunne kjøpe seg et hus som man kan tenke langsiktighet på være viktig. Du kan kjøre bilen helt inn til boligen til en carport eller en garasje, du kan la ungene kose seg på lekeplassene, og området blir det både luftig og oversiktlig. Det vil være mye lettere å oppfylle husdrømmen her enn i Oslo. Endelig kan man få hagen man har lengtet etter, eller det ekstra soverommet som man mangler i dag.

 Store fordeler ved å kjøpe ny bolig

Når man kjøper en ny bolig fremfor brukt, er det mange fordeler. Vi opererer med fastpris – ingen budrunder. Det vil også være lavere omkostninger ved kjøp av ny bolig som ikke er oppført. I tillegg er det jo alltid slik at ved å være tidlig ute i et prosjekt, vil sjansen være stor for å få med seg prisoppgangen igjennom prosjektets levetid.

 

Gjør boligen til din egen

Boligen leveres nøkkelferdig, her kan du bare flytte rett inn. Det er standard kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagte bad, parkett på gulv og malte flater. Dersom man er tidlig ute har man den store fordelen at man selv kan velge blant våre lekre stilpakker. Du kan velge andre fliser på badene, og et annet kjøkken enn standardleveransen. Velg også hvilke farger du ønsker på alle rom, eller forskjellige typer parkett. Valgene er mange, men det er jo spesielt gøy når boligen blir akkurat slik som drømmeboligen du har sett for deg.

 

Vi gleder oss veldig til å sette spaden i jorda på dette prosjektet. Vi har virkelig troen på at dette blir et hyggelig sted å bo for både liten og stor, gammel og ung. I Lørenfallet hage finner du et hjem du vil hjem til!

Pris fra kr. 3.395.000 // Størrelse fra 75 - 204 kvm BRA // Nøkkelferdig leveranse  // forventet innflytting 3./4. kvartal 2022.

Møt oss i filmen her:

Lørenfallet hage blir et nytt trivelig nabolagLørenfallet hage blir et nytt trivelig nabolag