På Granåsen i Fetsund bygger vi Granåstoppen, et boligprosjekt som ved ferdigstillelse vil bestå av rundt 150 flotte rekkehus og kjedede boliger med gode planløsninger og solrike uteplasser. Byggingen er i full gang og flere av våre boligkjøpere har allerede flyttet inn.
 
I salg nå:
Salongbakken: 8 kjedede boliger på 146 kvm BRA. Pris fra kr. 5 675 000 
Salongrekka: 14 rekkehus på 133 kvm BRA. Pris fra kr. 5.240.000
 
Vi lanserer nå Funkelbråtan med 14 kjedede boliger på 199 kvm BRA og 137 kvm BRA med garasje. 
 
Ta kontakt for å avtale privatvisning

Funkelbråtan - Nytt salgstrinn på Granåstoppen i salg nå

Høyt og fritt på Granåstoppen er vi i gang med salget av nye flotte familieboliger på 137 kvm. BRA inkl. garasje. Boligene har moderne arkitektur med fleksibel planløsning med 3 eller 4 soverom alternativt 1 eller 2 stuer og 2 bad. Deler av 2. etasje har høy himling som gir et flott uttrykk.

Beliggenheten er attraktiv med svært gode sol og utsiktsforhold. Ypperlig bolig for deg som vil ha mer plass og tilgang til gress under føttene. Dette er «mye bolig for pengene».

Pris fra 5.050 000,-.

Stor lekker familiebolig i nytt salgstrinn

På Granåstoppen er et nytt salgstrinn i gang! Her finner du "Funkelbråtan" med lekre, romslige boliger på 199 kvm med stor takterrasse på 45 kvm og egen garasje.

Boligene er innholdsrike med gode planløsninger. Her får du 3 soverom, 2 stuer, 2 bad, og store vindusflater. Husene leveres som alltid nøkkelferdige med hvitevarer, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel.

Tomten ligger høyt oppe på feltet og fra takterrassen vil man få svært gode sol -og utsiktsforhold.

Salongrekka (133 kvm) i salg nå

Trivelige rekkehus med gjennomgående god standard og gjennomtenkte planløsninger. Boligene leveres med tre soverom og egen loftstue. Bad/wc i hver etasje, to balkonger i tillegg til en solrik takterrasse. For denne boligtypen kan du søke om meget gunstige lånebetingelser i Husbanken. Rente for tiden 1,99%

Byggingen er i gang. Forventet ferdigstillelse fra 3. kvartal 2020.

Salongbakken (146 kvm) i salg nå.

8 nye, lekre boliger med garasje. Boligene har størrelse 146 kvm BRA med 4 soverom, 2 bad og 16 kvm terrasse. 4 meter takhøyde i stue-/kjøkken gir en eksklusiv og deilig romfølelse.

Pris fra: 5 675 000 kr.

Innflytning 1. kvartal 2020. Kun 1 ledig. Vi vil snart invitere deg inn i innredet bolig.

Funkellia (137 kvm) - UTSOLGT.

Flotte familieboliger 137 kvm BRA, inkludert garasje og bod. Planløsningen er nøye gjennomarbeidet og inneholder blant annet 4 soverom og 2 romslige, delikate bad. I tillegg har boligen en stor og flott takterrasse.

Prosjektet er utsolgt, nytt byggetrinn med samme boligtype er Funkelbråtan. Meld interesse for prospekt og prisliste.

Særegen natur. Perfekt for friluftsinteresserte

Med den vakre naturen rett utenfor døra har du ingen unnskyldning for å ikke komme deg ut på tur

Martine og Joakim stortrives på Granåstoppen.

– Vi føler at dette er et trygt og godt sted å vokse opp, og det passer fint for barnefamilier. Det er stille og rolig i området, og vi trives godt. Vi har landet nå, og nyter å være hjemme.

Om utbyggingen Granåstoppen

Granåstoppen ligger attraktivt på Granåsen i Fet. Feltet er under opparbeidelse og skal bestå av totalt ca 154 boenheter. Granåsen grenser til eksisterende felt Løkenåsen I og II. Skogsområdet vest for Granåsen (Løkenåsen II) skal også benyttes til boligbygging, det vil bli etablert veinett som knytter områdene sammen. Boligene ligger attraktiv på feltet og vil få tilgang til flotte lekeområder og friarealer.

Flere av boligen er under bygging eller ferdig innflyttet. Kjør gjerne opp på feltet for en utvendig besiktigelse.

Flytt rett inn

Alle våre boliger leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer fra anerkjent leverandør, sentralstøvsuger, peisovn, ferdigplen og asfaltert oppkjørsel. Når du overtar nøkkelen til din splitter nye bolig kan du begynne å bo fra første dag. Deilig ikke sant?

Et hjem som speiler deg

Vi leverer god standard, men det blir også muligheter for gode tilvalgsmuligheter på eksempelvis kjøkken, baderomsfliser, parkett med mer slik at du kan skape nettopp det hjemmet du drømmer om.

Vårt samarbeid med BORI gir deg forkjøpsrett og medlemsfordeler


Vi har inngått et samarbeid med BORI og deres medlemmer vil få forkjøpsrett på kommende salgstrinn i de fleste av våre prosjekter.

test