Lekre rekkehus med mulighet for gunstig Husbankfinansiering - innflytting til høsten!

De nye rekkehusene på Granåstoppen har en nydelig beliggenhet med fri sikt utover det vakre kulturlandskapet. Boligene får god standard og gjennomtenkte planløsninger. Boligene leveres med tre soverom og egen loftstue. Bad/wc i hver etasje, to balkonger i tillegg til en solrik takterrasse. For denne boligtypen kan du søke om meget gunstige lånebetingelser i Husbanken. Rente for tiden 1,5%.

Usolgte rekkehus er innflyttingsklare fra 4. kvartal 2020.

Flytt rett inn

Boligene leveres komplett og nøkkelferdige med kjøkken fra Sigdal og hvitevarer inkludert. Med sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel inkludert er det bare å begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om. Byggingen er igang og eventuelle tilvalgsmuligheter må avklares med utbygger. Kontakt oss for mer informasjon.

Illustrasjonen viser en baderomsvariant av boligtypen.

Vær smart - tenk nytt!

 

Det er ikke alle som er klar over hvor store fordeler det er å kjøpe ny fremfor en brukt bolig

Om utbyggingen på Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Fetsund i Lillestrøm kommune. Nabolaget som er under utarbeidelse vil ved ferdigstillelse bestå av ca 154 boliger, fordelt på rekkehus, kjedede boliger og selvbyggertomter. Granåstoppen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging og det vil etableres veinett som knytter områdene sammen.

Boligene på Granåstoppen får en flott og luftig beliggenhet i de vakre og landlige omgivelsene. Her vil du bo i et naturskjønt og barnevennlig område med kort vei inn til Lillestrøm sentrum.