På en høyde på Granåstoppen legger vi snart ut nye rekkehus for salg. Dette er arealeffektive boliger på 100 kvm med bad i hver etasje, 3 soverom på samme flate og gode oppbevaringsmuligheter med innvendig og utvendig sportsbod. Bilen parkerer du i carport utenfor boligen. 

Boligene har solrike uteplasser og flere av disse får nydelig utsikt utover Fetsund.

Pris fra kr. 4.395.000,- Meld interesse for prospekt og prisliste.

 

Flytt rett inn

Boligene leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer, sentralstøvsuger, peisovn og ferdigplen. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Delikate boliger

Boligene leveres med hvitmalte vegger, trestavs hvitpigmentert eikeparkett og lister i samme utførelse. Det blir mye lys fra store glassflater og fra stuen er det dør ut til gressplen, sol og utsikt.

En god start på dagen

Badene leveres med downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk. Moderne fliser på veggen sammen med flotte dusjvegger i glass, bidrar til en god start på dagen.

Det er gode tilvalgsmuligheter på blant annet bad, kjøkken, parkett med mer, slik at du kan skape det hjemmet du drømmer om. Det er løpende frister på tilvalg.

Et godt nabolag

Granåstoppen på Fetsund er det perfekte stedet for å starte et nytt kapittel i livet med splitter nytt hus og nye gode naboer. Her vil det kunne oppstå nye gode vennskap for liten og stor. På Granåstoppen bor du nær skole og barnehage, med skogen og gode kollektivforbindelser i nær avstand.