Velkommen til Mølleåsen

På Kambo i Moss bygger vi Mølleåsen - et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av flotte rekkehus og kjedede boliger med gode kvaliteter. Kun kr. 100 000,- i forskudd.

Priser fra: 3.990 000

Soverom: 2-4

Kvm fra: 90-156

NYE INNFLYTTINGSKLARE BOLIGER! KOM OG SE!

Neste visninger er
Torsdag 4. februar 2021 kl 15:00-16:00
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Nye innflyttingsklare boliger

Vi har per dags dato 4 lekre innflyttingsklare boliger for salg. Pris fra kr. 3.990.000. Vi har innredet en visningsbolig, så her er det bare å ta kontakt for en omvisning. Nabolaget begynner å ta form og de første boligkjøperne har nå tatt sin splitter nye bolig i bruk.

Boligene har gode kvaliteter og nøkkelferdig leveranse med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert innkjøring. Du får 2 lekre flislagte bad, romslig bod og mye lys fra store glassflater.

Trivelige rekkehus

På Mølleåsen bygger vi flotte rekkehus og kjedede boliger fra 90 til 156 kvm BRA med god standard, hvitevarer, peisovn og ferdigplen inkludert. Området vil i sin helhet bebygges med ca. 60 boliger og her blir det lekeplasser og trivelige grøntområder til glede for liten og stor. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Liker du Mølleåsen, men ønsker deg litt mer plass? Salgstrinn 3 er nå i salg med nye flotte boligmodeller på 156 kvm med garasje og sportsbod inkludert.

FOR BOLIGER PÅ 156 KVM TILBYR VI GUNSTIG HUSBANKFINANSIERING!
Her får du markedets beste rente med 85 % belåning til boligkjøp. Rente pt. 0,79 %. Du kan binde renten din for 3 år til 0,9 % eller 5 år til 1 %.

Et rolig og familievennlig nabolag

Mølleåsen er et rolig og familievennlig nabolag med nærhet til alt du behøver i hverdagen. Her finner du alt du trenger i det lokale senteret i området og det er kort vei til Son, togstasjonen og E6, samt flotte natur og sti-områder. Moss kommune skal i gang med restaurering av Trolldalsbekken som renner forbi og dette vil bli en naturlig sti for trening og turer.

Her er det barnehage, barneskole og en helt ny ungdomsskole – og bussen går like ved tomten. Pendler du til jobb? Da bruker du snaue 5 minutter til e6 i bil og drøye 40minutter til Oslo. Når de nye dobbeltsporene står klare, vil du med toget komme deg enkelt og behagelig inn til Oslo på drøye 30 minutter.

Det er smart å kjøpe nytt

Lavere dokumentavgift

Kjøper du brukt bolig betaler du dokumentavgift på hele boligens verdi. Ved å kjøpe ny bolig eller bolig under oppføring beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien – og dette sparer du mye på.

Forutsigbarhet og garanti

Ved å kjøpe ny bolig eller ved bolig under oppføring har du en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig. Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet.

Har du sett Bakkes trygghetsgaranti?

Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. På denne måten kan du reservere en bolig i en avgrenset periode og kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

Skreddersy din drømmebolig!

Bedre standard og mindre vedlikehold

Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden.

Ved kjøp av ny bolig trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år, da din nye bolig har en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Innen gitte frister kan du skreddersy boligen din ved å gjøre tilvalg, slik at du får en bolig som passer perfekt for deg og dine.