bakke

Vær smart - tenk nytt

DET LØNNER SEG MED NY BOLIG

Energiprisene er historisk høye for tiden og ikke mye tyder på at de skal bli lavere den nærmeste fremtiden. Å velge ny bolig bygget etter de siste tekniske forskrifter og krav kontra en eldre bolig vil ha mye å si for lommeboken. I tillegg flytter du inn i en bolig hvor ingen andre har bodd før!


"VILLA GJENNOMTREKK" MÅ NOK OPPGRADERES

Visste du at EU med all sannsynlighet innfører strengere energikrav til norske boliger? EU ønsker at alle boliger - nye og gamle - skal bli nullutslippsboliger innen 2050. Bor du for eksempel nå i en enebolig fra 1970-tallet, kan det innebære at du må bytte alle vinduer, og etterisolere tak og vegger. Det kan bli kostbart, men vil jo selvfølgelig også bidra til lavere strømutgifter og ikke minst mindre utslipp.

Vi i Bakke bygger med tanke på fremtiden, etter dagens standard og krav. Våre boliger er energieffektive, og på enkelte av våre prosjekt har vi også vannbåren varme og solcellepaneler. At våre rekkehus produseres i egen fabrikk gjør også selve byggeprosessen bærekraftig. Mange av våre boliger kvalifiserer også til gunstige grønne lån, som gir gunstigere rente hos enkelte banker.


FORUTSIGBARHET OG REKLAMASJONSRETT

Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet reklamasjonsrett på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig.

Ved kjøp av ny bolig skal det ikke være behov for overraskende utbedringer eller store vedlikeholdskostnader i nærmeste fremtid. Økonomien blir mer forutsigbar når man vet hva man har, og hvilke utgifter man får.

BEDRE STANDARD OG MINDRE VEDLIKEHOLD

Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.


LAVE OMKOSTNINGER
Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny bolig fremfor en eldre, brukt bolig. Når du kjøper en brukt bolig betaler du dokumentavgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger, som er en stor fordel for deg som nyboligkjøper.


EN SIKKER GUIDE TIL INTERIØRET DU LIKER

Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen. Ønsker du å fargelegge arkene, har vi utviklet stilpakker for å gjøre det enklere for deg som boligkjøper å skreddersy boligen etter din egen smak og eget stilvalg. Det kan virke overveldende å sette seg inn i farger og trender. Og ikke minst, ta gode valg som i tillegg harmonerer med møblene du allerede har. Vi har derfor laget flere ulike pakker som består av blant annet farge på vegg, kjøkkenfronter med mer. Til hver stilpakke har vi laget inspirasjonspakker som kan gi deg råd om alternative farger, møbler og interiør som sammen skaper en personlig helhet. I en bolig fra Bakke skal den gode hjemmefølelsen være på plass i det den siste pappesken har kommet innfor inngangsdøren.

TRIVSEL OG SAMHOLD I NYTT NABOLAG

Vi tror på at du trives bedre når du blir kjent med nabolaget ditt. Derfor «bakker vi opp» med et sosialt trivselsverktøy slik at naboer enklere kan møtes, dele og lære av hverandre. For oss er det viktig å legge til rette for god trivsel og livskvalitet. I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselskonsept som bidrar til gode bomiljøer med samhold, trivsel og tilhørighet blant beboerne. Med Bakkekontakt får du muligheten til å komme i kontakt med alle mulighetene ditt kommende nærmiljø kan tilby, også før du flytter inn i din nye bolig.


Gjelder utvalgte boligprosjekt.

HJEM DU VIL HJEM TIL 

Vår ambisjon er å utvikle hjem du vil hjem til, nå og i fremtiden. Det skal vi klare med fokus på gode kundeopplevelser og smarte løsninger – for kunde og byggherre. Boliger fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør – vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn. Hvilke løsninger ville du valgt, hvis du fikk velge helt selv? Hvor går grensen mellom nok plass, til mer enn du trenger?  Dette gjelder alt fra skap, størrelse på bod, hvor stikkontakter og brytere er plassert til størrelser på entre og hvor stor boligen bør være for å gi deg armslaget du ønsker deg. Material- og stilvalg, uteområder, lekeplasser, fellesområder og sosiale soner – både ute og inne – vi tenker på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut.