På Kambo i Moss skal vi bygge Mølleåsen, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg.

Kun 100 000,- i forskudd

Salgstrinn 2 i salg nå!

Neste visninger er
Torsdag 24. oktober 2019 kl 14:00-15:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velg din nye bolig på Mølleåsen

Mølleåsen på Kambo er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. På Mølleåsen bor du nær skole og barnehage, med skogen og gode kollektivforbindelser utenfor døra.

Første salgstrinn består av to flotte boligmodeller med størrelser på 91- 100 kvm BRA. Dette er moderne, funkisinspirerte to-etasjers boliger med god standard. Området vil i sin helhet bebygges med ca. 60 boliger. Her blir det lekeplasser og trivelige grøntområder til glede for liten og stor.

Nå lanseres neste salgstrinn. Se boligvelger for ledige hus.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Nærområdet

​Nøkkeland skole med trinn fra 1. til 10. klasse har beliggenhet rett i nærmiljøet og like ved ligger også Kambo ILs idrettsanlegg med fotballbaner og idrettshall. Det er nærhet til bussholdeplass og Kambo togstasjon som gir gode pendlermuligheter med kun 44 min med tog til Oslo. Prosjektet har også barnehager og gode servicetilbud i nærheten. Langs kysstien finner du flotte badeplasser, vakkert kulturlandskap og store friområder.

Moss sentrum er kun en kort biltur unna og har alt du kan tenke deg av fasiliteter, inkludert kjøpesenter. Det er omtrent like nært til Son - her finner du blant annet et av Norges største Spa-hotell og et idyllisk bryggeanlegg med gjestehavn.

Lene Markegård
Eiendomsmegler / Daglig leder
Tom Bliksmark
Eiendomsmegler / Leder Nybygg