bakke
Logo

God plass til hele familien!

Rekkehusene på Høgåskollen er familievennlige og energieffektive  med god plass til hele familien. Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjørsel. 


Koselige boliger i trivelige omgivelser

De nye boligene på Høgåskollen er energieffektive og har gode, gjennomtenkte planløsninger tilpasset livets ulike faser. Boligene har god standard, fine oppholdsrom, lekre baderom og solrike uteplasser. Noen av rekkehusene har også deilige takterrasser! Bilen plasserer du i carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranses av trivelige tun med lekeplasser, ballbinge og sosiale møteplasser for både store og små.

Boligene produseres i vår egne elementfabrikk på Aurskog - så her snakker vi kortreist kvalitet! Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Hvis du er på jakt etter en ny og lettstelt bolig i et idyllisk og trygt boligområde, vil du trives på Høgåskollen!


Det gode livet på toppen

På Høgåskollen har man nærhet til både skog og sjø, med idylliske Østmarka rett utenfor stuedøra og en herlig utsikt over Øyeren. 

Høgåsen er et nyutviklet tomteområde på Flateby. I nærområdet finnes både barnehage og skoler. Flateby har også fotballstadion, idrettshall, treningssenter, skistadion, hestesenter, ballbinge, skatepark og samfunnshus med kino. Nærmeste busstopp ligger bare en liten spasertur unna.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Flateby senter. Her finner du dagligvarebutikk, blomster, velvære, frisør og restaurant.

Frister det med en båttur på Øyeren, er det muligheter for båtplass på Flateby Marina. Øyeren har også gode bade- og fiskemuligheter. I Østmarka finnes det også flust av koselige bade- og fiskevann. Både sommer- og vinterstid kryr det av tur- og treningsmuligheter i Østmarka. Alt du kan ønske deg for et aktivt liv!

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vår elementfabrikk ligger på Aurskog, hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder med lekeplasser og fellesområder. Vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut

Meld interesse for prosjektet