bakke

Sentrumhagen - Aurskog

Sentralt i Aurskog sentrum skal Bakke utvikle Sentrumhagen. Prosjektet vil totalt bestå av ca 350-400 leiligheter og småhus og vil utvikles over flere år. Først ut er 60 leiligheter som vil utvikles med tanke på gode, effektive boliger med fokus på livskvalitet.  

Sentrumhagen tegnes av anerkjente LOF Arkitekter.

Meldt interesse ved å klikke på knappen under eller kontakt Tonje Fosshaug på telefon 932 29 686 for mer informasjon.

Første trinn vil bestå av ca 60 leiligheter med livsløpsstandard, i ulike størrelser og kommer for salg i løpet av et år om alt går etter planen.

Leilighetene vil utformes slik at de oppleves som praktiske, lyse og trivelige. Alle får private, gode uteplasser, enten med markterrasser eller med balkong. Felles for disse er at de skal ha gode solforhold og god plass for møblering. Det blir innendørs parkering i kjelleren og enkel adkomst med heis. Det vil også opparbeides felles uteområder i gårdsrom og på takterrasser.

Gode møteplasser, tilpasset et aktivt og sosialt liv

Prosjektets foreløpige arbeidsnavn er Sentrumshagen. Det mener vi beskriver kvalitetene i prosjektet godt. Vi planlegger for flotte hagerom mellom byggene med trivelige sitteområder, trær og busker, drivhus og kanskje en hobbybod.

Alle leilighetene vil bli gjennomgående. Det sikrer mye lys gjennom hele dagen. De får privat bod, parkering i innendørs garasjeanlegg og heis til leilighetsplan. Det vil bli tilrettelagt for el-ladeplasser for bil, sykkel og rullestol. Beliggenheten gjør at det blir enkel adkomst til butikker og servicetilbud som lege, fysioterapeut, apotek og frisør på senteret som ligger få skritt fra boligene. I tillegg kommer en ny butikk i kjelleren, lett tilgjengelig, men ikke i veien for beboerne.

Sentrumhagen tegnes av anerkjente LOF arkitekter. 

Meld interesse for å bli hold oppdatert om prosjektet under utvikling. 


Pris

Kommer

Soverom

1 - 3

Kvm.

Kommer

Innflytting

Under utvikling

Meld interesse for prosjektet
 

Utforsk flere boliger fra oss