bakke

Sentrumshagen rekkehus


Midt i smørøyet på Aursmoen i Aurskog planlegger vi byggingen av nye herlige rekkehus med gode kvaliteter. Her bor du i idylliske omgivelser med nærsenter, skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Lillestrøm sentrum er kun 25 minutters biltur unna.

Salget starter til høsten! Meld din interesse i dag, så holder vi deg oppdatert vedrørende salgsprosessen.


Nye rekkehus i herlige omgivelser


Boligene er energieffektive og har gode gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. Bilen plasserer du i garasje eller carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranser trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. I Sentrumshagen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Størrelser fra 105 - 159 kvm BRA inkl. sportsbod og garasje/carport // 3-5 soverom // solrike terrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Kun 100.000 i forskudd // Pris fra kr. 4.490.000 for et nytt rekkehus!

Pris fra kr. 4.490.000

Soverom 3-5

Kvm 105-159

Innflytting - info kommer

Kafe og butikker

Aurskog senter i umiddelbar nærhet

Trening og rekreasjon

Herlig turmuligheter rett utenfor døren

Familievennlig

Barnehage og skole i trygg gangavstand

Boliger for et allsidig liv

Uteplasser, terrasse og plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. I Sentrumshagen har vi gleden av presentere fire flotte rekkehusvarianter i første salgstrinn, alle med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Rekkehusene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagte bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser med balkong og/eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt; kortreist kvalitet!

Sentrumshagen ligger praktisk plassert på kartet med rusleavstand til nærsenter, skole og barnehage. Lillestrøm sentrum ligger 25 minutters kjøretur unna.

Meld din interesse i dag, så holder vi deg oppdatert vedrørende salgsprosessen. Til høsten starter salget!

Området

Sentrumshagen ligger midt i Aurskog sentrum med kort vei til det du trenger i hverdagen. Aurskog senter ligger i tøffelavstand fra boligene.  Her finner du et utvalg butikker, servicetilbud og en hyggelig cafe. Det finnes også flere dagligvarebutikker og en flott møbelbutikk i gangavstand fra boligene. 

Få meter fra de nye boligene i Sentrumshagen finner du også en trivelig barneskole og barnehage. Aurskog tilbyr et godt idrettstilbud og flotte omgivelser for friluftsliv.

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vår elementfabrikk ligger få meter fra Sentrumshagen, hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Meld interesse for prosjektet