Elegante nøkkelferdige boliger

Høyt og fritt på Granåstoppen på Fetsund er vi stolte av å kunne presentere tilsammen 14 flotte kjedede boliger med funkisinspirert stil. Velg mellom åtte boliger på 137 kvm, eller seks boliger på 199 kvm.

Boligene leveres nøkkelferdige med egen garasje og ferdigplen. Flytt rett inn i en splitter ny bolig og nyt fra dag én.

Boliger på 137 KVM BRA:
Gjennomtenkt arkitektur med mye lysinnslipp gir luftige boliger det er godt å være i. Boligmodellen får i tillegg ekstra stor takhøyde i deler av toppetasjen.

Boliger på 199 KVM BRA
Øverst på feltet kommer seks romslige og gjennomtenkte boliger over tre plan. Boligene får tre soverom, to bad, to stuer og en fantastisk takterrasse på 45 kvm. Her får du all den plassen du har drømt om.

6 nye kjedede boliger på 199 kvm BRA

Lekre, romslige funkisboliger på 199 kvm BRA Inkl bod og garasje med stor takterrasse på hele 45 kvm. Bilen parkerer du i egen garasje. Boligene er store og innholdsrike med gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv.

Boligene har tre soverom, to stuer, to bad og gode uteplasser. De store vindusflater gir rikelig med lys. Tomten ligger høyt og fritt på området med utsikt og mye sol. Dette er store og gode familieboliger hvor alle vil trives.

Ønsker du å sette ditt eget preg på boligen er det selvfølgelig gode tilvalgsmuligheter innen gitte frister.

8 nye kjedede boliger på 137 kvm BRA

Dette er populære familieboliger på 137 kvm BRA inkl. bod og garasje. Arkitekturen er moderne med fleksible planløsninger som gjør at du kan velge mellom tre eller fire soverom,
eller en variant med to stuer og to bad. I deler av annen etasje er det ekstra god takhøyde og store vinduer, som gir en helt spesiell og luftig romfølelse. Boligene har stor terrasse på hele 43 kvm.

Denne boligen er et ypperlig valg for deg som vil ha en ny praktisk bolig med gode løsninger. Åpner du opp terrassedøren har du i tillegg en privat hage å nyte fritiden på.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

En god start på dagen

Boligene leveres med lekre bad med fliser i lyse toner på vegger og gulv. Badekar kan bestilles som tilvalg. Innredningen har nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Det blir downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk med andre ord.

Om utbyggingen på Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Fetsund i Lillestrøm kommune. Nabolaget som er under utarbeidelse vil ved ferdigstillelse bestå av ca 154 boliger, fordelt på rekkehus, kjedede boliger og selvbyggertomter. Granåstoppen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging og det vil etableres veinett som knytter områdene sammen.

Boligene på Granåstoppen får en flott og luftig beliggenhet i de vakre og landlige omgivelsene. Her vil du bo i et naturskjønt og barnevennlig område med kort vei inn til Lillestrøm sentrum.