På Granåsen i Fetsund bygger vi Granåstoppen, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av rundt 150 lekre rekkehus og kjedede boliger med gode planløsninger og solrike uteplasser. Byggingen er i full gang og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn.
 

 

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velkommen til Funkeltoppen - nytt salgstrinn kommer nå for salg!

Funkeltoppen er navnet på det ferskeste feltet på Granåstoppen. Disse flotte boligene leveres selvfølgelig nøkkelferdige med carport, private uteplasser og gressplen inkludert.

Boligene får ekstra takhøyde, som kombinert med store vindusflater gir rommene naturlig belysning. Husene leveres med hele 4 soverom eller kontor, walk-in-closet, TV-stue - hva enn du kan ønske deg.

Funkelbråtan - velg mellom to lekre boligtyper

Høyt og fritt på Granåstoppen er salget i gang av nye flotte familieboliger på 137 kvm og 199 kvm BRA. Begge boligtyper har garasje integrert i boligen. Boligene leveres med gjennomgående god standard med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Her kan du flytte rett inn og begynn å bo fra første dag.

Beliggenheten er attraktiv med svært gode sol og utsiktsforhold.

Pris fra 5.070 000,-.

Under 30 minutter med tog til Oslo: – Vi var ikke klar over dette

Idylliske Granåstoppen i Fetsund er både svært barnevennlig og mer sentralt enn mange tror. Det passer Dag og Silia perfekt.

Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.

Særegen natur. Perfekt for friluftsinteresserte

Med den vakre naturen rett utenfor døra har du ingen unnskyldning for å ikke komme deg ut på tur

Om utbyggingen Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Granåsen i Fet. Feltet er under opparbeidelse og skal bestå av totalt ca 154 boenheter. Granåsen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging, det vil bli etablert veinett som knytter områdene sammen. Boligene ligger attraktiv på feltet og vil få tilgang til flotte lekeområder og friarealer.

Flere av boligen er under bygging eller ferdig innflyttet. Kjør gjerne opp på feltet for en utvendig besiktigelse.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.