bakke

Sentrumshagen - Aurskog

Sentralt i Aurskog sentrum skal Bakke utvikle Sentrumshagen. Prosjektet vil totalt bestå av ca 350-400 leiligheter og småhus og vil utvikles over flere år. Først ut er 60 leiligheter som vil utvikles med tanke på gode, effektive boliger med fokus på livskvalitet.  

Sentrumshagen blir et lekkert prosjekt med flotte kvaliteter ute og inne. Vi tør påstå: Aurskogs flotteste noensinne. Les mer om hvorfor lengre ned.

Sentrumshagen tegnes av anerkjente LOF Arkitekter.

Meldt interesse ved å klikke på knappen under eller kontakt Tonje Fosshaug på telefon 932 29 686 for mer informasjon.

Første salgstrinn vil bestå av ca 60 leiligheter i ulike størrelser med gode kvaliteter, inne og ute. Vi ser for oss å starte salget i løpet av 2022 om alt går etter planen.

Leilighetene vil utformes slik at de oppleves som praktiske, lyse og trivelige. Alle får private, gode uteplasser, enten med deilig markterrasse eller flott balkong. Felles for disse er at de skal ha gode solforhold og god plass for møblering. 

Parkering blir enkelt i kjelleren under husene og du kommer lett til leilighetene med heis direkte fra parkeringskjelleren. Mellom byggene blir det hyggelig med flotte opparbeidede felles uteområder i lett tilgjengelige gårdsrom og på takterrasser. Her ligger alt til rette for et sosialt liv når du ønsker det. Vi planlegger for trivelige fellesarealer i inngangspartiet som innbyr til et sosialt liv, når du ønsker det. 

Sentrumshagen skal være et godt sted å leve og det naturlige stedet å treffe andre når du ønsker det.

Gode møteplasser, tilpasset et aktivt og sosialt liv

Navnet Sentrumshagen mener vi beskriver kvalitetene i prosjektet godt. Vi planlegger for flotte hagerom mellom byggene med trivelige sitteområder, trær og busker, drivhus og kanskje en hobbybod slik at det kan være mulig med et aktivt liv selv om man flytter fra en enebolig. I inngangspartiet vil du møte flere sosiale soner der du kan lese dagens aviser, nyte en kaffekopp og slå av en prat med en hyggelig nabo. Disse lokalene vil også kunne egne seg for å holde lukkede selskaper og feiringer. 

Alle leilighetene vil bli gjennomgående. Det sikrer mye lys gjennom hele dagen. De får privat bod, parkering i innendørs garasjeanlegg og heis til leilighetsplan. Det vil bli tilrettelagt for el-ladeplasser for bil og sykkel.  Beliggenheten gjør at det blir enkel adkomst til butikker og servicetilbud som lege, fysioterapeut, apotek og frisør på senteret som ligger få skritt fra boligene. 

Sentrumshagen tegnes av anerkjente LOF arkitekter. 

Meld interesse for å bli hold oppdatert om prosjektet under utvikling. 


Pris

Kommer

Soverom

1 - 3

Kvm.

Kommer

Innflytting

Under utvikling

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss