bakke
Logo

Sentrumshagen rekkehus


Midt i smørøyet på Aursmoen i Aurskog planlegger vi byggingen av nye herlige rekkehus med gode kvaliteter. Her bor du i idylliske omgivelser med nærsenter, skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Lillestrøm sentrum er kun 25 minutters biltur unna.

Velkommen til visning!

- Torsdag 8. desember kl 17.00 - 19.00 og fredag 9. desember kl 10.00 – 12.00 vil vi være tilstede i visningssenteret. 

Salget er i gang! Se boligvelger og finn ditt nye rekkehus!


 • Finn din bolig

 • Dokumenter

 • Bakkekontakt - for din trivsel

 • Området

 • Aktuelt

Rekkehus i herlige omgivelser


Boligene er energieffektive og har gode gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. Bilen plasserer du i garasje eller carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranser trivelige tun med lekeplasser og sosiale møteplasser. I Sentrumshagen skal det være godt å bo for både liten og stor.

Størrelser fra 105 - 159 kvm BRA inkl. sportsbod og garasje/carport // 3-5 soverom // solrike terrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Kun 100.000 i forskudd 

Pris

Pris fra kr. 4.290.000

Soverom

3-5

Kvm BRA

105-159

Innflytting

Forventet innflytting fra Q1 2024

Stilpakker

Tilpass boligen til din stil

Kafe og butikker

Aurskog senter i umiddelbar nærhet

Trening og rekreasjon

Herlig turmuligheter rett utenfor døren

Familievennlig

Barnehage og skole i trygg gangavstand

Fremdrift

 • Lansering

  2022
 • Forventet salgsstart 

  Q3 2022
 • Forventet byggestart

  Q2 2023
 • Forventet innflytting

  Fra Q1 2024

Boliger for et allsidig liv

Uteplasser, terrasse og plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. I Sentrumshagen har vi gleden av presentere fire flotte rekkehusvarianter i første salgstrinn, alle med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Rekkehusene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagte bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser med balkong og/eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt; kortreist kvalitet!

Sentrumshagen ligger praktisk plassert på kartet med rusleavstand til nærsenter, skole og barnehage. Lillestrøm sentrum ligger 25 minutters kjøretur unna.


Området

Sentrumshagen ligger midt i Aurskog sentrum med kort vei til det du trenger i hverdagen. Aurskog senter ligger i tøffelavstand fra boligene.  Her finner du et utvalg butikker, servicetilbud og en hyggelig cafe. Det finnes også flere dagligvarebutikker og en flott møbelbutikk i gangavstand fra boligene. 

Få meter fra de nye boligene i Sentrumshagen finner du også en trivelig barneskole og barnehage. Aurskog tilbyr et godt idrettstilbud og flotte omgivelser for friluftsliv.

Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Kortreist kvalitet

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vår elementfabrikk ligger få meter fra Sentrumshagen, hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Om boligtypene

Livet er herlig i ny bolig, og boligene du kan velge mellom i de første salgstrinnene får gode gode kvaliteter og gjennomtenkte planløsninger. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, tilbyr vi mange og gode tilvalgsløsninger slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om.


Bakkekontakt

I Sentrumshagen har vi fokus på livskvalitet. Vi har derfor utarbeidet et eget frivillig trivselskonsept som vi kaller Bakkekontakt. 

Bakkekontakt handler om å legge til rette for at folk blir bedre kjent med hverandre, at man kan få hjelp av hverandre og at man kan dele med hverandre. Vi ønsker kort og godt at du som beboer i Sentrumshagen skal stortrives i ditt nye nabolag!

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder med lekeplasser og fellesområder. Vi skal tenke på alt. I en bolig fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut

Meld interesse for prosjektet