Velkommen til Mølleåsen

På Kambo i Moss bygger vi Mølleåsen - et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter. Kun kr. 100 000,- i forskudd.

Byggingen er godt i gang og de første boligkjøperne overtar sin nye bolig fra 4. kvartal i år. 

Priser fra: 3 690 000

Soverom: 2

Kvm fra: 90

Nytt salgstrinn med større boligtyper kommer snart for salg!

Neste visninger er
Onsdag 30. september 2020 kl 15:00-16:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Trivelige rekkehus

På Mølleåsen bygger vi flotte rekkehus fra 90 til 100 kvm med god standard, hvitevarer, peisovn og ferdigplen inkludert. Området vil i sin helhet bebygges med ca. 60 boliger og her blir det lekeplasser og trivelige grøntområder til glede for liten og stor. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Liker du Mølleåsen, men ønsker deg litt mer plass? – nytt salgstrinn er rett rundt hjørnet med en større boligmodell.

Et rolig og familievennlig nabolag

Mølleåsen er et rolig og familievennlig nabolag med nærhet til alt du behøver i hverdagen. Her finner du alt du trenger i det lokale senteret i området og det er kort vei til Son, togstasjonen og E6, samt flotte natur og sti-områder. Moss kommune skal i gang med restaurering av Trolldalsbekken som renner forbi og dette vil bli en naturlig sti for trening og turer.

Her er det barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole – og bussen går like ved tomten. Pendler du til jobb? Da bruker du snaue 5 minutter til e6 i bil og drøye 40minutter til Oslo. Når de nye dobbeltsporene står klare, vil du med toget komme deg enkelt og behagelig inn til Oslo på drøye 30 minutter.

Det er smart å kjøpe nytt

Lavere dokumentavgift

Kjøper du brukt bolig betaler du dokumentavgift på hele boligens verdi. Ved å kjøpe ny bolig eller bolig under oppføring beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien – og dette sparer du mye på.

Forutsigbarhet og garanti

Ved å kjøpe ny bolig eller ved bolig under oppføring har du en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet.

Har du sett Bakkes trygghetsgaranti?

Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. På denne måten kan du reservere en bolig i en avgrenset periode og kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

Skreddersy din drømmebolig!

Bedre standard og mindre vedlikehold

Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden.

Ved kjøp av ny bolig trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år, da din nye bolig har en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Innen gitte frister kan du skreddersy boligen din ved å gjøre tilvalg, slik at du får en bolig som passer perfekt for deg og dine.

Vårt samarbeid med BORI gir deg forkjøpsrett og medlemsfordeler


Vi har inngått et samarbeid med BORI og deres medlemmer vil få forkjøpsrett på kommende salgstrinn i de fleste av våre prosjekter.