bakke
Logo

Solrik og luftig beliggenhet

Salget er i gang! Første salgstrinn består av 11 familievennlige og energieffektive rekkehus med god plass til hele familien. Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjørsel. 

Vi har innredet bolig ikke langt fra Høgåskollen som vi gledelig viser frem! Ta kontakt for å avtale visning.

Flere av rekkehusene i første salgstrinn er allerede solgt. Finn din favorittbolig i boligvelgeren!

NYHET: Er du den neste som kjøper bolig av oss på Høgåskollen?Vi deler ut 1 gavekort på kr. 50.000 til den neste som signerer kjøpekontrakt.

Gavekort deles ut etter første til mølla prinsippet og kan kun brukes på tilvalg og vil bli trukket fra din bestilling av tilvalg for boligen på Høgåskollen. Ta kontakt i dag!


 • Slik ser utbygger for seg 42 nye boliger i Høgåskollen

 • Energikrise! Det lønner seg med ny bolig

 • Bli kjent med våre tilvalgsmuligheter og stilpakker

 • Bakkekontakt - for din trivsel

 • På Høgåsen er det godt å bo!

 • Bakke på topp 3 i kundetilfredshet

 • Øyeren - en naturperle!

 • Hvilken stil passer deg?

Energieffektive rekkehus

Rekkehusene på Høgåskollen er energieffektive og har gode, gjennomtenkte planløsninger tilpasset livets ulike faser. Boligene har god standard, fine oppholdsrom, lekre baderom og solrike uteplasser. Noen av boligene har også deilige takterrasser! Bilen plasserer du i carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranses av trivelige tun med lekeplasser, ballbinge og sosiale møteplasser for både store og små.

Rekkehusene produseres i Bakkes egne elementfabrikk på Aurskog - så her snakker vi kortreist kvalitet! Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Hvis du er på jakt etter en ny og lettstelt bolig i et idyllisk og trygt boligområde, vil du trives på Høgåskollen!

Lyst til å komme og se nærmere på boligene vi bygger? Vi har innredet et lekkert rekkehus på Smestadtunet, Rælingen - ikke langt fra Høgåskollen. Ta kontakt for å avtale en uforpliktende visning. 

Prosjektselger Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707

Pris

Pris fra kr. 4.990.000

Soverom

3-5

Kvm BRA

105-138

Innflytting

Forventet innflytting fra høst 2023

Stilpakker

Tilpass boligen til din stil

Butikker

Dagligvarebutikk i rusleavstand

Trening og rekreasjon

Herlig turmuligheter rett utenfor døren

Familievennlig

Barnehage og skole i trygg gangavstand

Fremdrift

 • Lansering

  2022
 • Forventet salgsstart 

  Q2 2022

 • Forventet byggestart

  Q1 2023

 • Forventet innflytting

  Fra Q4 2023

Det gode livet på toppen

På Høgåskollen har man nærhet til både skog og sjø, med idylliske Østmarka rett utenfor stuedøra og en herlig utsikt over Øyeren. 

Høgåsen er et nyutviklet tomteområde på Flateby. I nærområdet finnes både barnehage og skoler. Flateby har også fotballstadion, idrettshall, treningssenter, skistadion, hestesenter, ballbinge, skatepark og samfunnshus med kino. Nærmeste busstopp ligger bare en liten spasertur unna.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Flateby senter. Her finner du dagligvarebutikk, blomster, velvære, frisør og restaurant.

Frister det med en båttur på Øyeren, er det muligheter for båtplass på Flateby Marina. Øyeren har også gode bade- og fiskemuligheter. I Østmarka finnes det også flust av koselige bade- og fiskevann. Både sommer- og vinterstid kryr det av tur- og treningsmuligheter i Østmarka. Alt du kan ønske deg for et aktivt liv!

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vår elementfabrikk ligger på Aurskog, hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!


Om boligtypene

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom i de første salgstrinnene får gode gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.


Bakkekontakt

På Høgåskollen har vi fokus på livskvalitet. Vi har derfor utarbeidet et eget frivillig trivselskonsept som vi kaller Bakkekontakt. 

Bakkekontakt handler om å legge til rette for at folk blir bedre kjent med hverandre, at man kan få hjelp av hverandre og at man kan dele med hverandre. Vi ønsker kort og godt at du som beboer på Høgåskollen skal stortrives i ditt nye nabolag!Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder med lekeplasser og fellesområder. Vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut

Meld interesse for prosjektet