På Granåsen i Fetsund bygger vi Granåstoppen, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av rundt 150 flotte rekkehus og kjedede boliger med et spennende funkispreg. Vi er i full gang med å bygge Granåstoppen og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn.
 
I salg nå:
Salongbakken: 8 kjedede boliger på 146 kvm BRA. Pris fra 5 675 000 kr.
Salongrekka: 14 rekkehus på 133 kvm BRA. 
 
Kommer for salg:
Funkelbråtan: 14 kjedede boliger på 199 kvm BRA og 137 kvm BRA med garasje. Meld interesse for prospekt og prisliste.
 
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Salongbakken (boligstørrelse 146 kvm) i salg nå.

8 nye, lekre boliger med garasje. Boligene har størrelse 146 kvm BRA med 4 soverom, 2 bad og 16 kvm terrasse. 4 meter takhøyde i stue-/kjøkken gir en eksklusiv og deilig romfølelse.

Pris fra: 5 675 000 kr.

Innflytning 1. kvartal 2020. Kun 1 ledig. Vi vil snart invitere deg inn i innredet bolig.

Funkelbråtan (boligstørrelse 137 kvm). Kommer snart for salg.

Flotte familieboliger på 137 kvm. BRA inkl. garasje med moderne arkitektur. Fleksibel planløsning med 3 eller 4 soverom alternativt 1 eller 2 stuer og 2 bad. Deler av 2. etasje har høy himling som gir et flott uttrykk.

Attraktivt beliggende tomt med svært gode sol og utsiktsforhold. Ypperlig bolig for deg som vil ha mere plass og tilgang til gress under føttene. Dette er «mye bolig for pengene».

Pris fra 4 900 000,-.

Funkelbråtan (boligstørrelse 199 kvm). Kommer snart for salg.

Lekre, romslige funkisboliger på 199 kvm. med stor takterrasse på 45 kvm. og egen garasje.

Dette er store og innholdsrike boliger med gode planløsninger. Her får du 3 soverom, 2 stuer, 2 bad, og store vindusflater. Husene leveres som alltid nøkkelferdige med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel.

Tomten ligger høyt oppe på feltet og fra takterrassen vil man få svært gode sol -og utsiktsforhold.

Funkellia (boligstørrelse 137 kvm) - UTSOLGT.

Flotte familieboliger 137 kvm BRA, inkludert garasje og bod. Planløsningen er nøye gjennomarbeidet og inneholder blant annet 4 soverom og 2 romslige, delikate bad. I tillegg har boligen en stor og flott takterrasse.

Prosjektet er utsolgt, nytt byggetrinn med samme boligtype er Funkelbråtan. Meld interesse for prospekt og prisliste.

Særegen natur. Perfekt for friluftsinteresserte

Med den vakre naturen rett utenfor døra har du ingen unnskyldning for å ikke komme deg ut på tur

Martine og Joakim stortrives på Granåstoppen.

– Vi føler at dette er et trygt og godt sted å vokse opp, og det passer fint for barnefamilier. Det er stille og rolig i området, og vi trives godt. Vi har landet nå, og nyter å være hjemme.

Om utbyggingen Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Granåsen i Fet. Feltet er under opparbeidelse og skal bestå av totalt ca 154 boenheter. Granåsen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging, det vil bli etablert veinett som knytter områdene sammen. Boligene ligger attraktiv på feltet og vil få tilgang til flotte lekeområder og friarealer.

Flere av boligen er under bygging eller ferdig innflyttet. Kjør gjerne opp på feltet for en utvendig besiktigelse.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Vårt samarbeid med BORI gir deg forkjøpsrett og medlemsfordeler


Vi har inngått et samarbeid med BORI og deres medlemmer vil få forkjøpsrett på kommende salgstrinn i de fleste av våre prosjekter.

test