bakke

Velg ny bolig med alle nyboligfordeler og flytt inn om kun 3 måneder

Noe av det virkelig inspirerende med å kjøpe en bolig som er helt ny, er at du kan være med å påvirke prosessen og tilpasse boligen etter ditt eget ønske - om du vil. Nå har vi boliger for salg på det sentrale Østlandsområdet, som nærmer seg ferdigstillelse, og hvor du fortsatt kan gjøre endringer. Lyst til å vite mer?

Hvilket kjøkkenstil ønsker du i din nye bolig, og hvilken type parkett? Svært ofte må man belage seg på å vente en god stund fra man signerer kjøpekontrakt til man kan flytte inn i en nybygget bolig. Vi har nå flotte boliger for salg på det sentrale Østlandsområdet hvor du fortsatt kan gjøre individuelle tilpasninger på boligen, og hvor du kan flytte inn om kort tid med fleksibel overtakelsesfrist! 

Klikk deg inn og se våre ledige boliger, og ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig boligprat. 

Det lønner seg å velge nytt!

Ved kjøp av ny bolig er det ikke behov for overraskende utbedringer eller store vedlikeholdskostnader i nærmeste fremtid. Økonomien blir mer forutsigbar når man vet hva man har, og hvilke utgifter man får. I tillegg får du 5 års lovfestet reklamasjonsrett og meget lave kjøpsomkostninger. 

Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen

Kontakt oss!

Prosjektselger Thomas Johan Hagen

Mobil 951 34 707 // thomas.johan@bakke-as.no