Velkommen til Mølleåsen

På Kambo i Moss skal vi bygge Mølleåsen - et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg.

Byggingen er godt i gang og de første boligkjøperne overtar sin nye bolig fra 4. kvartal i år. 

Pris fra 3 690 000,- // Kun 100 000,- i forskudd // Trygghetsgaranti

 

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velg din nye bolig på Mølleåsen

Mølleåsen på Kambo er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. På Mølleåsen bor du nær skole og barnehage, med skogen og gode kollektivforbindelser utenfor døra.

Her finner du trivelige rekkehus på 90 til 100 kvm med god standard, hvitevarer, peisovn og ferdigplen inkludert. Området vil i sin helhet bebygges med ca. 60 boliger. Her blir det lekeplasser og trivelige grøntområder til glede for liten og stor.

Pris for en ny og nøkkelferdig bolig fra kr. 3 690 000 // Kun 100 000,- i forskudd // Trygghetsgaranti

Nærområdet

Midt mellom Moss og Son ligger Kambo, et rolig og familievennlig nabolag. Her finner du alt du trenger til daglig i lokalsenteret i området. Barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole med flotte og sosiale uteområder - alt imed kort avstand fra Mølleåsen på Kambo.

Når de nye dobbeltsporene står klare, vil du med toget komme deg enkelt og behagelig inn til Oslo på kun 32 min.

Vi får så mye for pengene!

Førstegangskjøperne Susanne og Luis falt pladask for sjønære og vakre Mølleåsen i Moss, og ser frem til å bo i sitt splitter nye rekkehus.

Bli med på visning - Megler Tor-Inge Betten tar oss med inn i en lignende bolig for å vise frem rekkehusene som bygges på Mølleåsen. Her snakker han litt om detaljer, løsninger og hvor fint det kommer til å bli!

Hvitevarer, ferdigplen - flytt rett inn!

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.

Som alltid gir vi deg hvitevarer inkludert i prisen og du betaler kun kr 100 000 av kjøpesummen i forskudd ved inngåelse av endelig kjøpekontrakt

Susanne og Luis fant drømmeboligen

 

Susanne (24) og samboeren Luis Brandt (27) kjøpte rekkehus på Mølleåsen to dager etter de var på tomtevisning. Susannes familie bor i Son, og faren hadde luftet ideen om prosjektet på Kambo. Det resulterte i at det unge paret kjøpte sin første bolig, godt innenfor sitt budsjett - men langt over sin forventning!

 

 

Vårt samarbeid med BORI gir deg forkjøpsrett og medlemsfordeler


Vi har inngått et samarbeid med BORI og deres medlemmer vil få forkjøpsrett på kommende salgstrinn i de fleste av våre prosjekter.