På Granåsen i Fetsund bygger vi Granåstoppen, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av rundt 150 lekre rekkehus og kjedede boliger med gode planløsninger og solrike uteplasser. Byggingen er i full gang og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn.
 
I salg nå:
Salongrekka: 14 rekkehus på 133 kvm BRA. Pris fra kr. 5.240.000
Funkelbråtan: 14 kjedede boliger på 199 og 137 kvm BRA med garasje. Pris fra kr. 5.050.000
 
Visningsinformasjon:
Fellesvisninger utgår på ubestemt tid grunn av anbefalinger fra helsemyndighetene. Inntil situasjonen rundt Covid-19 (Coronaviruset) er mer oversiktlig vil det derfor inntil videre avholdes visning kun etter nærmere avtale med megler. Ta kontakt med oss for å gjøre en avtale.
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Funkelbråtan - velg mellom to lekre boligtyper

Høyt og fritt på Granåstoppen er salget i gang av nye flotte familieboliger på 137 kvm og 199 kvm BRA. Begge boligtyper har garasje integrert i boligen. Boligene leveres med gjennomgående god standard med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Her kan du flytte rett inn og begynn å bo fra første dag.

Beliggenheten er attraktiv med svært gode sol og utsiktsforhold.

Pris fra 5.050 000,-.

Salongrekka - rekkehus med solrike uteplasser - innflytting til høsten!

Flotte rekkehus med gjennomgående god standard og gjennomtenkte planløsninger. Boligene leveres med tre soverom og egen loftstue. Bad/wc i hver etasje, to balkonger i tillegg til solrik takterrasse. For denne boligtypen kan du søke om meget gunstige lånebetingelser i Husbanken. Rente for tiden 1,99%

Byggingen er i gang og rekkehusene er innflyttingsklare fra 3. kvartal 2020.

Vi har tilsvarende rekkehus i Eikelundveien på Kjeller. Ta kontakt for visning.

Særegen natur. Perfekt for friluftsinteresserte

Med den vakre naturen rett utenfor døra har du ingen unnskyldning for å ikke komme deg ut på tur

Martine og Joakim stortrives på Granåstoppen.

– Vi føler at dette er et trygt og godt sted å vokse opp, og det passer fint for barnefamilier. Det er stille og rolig i området, og vi trives godt. Vi har landet nå, og nyter å være hjemme.

Om utbyggingen Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Granåsen i Fet. Feltet er under opparbeidelse og skal bestå av totalt ca 154 boenheter. Granåsen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging, det vil bli etablert veinett som knytter områdene sammen. Boligene ligger attraktiv på feltet og vil få tilgang til flotte lekeområder og friarealer.

Flere av boligen er under bygging eller ferdig innflyttet. Kjør gjerne opp på feltet for en utvendig besiktigelse.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Vårt samarbeid med BORI gir deg forkjøpsrett og medlemsfordeler


Vi har inngått et samarbeid med BORI og deres medlemmer vil få forkjøpsrett på kommende salgstrinn i de fleste av våre prosjekter.

test