bakke
Logo

Med solrik og luftig beliggenhet på toppen av Flateby, blir Høgåskollen et godt sted å leve!  Dette trivelige nabolaget får nærhet til både skog og sjø, med Østmarka rett utenfor stuedøra og en herlig utsikt over Øyeren.

Her planlegges det både rekkehus og leiligheter, tilpasset livets ulike faser. 

I dette nye nabolaget vil vi legge til rette for aktivitet og fellesskap. Du vil trives på Høgåskollen!

Først ut er rekkehusene, som har salgsstart i juni 2022.
Meld interesse for å motta informasjon om salgsstart og visningstidspunkt!

Rekkehusene på Høgåskollen er energieffektive og har gode, gjennomtenkte planløsninger tilpasset livets ulike faser. Boligene har god standard, fine oppholdsrom, lekre baderom og solrike uteplasser. Bilen plasserer du i carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranses av trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser for både store og små. 

Rekkehusene produseres i Bakkes egne elementfabrikk på Aurskog - så her snakker vi kortreist kvalitet! Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Hvis du er på jakt etter en ny og lettstelt bolig i et idyllisk og trygt boligområde, er Høgåskollen et riktig valg. 


Pris

Fra kr 4.990.000

Soverom

3 - 5

Kvm. rekkehus

Fra 105 - 139

Salgsstart

Juni 2022

Innflytting

Kommer

Om Området

Høgåsen er et nyutviklet tomteområde på Flateby. I nærområdet finnes både barnehage og skoler. Flateby har også fotballstadion, idrettshall, treningssenter, skistadion, hestesenter, ballbinge, skatepark og samfunnshus med kino. Fra Høgåsen er det kort vei til offentlig kommunikasjon.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Flateby senter. Her finner du dagligvarebutikk, blomster, velvære, frisør og restaurant.

Fra Høgåskollen er det kort vei til både Østmarka og Øyeren. Frister det med en båttur på Øyeren, er det muligheter for båtplass på Flateby Marina. Øyeren har også gode bade- og fiskemuligheter. I Østmarka finnes det også flust av koselige bade- og fiskevann. Både sommer- og vinterstid kryr det av tur- og treningsmuligheter i Østmarka. Alt du kan ønske deg for et aktivt liv!

Aktuelt

  • Med Østmarka som hage, men kort vei til "alt"

  • Øyeren - en naturperle!

  • Hvilken stil passer deg?

1

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss