Funkelbråtan - Et hjem som speiler deg

Høyt og fritt på Granåstoppen på Fetsund er vi stolte av å kunne presentere tilsammen 14 flotte kjedede boliger med funkisinspirert stil. Gjennomtenkt arkitektur gir denne boligtypen ekstra takhøyde i deler av toppetasjen, og mye lysinnslipp gir lyse boliger og en behagelig tilværelse. Ønsker du å sette ditt eget preg på boligen er det selvfølgelig gode tilvalgsmuligheter innen gitte frister.

Vi bygger denne boligen i to størrelser - 137- og 199 kvm.

137 kvm. BRA

Denne boligen er et ypperlig valg for deg som vil ha en ny praktisk bolig med gode løsninger. Husene leveres nøkkelferdige med ferdigplen og terrasse, med bod og garasje integrert i boligen.

Arkitekturen er moderne med fleksible planløsninger som gjør at du kan velge mellom tre eller fire soverom eller en variant med to stuer og to bad. I deler av annen etasje er det ekstra god takhøyde og store vinduer, som gir en helt spesiell og luftig romfølelse.

Her kan du flytte rett inn i en splitter ny bolig og nyte fra dag én.

199 kvm. BRA

Den største Funkelbråtan-modellen byr på god plass og store vindusflater. Disse funkis-inspirerte boligene er store og innholdsrike med gjennomtenkte planløsninger tilpasset et aktivt familieliv.

Tomten ligger høyt og fritt på området med god utsikt og mye sol, som gir rikelig med lys gjennom boligens store vindusflater.

Her parkerer du bilen i egen garasje, integrert i boligen.Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

En god start på dagen

Boligene leveres med lekre bad med fliser i lyse toner på vegger og gulv. Badekar kan bestilles som tilvalg. Innredningen har nedfelt servant og ettgreps blandebatteri. Det blir downlights som grunnbelysning - ­lekkert og praktisk med andre ord.

Om utbyggingen på Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Fetsund i Lillestrøm kommune. Nabolaget som er under utarbeidelse vil ved ferdigstillelse bestå av ca 154 boliger, fordelt på rekkehus, kjedede boliger og selvbyggertomter. Granåstoppen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging og det vil etableres veinett som knytter områdene sammen.

Boligene på Granåstoppen får en flott og luftig beliggenhet i de vakre og landlige omgivelsene. Her vil du bo i et naturskjønt og barnevennlig område med kort vei inn til Lillestrøm sentrum.