bakke
Logo

Leiligheter med fokus på det gode liv

Sentrumshagen ligger på Aursmoen, rett ved Aurskog senter. Første byggetrinn vil bestå av 49 nye selveierleiligheter med 1, 2 eller 3 soverom i størrelser fra 42–132 kvm BRA. Alle leilighetene leveres med gulvvarme i oppholdsrom og integrerte hvitevarer på kjøkken. Pris fra 3 100 000,-.

Ta kontakt for visning: 

Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707

Vi har visningssenter på Aurskog senter. Her kan du se modell av prosjektet og få mer informasjon.

 • Finn din bolig

 • Dokumenter

 • Vi vil du skal stortrives i ditt nye nabolag!

 • Området

 • Aktuelt

Sentrumshagen leiligheter


Leilighetene utvikles med livsløpsstandard. De fleste blir gjennomgående. Det sikrer lyse og trivelige leiligheter. Alle leilighetene får enten balkong eller markterrasse, noen privat takterrasse. Det blir også noen felles takterrasser til glede for alle beboerne. 

Hver leilighet får privat bod, parkering i innendørs garasjeanlegg og heis til leilighetsplan. Det vil bli tilrettelagt for el-ladeplasser for bil.

Vi tør påstå at livet i en leilighet er lettere enn livet i en enebolig. Les vårt humoristiske blikk på hva du kan forvente deg om du velger en leilighet i Sentrumshagen her. 

Soverom: 1 - 3

Kvm.: 42 - 132

Gjesteleilighet

Balkong/terrasse

Hyggelige fellesområder

Med sosiale soner

Felleshage

Drivhus og plantekasser

Stilpakker

Tilpass boligen til din stil.

Fremdrift

 • Lansering

  2022
 • Salgsstart 

  Oktober 2022
 • Byggestart

  Estimert 2. kv. 2023
 • Innflytting

  Estimert 3. / 4, kv. 2024

Gode møteplasser, tilpasset et aktivt og sosialt liv.

I Sentrumshagen har vi fokus på livskvalitet. Vi tilrettelegger for gode møteplasser med felles takterrasser, en flott felles hage med drivhus og plantekasser, gjesteleilighet og en fellesstue i inngangspartiet der du kan ta en kopp kaffe med naboen, delta på fellesaktiviteter eller bare slappe av. Fellesstuen kan også bookes til private selskaper når du ønsker det. På denne måten trenger du færre kvadratmeter i egen leilighet, men kan nyte godt av fellesskapet.

Sentrumshagen skal være et godt sted å bo og leve. 


Se solforholdene.

Leilighetene i Sentrumshagen er lyse og solrike. Se solstudie her som viser hvordan solen faller på byggene i juli. Her blir det både deilige solforhold hele døgnet

Kort vei til alt du trenger

Beliggenheten gjør at det blir enkel adkomst til butikker og servicetilbud som lege, fysioterapeut, apotek og frisør på senteret som ligger få skritt fra boligene. 

Med Bakkekontakt

I Sentrumshagen har vi fokus på livskvalitet. Vi har utarbeidet et eget trivselskonsept som vi kaller Bakkekontakt. 

Bakkekontakt handler om å legge til rette for at folk blir kjent med hverandre, får hjelp av hverandre, deler med hverandre og opplever økt livskvalitet. 

Drivhus (vinterhage) // Fellesstue (selskapslokale) // Gjesteleilighet // Felles takterrasser // Delingsbod // Felles aktiviteter

youtube_video_preview

Arkitektens visjon

LOF Arkitekter har tegnet Sentrumshagen. De har hatt fokus på gode boliger med mye lys og trivelige balkonger og terrasser. 

Byggene er forholdsvis lave noe som gir gode solforhold i felleshagen som er selve hjertet i prosjektet. Felleshagen med drivhus og sosiale soner innendørs legger til rette for et godt fellesskap og et trivelig nabolag. 

Din stil

Å kjøpe en helt ny bolig kan virke vanskelig.  For å gjøre prosessen enklere har vi utviklet stilretninger som gir en mer håndfast pekepinn på hvordan forskjellige materialvalg, møbler og farger kan gi samme bolig helt ulik personlighet. 

Du kan velge fritt mellom tre faste stilretninger som omfatter farge på kjøkkeninnredning og veggfarge. I tillegg kan du skreddersy boligen med tilvalg slik at du ender opp i et hjem med en stil du har satt ditt helt eget personlige preg på.

Om Bakke og tankene bak

En bolig fra Bakke skal være et hjem du vil hjem til. Denne visjonen er med på å bestemme alt vi gjør ­­– vi setter oss i skoene, tankene og drømmene til deg som skal flytte inn.

Dette gjelder alt fra hvor stikkontakter og brytere er plassert til material- og stilvalg, uteområder, lekeplasser, fellesområder og sosiale soner – både ute og inne – vi skal tenke på alt. I en Leilighet fra Bakke skal du føle deg hjemme, allerede før den siste pappesken er pakket ut

Meld interesse for prosjektet