Kjedede eneboliger på Granåstoppen

8 nye, flotte boliger på nytt boligfelt med garasje. Boligene blir 146 kvm BRA og får 4 soverom, 2 bad og 16 kvm terrasse.

Innflytning 1. kvartal 2020. Få igjen! 

Høyt under taket!

I en familie er det viktig med stor takhøyde, og det samme gjelder for familieboligene i Granåsen. Takhøyden kombinert med store vindusflater som gir lys og energi, gjør dette til hjem som er tilpasset den moderne familien med høyt aktivitetsnivå og høye krav til komfort.

Flytt rett inn!

Granåsen ligger høyt og fritt rett sør for sentrum i Fetsund med utsikt over Glomma. Her bor du i en flott familiebolig som leveres ett hundre prosent nøkkelferdig med hvitevarer, sentralstøvsuger, asfaltert oppkjørsel og ferdig plen. Var det noen som sa kongen på haugen?

Kvalitetskontroll tvers gjennom.

Et av våre viktigste løfter til dem som kjøper bolig av oss, er at den leveres helt nøkkelferdig. Grunnen til at vi kan love dette, er at vi produserer hele boligen i et kontrollert miljø i vår egen fabrikk på Aurskog. Her kan vi holde et skarpt øye med byggekvaliteten og de arkitektoniske løsningene gjennom hele prosessen fra tegnebordet til overlevering. I tillegg har vi opp gjennom årene knyttet til oss et knippe leverandører som vi har erfart er like opptatt av kvalitet som oss.

For store og små.

Vi er opptatt av at boligen skal være lekker og komfortabel, men også åpen og leken med plass for at alle kan boltre seg på en god måte.

Ved å lage gode fellesrom samler vi familien med kjøkkenet som naturlig treffpunkt. Samtidig er det mulig å trekke seg tilbake til et eget rom, kontor eller en stol på terrassen. Vi utvikler morsomme lekeplasser og fine felles utearealer der du treffer venner og naboer som gjerne takker ja til en kopp kaffe eller en middagsinvitasjon.

Petter Andre Aure
Eiendomsmegler PROA