Velkommen til Kambo!

På Kambo i Moss skal vi bygge Mølleåsen - et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg.

Salgstrinn 2 i salg nå - Byggingen er i gang for byggetrinn 1!

Følg byggeprosessen på Instagram

Vi ønsker trygge visninger under koronautbruddet og ber deg vennligst om å  ta direkte kontakt med megler for å melde deg på visning.

Meld deg på visning her.

Velkommen!

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velg din nye bolig på Mølleåsen

Mølleåsen på Kambo er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. På Mølleåsen bor du nær skole og barnehage, med skogen og gode kollektivforbindelser utenfor døra.

Første salgstrinn består av to flotte boligmodeller med størrelser på 91- 100 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte to-etasjers boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med ca. 60 boliger. Her blir det lekeplasser og trivelige grøntområder til glede for liten og stor.

Salgstrinn 2 i salg!

Et bredt utvalg av boliger fra 90- til 100 kvm.

Priser fra 3 990 000,-

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Nærområdet

Midt mellom Moss og Son ligger Kambo, et rolig og familievennlig nabolag. Her finner du alt du trenger til daglig i lokalsenteret i området. Barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole med flotte og sosiale uteområder - alt imed kort avstand fra Mølleåsen på Kambo.

Susanne og Luis fant drømmeboligen

 

Susanne (24) og samboeren Luis Brandt (27) kjøpte rekkehus på Mølleåsen to dager etter de var på tomtevisning. Susannes familie bor i Son, og faren hadde luftet ideen om prosjektet på Kambo. Det resulterte i at det unge paret kjøpte sin første bolig, godt innenfor sitt budsjett - men langt over sin forventning!

 

 

Vårt samarbeid med BORI gir deg forkjøpsrett og medlemsfordeler


Vi har inngått et samarbeid med BORI og deres medlemmer vil få forkjøpsrett på kommende salgstrinn i de fleste av våre prosjekter.