Nye store boliger med gode planløsninger

I salgstrinnet Funkelbråtan på Granåstoppen tilbyr vi nå 6 lekre familieboliger på 199 kvm med stor takterrasse og egen garasje.

Boligene er innholdsrike med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 3 soverom, 2 stuer, 2 bad, store vindusflater og gode uteplasser. I tillegg til vaskerom, gode bodløsninger og en stor og solrik takterrasse på 45 kvm! Her blir det fint å bo!

Tomten ligger høyt oppe på feltet og fra takterrassen vil man få svært gode sol -og utsiktsforhold. Pris fra kr. 6.450.000.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Om utbyggingen på Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Fetsund i Lillestrøm kommune. Nabolaget som er under utarbeidelse vil ved ferdigstillelse bestå av ca 154 boliger, fordelt på rekkehus, kjedede boliger og selvbyggertomter. Granåstoppen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging og det vil etableres veinett som knytter områdene sammen.

Boligene på Granåstoppen får en flott og luftig beliggenhet i de vakre og landlige omgivelsene. Her vil du bo i et naturskjønt og barnevennlig område med kort vei inn til Lillestrøm sentrum.