bakke

Bor du på Lørenfallet hage, har du kort vei til hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!

I Lørenfallet hage vil du bo i nærheten av alt du trenger. Det nye boligprosjektet vil ha kort avstand til butikker, skole, barnehager, samt gode togforbindelser fra Sørumsand.

Dette er en liten perle av et spisested, som byr på god hjemmelaget mat i meget hyggelige omgivelser. I nabolaget finner du også Meierigaarden Kro og selskapslokaler.

I dag huser dette historiske bygget fra 1885 `Meierigaarden Kro og selskapslokaler. I dag huser dette historiske bygget fra 1885 `Meierigaarden Kro og selskapslokaler.

Henny Bråten, som er daglig leder av spisestedet, kan fortelle at Meierigaarden Kro og Selskapslokaler har vært i kontinuerlig drift siden 1977. De holder til i gamle Sørum Meieri og har en lang og fargerik historie. Bygget er fra 1885 og Sørum Meieri var i sin tid en av de større bedriftene i Sørum. Etter en omfattende oppussing i 2011 fremstår i dag bygget, både utvendig og innvendig, i meget god stand. De har fokus på god hjemmelaget mat laget av dyktige kokker og med bruk av førsteklasses råvarer, servert i hyggelige lokaler og i en god atmosfære. Meierigaarden består av kroa, hvor de serverer fantastisk mat. I tillegg har de selskapslokaler og cateringvirksomhet.

Betjeningen på Meierigaarden, gjør alltid sitt beste for at du skal få en god matopplevelse i hyggelige omgivelser.Betjeningen på Meierigaarden, gjør alltid sitt beste for at du skal få en god matopplevelse i hyggelige omgivelser.

Henny forteller at de serverer middag frem til 20.30. All den gode maten lages på huset av deres dyktige kokker og av førsteklasses råvarer. Menyen endres etter årstidene, men noen av deres klassikere som Henrys pepperbiff, Flesk & Duppe samt Hjemmelagde Burgere er alltid å finne på menyen.


Idylliske Lørenfallet hage, vil etter hvert spire opp i gangavstand fra Meierigaarden. Flere av boligene i første byggetrinn er allerede solgt. Det nye boligprosjektet vil bestå av 85 boliger, med seks forskjellige boligmodeller. Meierigaarden ser frem til å få nye gjester, samtidig som boligkjøpere på Lørenfallet hage kan glede seg til hyggelige og fantastiske matopplevelser på dette koselige spisestedet.


Midt mellom Sørumsand og Frogner i Viken finner du det trivelige og populære tettstedet Lørenfallet med rundt 1100 personer. Her bor du med bølgende åkre som nærmeste nabo men samtidig bare en kort rusletur til butikker du trenger til daglig, og skoler og barnehager. Meierigaarden Kro og selskapslokaler ligger i kort gangavstand fra ditt nye hjem på Lørenfallet hage.

Planlegger dere en visningstur på Lørenfallet hage, anbefaler vi at dere tar turen innom Meierigaarden for å hilse på den hyggelige betjeningen og for å smake på den utsøkte maten de har å servere.

Meierigaarden finner du i:
Haldenvegen 305.

Deres åpningstider er:
Mandag: Stengt
Tirsdag: Stengt
Onsdag: 15.00 - 21.00
Torsdag: 15.00 - 21.00
Fredag: 15.00 - 21.00
Lørdag: 15.00 - 21.00
Søndag: 15.00 - 21.00