bakke

Vi vil du skal stortrives i ditt nye nabolag!

Vi vil at du skal oppleve fellesskap og trivsel fra første dag i din nye bolig. Ja, til og med før du flytter inn. I Sentrumshagen tilrettelegger vi for arrangementer, fasiliteter og ordninger som gjør det enkelt å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen med dine nye naboer. Deltakelse er selvsagt helt frivillig, men en varm anbefaling! 😊

Sentrumshagen blir ikke et vanlig boligprosjekt. I tillegg til en splitter ny bolig, får du tilgang til trivelige fellesrom, et godt naboskap og planlagte aktiviteter som skal bidra til økt trivsel og livskvalitet. Fellestuen, som i tillegg kan bookes til private selskaper, er lokalisert ved inngangspartiet. Det er ikke tilfeldig. Tanken er at alle som går forbi på vei inn og ut, kan se hva som skjer. 

Mange opplever dessverre ensomhet, og problemet øker med alderen. At det finnes steder man kan sette seg ned og slå av en prat, se og bli sett tror vi vil være med på å skape et levende, aktivt bomiljø. – og vi gir oss ikke der. Vi skal også sørge for at det skjer aktiviteter. Sammen med vår samarbeidspartner, Heime, vil vi sørge for aktiviteter gjennom uka. Erfaringen tilsier at det kan være alt fra strikkekvelder, quiz og vaffeldager, treningsgrupper, øl og vinklubber og så mye mer! Her er det bare å glede seg!

Første byggetrinn av Sentrumshagen består av 49 selveierleiligheter i varierende størrelse fra 42 – 132 kvm BRA, og 23 rekkehus fra 105 – 159 kvm BRA.  

Lyst til å vite mer? Ta kontakt i dag for en hyggelig boligprat :) 

Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707

Drivhus/vinterhage

Felles takterrasser med plantekasser

Gjesteleilighet

Delingsbod

Gled deg til å bo i Sentrumshagen!

I tillegg til flotte fellesrom, vil du som leilighetskjøper også få tilgang til et drivhus/vinterhage. Dette blir et perfekt sted å møte andre med grønne fingre eller bare å slå av en prat. Hva med et gartnerkurs her?

Våre leilighetskjøpere får også tilgang til felles takterrasser med plantekasser. Har du ikke egen takterrasse kan du likevel nyte den herlige utsikten over vakre Aurskog. Det blir to felles takterrasser som alle beboerne kan benytte. Her blir det trivelige sittegrupper, pergola og plantekasser der du sammen med naboene kan dyrke urter, blomster og grønnsaker.

Hva med en praktisk gjesteleilighet der familie og venner kan overnatte når det er behov for det? En fullt utstyrt liten leilighet med seng, kjøkkenkrok og eget bad som gjør det lett for gjester å trives, og mindre styrete for deg å ha folk på besøk.

I delingsboden kan du både låne ut og låne ting du ikke trenger hver dag. Sykkel, verktøy, telt og drill. Beboerne bestemmer selv hva som skal befinne seg i boden. Det er bærekraft i praksis det. Et skikkelig populært tilbud!


Trivsel i fokus

I samarbeid med Heime har vi skapt et trivselsverktøy som å bidrar til gode bomiljøer der folk trives - uavhengig av bakgrunn og livsfase. Med Bakkekontakt får du muligheten til å komme i kontakt med alle mulighetene ditt kommende nærmiljø kan tilby, også før du flytter inn i din nye bolig!

På tide å lære noe nytt?

Vi tror at du trives bedre når du opplever god service og godt samhold i ditt nye nabolag! Med Bakkekontakt får du muligheten til å tilegne deg den kunnskapen som mangler for å leve det livet du ønsker deg! Hvordan skifter jeg bildekk? Kan jeg få grønnsakshagen til å blomstre? Er det en her som vil lære sønnen min å stå på vannski? Hvor er den beste joggeløypa? Bakkekontakt er det servicetilbudet som gjennom nabogrupper hjelper deg til å realisere utflukter, prosjekter eller bare la deg inspirere av det ressurssterke nabolaget ditt. En bedre hverdag – rett og slett!

På tide å dele?

El-sykkel, hundepass eller bil – gjennom Bakkekontakt kan du booke det du behøver i ditt lokalmiljø, på en sømløs måte. Ved å dele tjenester, utstyr eller kunnskap kan man selv forme akkurat de deletilbudene man ønsker seg i et nabolag. Dette gjelder også med de lokale servicetilbudene rundt deg. Det beste er at du kan bli med på å forme det nabolaget du drømmer om og samtidig minske miljøavtrykket for ditt nærmiljø.


"Vi ser det skjer noe magisk når naboer får muligheten til å bli kjent, dele livserfaring og låne av hverandres ressurser. Med et sterkt ønske om å gi våre beboere en høy livskvalitet, tilbyr vi alle våre boligkjøpere en verdifull Bakkekontakt med sitt nabolag – en uvurderlig trygghet som sikrer at ditt nye hjem blir et hjem du vil hjem til."


Bakkekontakt er utviklet i samarbeid med Heime, som er spesialister på å skape gode nabolag hvor folk trives. Les mer om Heime her.