bakke

NYHET! Nytt konsept med prisgunstige leiligheter på Høgåskollen!

Vi har gleden av å presentere et helt nytt boligkonsept med prisgunstige leiligheter i 6-mannsbolig med praktisk carportløsning. Pris fra kr 3.050.000.

Dette konseptet muliggjør at flere får anledning til å oppfylle boligdrømmen sin. Velg mellom prisgunstige og moderne leiligheter med 2 eller 3 soverom, fine, flislagte bad og peisovn. Alle boligene får private uteplasser å nyte fritiden på.

Leilighetene i den første lanserte 6-mannsboligen ble utsolgt bare noen uker etter salgsstart! Snart lanserer vi flere - meld interesse for å følge med!

Pris

Fra kr 3.050.000

Soverom

2-3

Kvm.

60-74

Forventet innflytting

Informasjon kommer

Den nye 6-mannsboligen har to forskjellige boligtyper å velge mellom: 

60 kvm

Pris fra kr. 3.050.000

Denne fine 3-roms leiligheten er utstyrt med alt du trenger, fra flislagt bad til kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer og en koselig peisovn.

Leiligheten har et lyst og åpent oppholdsrom med plass til å underholde gjester, eller til å slappe av og nyte tid for deg selv. Badet er flislagt med et klassisk uttrykk. I tillegg til hovedsoverommet har boligen et praktisk barne- eller gjesterom. Kanskje trenger du plass til hjemmekontor?

Leiligheten har i tillegg en praktisk innvendig bod for oppbevaring og privat uteplass hvor du kan nyte solen og omgivelsene. Bilen parkerer du i privat carport.

74 kvm

Denne leilighetstypen leveres med flislagt bad og 3 gode soverom med garderobe. Her har du plass til både hjemmekontor og gjesterom!

Kjøkkenet er fra HTH med integrerte hvitevarer, så du kan lage fantastiske måltider med letthet. Stuen en lys og trivelig og leveres med peisovn som skaper en varm og hyggelig atmosfære. 

Bilen parkerer du i praktisk carport - smart og enkelt! 

Hva vil lånet koste meg?


Lurer du på hvor mye du kan låne eller hva lånet vil koste deg i måneden?

Besøk Aurskog Sparebanks boliglånskalkulator her:

Velkommen til Høgåskollen
- et nytt trivelig nabolag på toppen av Flateby! 

Høgåskollen blir et trivelig boligområde, som vil bestå av både rekkehus og eneboliger. Felles for boligene på Høgåskollen er fokus på trivsel og livskvalitet. Her er alt lagt til rette for at beboere i alle aldre vil trives! Opplev det gode livet på toppen av Flateby!