Vurderer du å bytte til en helt ny bolig?

..dette er fordelene:

Lave omkostninger

Når du kjøper en ny bolig fremfor brukt betaler du dokument avgift til staten på 2,5 prosent av kjøpesummen. Ved å kjøpe nytt eller bolig under oppføring, beregnes dokumentavgiften
kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger.

Forutsigbarhet og garanti

Ved å kjøpe nytt eller ved kjøp av bolig under oppføring, må budstadoppføringsloven følges. Kjøper har med dette en lovfestet garanti på 5 år og dermed bedre rettsvern enn ved kjøp av brukt bolig.

Bedre standard og mindre vedlikehold

Ved kjøp av ny bolig får du en høyere byggeteknisk standard enn for bare noen år siden. Ved kjøp av helt nytt trenger du ikke bruke tid på oppussing og vedlikehold på mange år. Med god planlegging av din nye bolig, får du en bolig som passer perfekt for deg! Det avholdes befaringer før overtagelse, ved overtagelse og ett år etter overtagelse. Eventuelle feil som avdekkes vil bli rettet. Dette gir også en ekstra trygghet som du ikke vil ha ved kjøp av en brukt bolig.

Blanke ark

Følelsen ved å flytte inn i din egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror. Ingen skavanker, hakk i parketten eller spikerhull i veggene – du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

Hvorfor Granåstoppen?

Et bredt utvalg boliger, mulighet for tilvalg, flotte solforhold, kort vei til Oslo, barnevennlig - og selvfølgelig helt nytt.

Hvilken boligtype passer best for deg og dine?

Granåstoppen vil bestå av omkring 150 boliger i fire ulike boligmodeller - spredt over et flott, solrikt boligområde, kun 5 minutter fra sentrale Fetsund.

Pris fra 5 070 000,-

Smarte planløsninger, store vindusflater og private uteplasser

God lagringsplass

gjesterom, kontor, walk-in

Åpen stue/kjøkkenløsning?
Hageflekk

Nærområdet

Godt handel- kollektiv- fritid/aktivitet og trivsels-tilbud

Alt nytt

Å flytte inn i en splitter ny bolig fører mye fint med seg, og noe av det viktigste er trygghet. Både emosjonell, praktisk og økonomisk. Du lever i en bolig hvor hver centimeter er bygget i henhold til nye krav. Slikt skaper god nattesøvn. Boligen vil ikke trenge vedlikehold på lang tid, det er et stort pluss i regnestykket.

Ny bolig - en god løsning

I nye boliger benyttes det energiøkonomiske og klimavennlige løsninger for oppvarming, isolasjon og bygningsmaterialer. Strenge krav til isolering blir synlig på strømregningen.

Boligene produseres i et tørt og kontrollert miljø i vår elemenfabrikk på Aurskog. Her kjøper du en kortreist kvalitetsbolig, som er bra for miljøet.