Velkommen til Kambo!

På Kambo i Moss skal bygger vi Mølleåsen - et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg.

Salgstrinn 2 i salg nå! 

Følg byggeprosessen på Instagram

Neste visninger er
Torsdag 30. januar 2020 kl 16:00-17:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velg din nye bolig på Mølleåsen

Mølleåsen på Kambo er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. På Mølleåsen bor du nær skole og barnehage, med skogen og gode kollektivforbindelser utenfor døra.

Første salgstrinn består av to flotte boligmodeller med størrelser på 91- 100 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte to-etasjers boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med ca. 60 boliger. Her blir det lekeplasser og trivelige grøntområder til glede for liten og stor.

Nå lanseres neste salgstrinn. Se boligvelger for ledige hus.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Susanne og Luis fant drømmeboligen – flytter fra Oslo til Kambo

De skulle bare titte for å være grei med faren, men ble solgt med én gang: – Det oppfylte alle kravene vi ikke visste at vi hadde engang. 

Les mer om boligkjøperne Susanne og Luis som flytter fra leilighet i Oslo til Mølleåsen.

Nærområdet

​Nøkkeland skole med trinn fra 1. til 10. klasse har beliggenhet rett i nærmiljøet og like ved ligger også Kambo ILs idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall. Det er nærhet til bussholdeplass og Kambo togstasjon som gir gode pendlermuligheter med kun 44 min med tog til Oslo. Prosjektet har også barnehager og gode servicetilbud i nærheten. Langs kysstien finner du flotte badeplasser, vakkert kulturlandskap og store friområder.

Moss sentrum er kun en kort biltur unna og har alt du kan tenke deg av fasiliteter, inkludert kjøpesenter. Det er omtrent like nært til Son - her finner du blant annet et av Norges største Spa-hotell og et idyllisk bryggeanlegg med gjestehavn.

Vårt samarbeid med BORI gir deg forkjøpsrett og medlemsfordeler


Vi har inngått et samarbeid med BORI og deres medlemmer vil få forkjøpsrett på kommende salgstrinn i de fleste av våre prosjekter.