Velkommen til Funkeltoppen - nytt salgstrinn kommer snart for salg!

På Granåstoppen planlegger vi lansering av neste trinn med 3 flotte boligmodeller med god plass til hele familien. Boligene har solrike uteplasser og flere av disse får nydelig utsikt utover Fetsund. 

Boligene leveres hundre prosent nøkkelferdig med hvitevarer, private uteplasser og ferdigplen inkludert.

Meld interesse for prospekt og prisliste.

Priser fra: 5 275 000

Soverom: 3 - 6

Kvm: 146

Stor bolig med unik takhøyde

Disse boligene leveres med hvitmalte vegger, trestavs hvitpigmentert eikeparkett og lister i samme utførelse. Det blir mye lys fra store glassflater og fra stuen er det dør ut til gressplen, sol og utsikt. Her får du en unik takhøyde i stue/kjøkkenløsningen.

Merk: Dette er bilder fra et ferdigstilt hus i samme boligmodell, men her er det gjort tilvalg på kjøkken og i enkelte fargevalg.

En populær boligmodell

Denne boligen er et ypperlig valg for deg som vil ha en ny praktisk bolig med gode løsninger. Husene leveres nøkkelferdige med ferdigplen og terrasse, med bod og garasje integrert i boligen.

Arkitekturen er moderne med fleksible planløsninger som gjør at du kan velge mellom tre eller fire soverom eller en variant med to stuer og to bad. I deler av annen etasje er det ekstra god takhøyde og store vinduer, som gir en helt spesiell og luftig romfølelse.

Her kan du flytte rett inn i en splitter ny bolig og nyte fra dag én.

En god start på dagen

Badene leveres med downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk. Moderne fliser på veggen sammen med flotte dusjvegger i glass, bidrar til en god start på dagen.

Det er gode tilvalgsmuligheter på blant annet bad, kjøkken, parkett med mer, slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om. Det er løpende frister på tilvalg.

For store og små.

Vi er opptatt av at boligen skal være lekker og komfortabel, men også åpen og leken med plass for at alle kan boltre seg på en god måte.

Ved å lage gode fellesrom samler vi familien med kjøkkenet som naturlig treffpunkt. Samtidig er det mulig å trekke seg tilbake til et eget rom, kontor eller en stol på terrassen. Vi utvikler morsomme lekeplasser og fine felles utearealer der du treffer venner og naboer som gjerne takker ja til en kopp kaffe eller en middagsinvitasjon.