På Granåsen i Fetsund bygger vi Granåstoppen, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av rundt 150 lekre rekkehus og kjedede boliger med gode planløsninger og solrike uteplasser. Byggingen er i full gang og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn.
 

 

Ta kontakt for å avtale privatvisning

Velkommen til Funkeltoppen - nytt salgstrinn i salg nå!

Granåstoppen er meget populær og vi opplever nok en salgssuksess med delfeltet Funkeltoppen! Her er allerede 2 av de 3 boligmodellene vi lanserer allerede utsolgt! Vi har ledig en lekker boligmodell på 193 kvm BRA inkludert praktisk sportsbod og garasje integrert i boligen. Boligen leveres selvfølgelig nøkkelferdig med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Boligen ligger flott plassert på feltet med lys og utsikt utover Fetsund. Her er det gode solforhold fra de store takterrassene. Ta kontakt i dag for mer informasjon.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag.

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Under 30 minutter med tog til Oslo: – Vi var ikke klar over dette

Idylliske Granåstoppen i Fetsund er både svært barnevennlig og mer sentralt enn mange tror. Det passer Dag og Silia perfekt.

Trygghetsgaranti ved boligkjøp

Vi lanserer nå Trygghetsgaranti ved boligkjøp. Dette er et produkt vi har utviklet for at du som kjøper skal føle en økt trygghet ved kjøp av våre boliger. Trygghetsgarantien gir deg mulighet for å reservere en bolig i en avgrenset periode, skulle du angre kan du velge kansellere avtalen mot et reservasjonsgebyr*.

I tillegg gir den deg økt trygghet for å få solgt din nåværende bolig gjennom dobbeltboligforsikringen. Sannsynligvis vil du ikke trenge denne men den gir deg uansett stor grad av trygghet.