Fetsund har omtrent 5 800 innbyggere og antallet stiger
jevnt med cirka to prosent i året, noe det har gjort siden
1960-årene. Det vitner om et livlig og aktivt lokalsamfunn
der både unge og gamle trives.

Et godt sted å bo for liten og stor

Boligområdet er midt i blinken for barnefamilier, med nærhet til skole og barnehager, samt offentlig kommunikasjon som buss og tog. Her bor du i landlige og idylliske omgivelser med skogen rett utenfor døren. Dagligvarehandelen gjøres ved Joker Løkenåsen, Spar Fetsund, eller Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kun 10 min til Lillestrøm sentrum hvor du finner et stort utvalg av cafeer, restauranter, spisesteder og forretninger.

Granåsen er et godt sted å bo for liten og stor.

Et aktivt liv

En sunn sjel i et sunt legeme heter det, og i Fetsund har du alle muligheter til å oppnå denne idealtilstanden. Fotball, håndball, innebandy, petanque, klatring og turn er noen av tilbudene til Fet IL. I tillegg er både KFUK/KFUM og Fet O-lag svært aktive og
organiserer turer i skog og mark. Det er heller ikke vanskelig å være aktiv uten å være med i et lag eller en forening. Alt du trenger, er et godt kart, litt fantasi og gjerne en kano, så ligger eventyret og venter.

Skoler og barnehager

Eiendommen har gangavstand til Riddersand barneskole med SFO og kort vei til Østersund ungdomsskole. Det er flere trivelige barnehager i området.

Kollektivtilbud

Området byr på gode kollektivforbindelser med både buss og tog. Nærmeste togstopp er Svingen stasjon, alternativt Fetsund sentrum. Toget tar deg enkelt og praktisk inn til Oslo S på kun 20 min.