Bo nytt og lekkert i barnevennlige omgivelser

Vi er nå i gang med salget av salgstrinnet Funkelbråtan på Granåstoppen. Her tilbyr vi flotte familieboliger på 137 kvm BRA inkl. garasje med moderne arkitektur. Boligen har en fleksibel planløsning med 3 eller 4 soverom alternativt 1 eller 2 stuer og 2 bad. Deler av 2. etasje har høy himling som gir et flott uttrykk.

Boligene har en attraktivt beliggenhet med svært gode sol og utsiktsforhold. Ypperlig bolig for deg som vil ha mer plass og tilgang til gress under føttene. Dette er «mye bolig for pengene» og en populær boligtype.

Pris fra 5.050.000,-.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

En god start på dagen

Boligene leveres med to lekre bad med fliser i lyse toner på vegger og gulv. Badekar kan bestilles som tilvalg. Innredningen har nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Det blir downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk med andre ord.

Illustrasjonen viser baderom fra en liknende boligtype.

Om utbyggingen på Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Fetsund i Lillestrøm kommune. Nabolaget som er under utarbeidelse vil ved ferdigstillelse bestå av ca 154 boliger, fordelt på rekkehus, kjedede boliger og selvbyggertomter. Granåstoppen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging og det vil etableres veinett som knytter områdene sammen.

Boligene på Granåstoppen får en flott og luftig beliggenhet i de vakre og landlige omgivelsene. Her vil du bo i et naturskjønt og barnevennlig område med kort vei inn til Lillestrøm sentrum.