bakke
Logo


Høgåskollen ligger på toppen av Flateby med herlig utsikt utover Øyeren. Her bor du naturskjønt, trygt og godt med naturen rett utenfor døren. Omgivelsene er nydelige, og det er kort vei til butikk og offentlig kommunikasjon. 

Vi planlegger lansering av herlige selveierleiligheter med 1, 2 eller 3 soverom. Leilighetene kommer for salg. Meld din interesse nå, så holder vi deg oppdatert.

Høgåskollen - bo på toppen


Leilighetene utvikles med livsløpsstandard og alle blir gjennomgående, noe som sikrer en lys og trivelig bolig. Alle leilighetene får enten balkong eller markterrasse. Det planlegges også for en felles takterrasser til glede for alle beboerne. 

Hver leilighet får privat bod, mulighet for parkering i garasjeanlegg og heis til leilighetsplan. Det vil bli tilrettelagt for el-ladeplasser for bil.

Vi planlegger salgslansering i løpet av 2023. Meld interesse i dag, så holder vi deg orientert om prosessen videre.

Pris

Pris kommer

Soverom

1-3

Kvm BRA

ca. 44 - 93

Tilpasning av bolig

Mulighet for individuelle tilvalg

Trening og rekreasjon

Herlig turmuligheter rett utenfor døren

Det gode livet på toppen

På Høgåskollen har man nærhet til både skog og sjø, med idylliske Østmarka rett utenfor stuedøra og en herlig utsikt over Øyeren. 

Høgåsen er et nyutviklet tomteområde på Flateby. I nærområdet finnes både barnehage og skoler. Flateby har også fotballstadion, idrettshall, treningssenter, skistadion, hestesenter, ballbinge, skatepark og samfunnshus med kino. Nærmeste busstopp ligger bare en liten spasertur unna.

Dagligvarehandelen kan gjøres på Coop Extra eller Flateby senter. Her finner du dagligvarebutikk, blomster, velvære, frisør og restaurant.

Frister det med en båttur på Øyeren, er det muligheter for båtplass på Flateby Marina. Øyeren har også gode bade- og fiskemuligheter. I Østmarka finnes det også flust av koselige bade- og fiskevann. Både sommer- og vinterstid kryr det av tur- og treningsmuligheter i Østmarka. Alt du kan ønske deg for et aktivt liv!


Bakkekontakt

I Høgåskollen har vi fokus på livskvalitet. Vi har derfor utarbeidet et eget frivillig trivselskonsept som vi kaller Bakkekontakt. 

Bakkekontakt handler om å legge til rette for at folk blir kjent med hverandre, får hjelp av hverandre, deler med hverandre og opplever økt livskvalitet. Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vår elementfabrikk ligger i Aurskog, hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder med lekeplasser og fellesområder. Vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut

Meld interesse for prosjektet