bakke

VELKOMMEN TIL LØRENFALLET

Midt mellom Sørumsand og Frogner i Viken finner du det trivelige og populære tettstedet Lørenfallet med rundt 1100 personer. Her bor du med bølgende åkre som nærmeste nabo men samtidig bare en kort rusletur til butikker du trenger til daglig, og skoler og barnehager. 

Lørenfallet er nå endel av Lillestrøm kommune, og dette bidrar til at området blir et stadig mer populært sted å bosette seg. Her får man mye for pengene, samtidig som man er midt i Viken. Med bil er det ikke mer enn 16 km til Lillestrøm og til Gardermoen er det bare 26 km. Om man vil ta toget, er det 5 min med bil til Sørumsand eller 10 min til Frogner stasjon, hvor det er hyppige avganger til Oslo. 


ET OMRÅDE MED IDYLL

Lørenfallet Hage ligger i et vakkert og kupert kulturlandskap som innbyr til turer på sykkel eller til fots. Om vinteren prepareres milevis av skiløyper, og gjør det til et lite skieldorado Midt i dette landskapet finner du også idylliske Sørum skole med rundt 170 elever. Tenk deg muligheten for å gå på ski til skolen på fine vinterdager.

På Lørenfallet er det også et veletablert og aktivt idrettsmiljø, og Sørum IL har et flott anlegg i sentrum. Her er det blant annet fotballtrening og all-idrett. Det er bare og komme og bli med!

Lørenfallet har også et velrennomert og populært spisested Meierigården hvor det er hyggelig å møtes. Her serveres god hjemmelaget mat, eller om man bare vil nyte et lite glass med venner. De er også kjent for sin gode catering tjeneste.

Lørenfallet er et slikt sted man fort trives. Akkurat passe stort, og med det man trenger, men lite nok til at alle kjenner alle. Litt Kardemomme by på en måte. Omkranset av vakkert landskap.

Nærhet til alt

Offentlig transport

Buss - 700 m
Tog - 5,9 km

Barnehager

Nordli barnehage - 2,6 km
Idrettsparken barnehage - 6,5 km

Skoler

Sørum skole - 800 m
Bingsfoss ungdomsskole - 5,9 km
Sørumsand videregående skole - 6 km

Sport

Sørum skole - 900 m
Lørenfallet treningsfelt - 1,5 km
Spenst Sørumsand - 5,5 km

Shopping

Coop Extra Lørenfallet - 1,3 km
Kiwi Lørenfallet - 1,4 km
Fokus Butikksenter - 5,7 km
Romerikssenteret - 12 km