bakke

Nytt konsept med koselige leiligheter i Lørenfallet hage

Vi har gleden av å presentere et helt nytt boligkonsept med koselige leiligheter i 6- og 8-mannsbolig her i de trivelige omgivelsene i Lørenfallet. Priser fra kr. 2.750.000.

Dette er er fine leiligheter for deg som er på jakt etter en praktisk bolig med alt på en flate. Leilighetene har de samme gode kvalitetene som rekkehusene vi bygger, med peisovn (gjelder ikke 2-roms), kjøkken fra HTH med alle hvitevarer inkludert, parkettgulv, pent flislagte bad og private uteplasser. Bilen, den parkerer du i din egen carport. 

Velg mellom leiligheter med 1 til 3 soverom med størrelser fra 44 - 74 kvm BRA.

Meld interesse så holder vi deg orientert om salgsprosessen videre

Pris

Fra kr. 2.750.000

Soverom

1-3

Kvm.

44-74

Forventet innflytting

Informasjon kommer

Velg mellom 5 ulike boligtyper: 

44 kvm

Pris fra kr. 2.750.000

Velkommen til vår minste leilighetstypen på 44 kvadratmeter. Selv om størrelsen kan virke beskjeden, har denne leiligheten alt du trenger for å leve komfortabelt og stilfullt.

Kjøkkenet er fra kvalitetsleverandøren HTH og er utstyrt med integrerte hvitevarer. Her kan du enkelt lage deilige måltider, enten du vil imponere dine venner med en gourmetrett eller bare lage en enkel frokost. Kjøkkenet er designet med tanke på funksjonalitet og effektivitet, slik at du kan få mest mulig ut av plassen.

Badet er flislagt og har et klassisk design. På soverommet har du praktisk garderobeplass som gir god plass til alle dine klær og tilbehør. 

Utenfor leiligheten har du din egen private uteplass og parkeringsplass i praktisk carport.

60 kvm plan 1

Pris kommer!

Denne fine 3-roms leiligheten er utstyrt med alt du trenger, fra flislagt bad til kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og en koselig peisovn.

Leiligheten har et lyst og åpent oppholdsrom med plass til å underholde gjester, eller til å slappe av og nyte tid for deg selv. Badet er flislagt med et klassisk uttrykk. I tillegg til hovedsoverommet har boligen et praktisk barne- eller gjesterom. Kanskje trenger du plass til hjemmekontor?

Leiligheten har i tillegg en praktisk innvendig for oppbevaring og privat uteplass hvor du kan nyte solen og omgivelsene. Bilen parkerer du i privat carport.

60 kvm plan 2

Pris kommer!

En fin og praktisk 3-roms leilighet for deg som fortrekker å bo en etasje opp fra bakkeplan.

74 kvm plan 1

Pris kommer!

Denne leilighetstypen leveres med flislagt bad og 2 romslige soverom og garderobe. Leiligheten har i tillegg et ekstra rom som kan benyttes som hjemmekontor eller gjesterom, og gir deg enda mer fleksibilitet og funksjonalitet.

Kjøkkenet er fra HTH med integrerte hvitevarer, så du kan lage fantastiske måltider med letthet. Stuen en lys og trivelig og leveres med peisovn som skaper en varm og hyggelig atmosfære. 

Med innvendig bodplass har du god plass til oppbevaring. 

Bilen parkerer du i praktisk carport - smart og enkelt! 

74 kvm plan 2

Pris kommer!

En lys og innbydende 4-roms leilighet for deg som fortrekker å bo en etasje opp fra bakkeplan.

Få hvilepulsen i Lørenfallet

I de fredelige og naturskjønne omgivelser i Lørenfallet i Lillestrøm kommune er vi i full gang med byggingen av det nye trivelige nabolaget Lørenfallet hage. Flere av våre boligkjøpere har nå flyttet overtatt sin nye bolig og flyttet inn.

De nye rekkehusene og leilighetene får gode kvaliteter og leveres komplett og innflyttingsklare. Området er midt i blinken for både barnefamilier, førstegangsetablerere og de som ønsker en mer lettstelt bolig.