På Frogner i Sørum utvikler vi en nytt boligområde i eventyrlige omgivelser - midt mellom Oslo og Gardermoen. Det heter Fabeltunet. Her vil du bo i moderne hus eller leiligheter med kort vei til skole, barnehage, butikker og kollektivtransport. 

Åpne opp døren til ditt neste kapittel i ditt boligeventyr og meld din interesse i dag.

Meld interesse for å bli holdt orientert om prosjektet

Et moderne boligeventyr

Fabeltunet vil ved ferdigstillelse bestå rekkehus og leiligheter omkranset trivelige tun. Her blir det bli fint for både liten og stor å bo, med lekekamerater utenfor døra og flere sosiale møteplasser. Boligene leveres nøkkelferdig med alt du trenger, slik at du kan flytte inn og begynne å bo fra første dag. Frogner sentrum og togstasjonen er kun en kort spasertur unna.

Velkommen til Fabeltunet!

Leiligheter

Lev det gode liv på Fabeltunet. Det blir leiligheter i ulike varianter fra 2- til 4-roms - alle med solrike uteplasser å nyte fritiden på.

Rekkehus

Fabeltunet vil også bestå av rekkehus med et spennende funkispreg. Boligene leveres komplett og nøkkelferdig med hvitevarer, sentralstøvsuger og ferdigplen. Boligene innehar gode kvaliteter tilpasset et aktivt familieliv.

Her kan du bo grønt og pendle raskt til Oslo – uten å betale bompenger.

-Under tjue minutter, så er jeg midt i byen. Det passer meg perfekt, sier togpendler Knut Arild.

Er du blant dem som ønsker større plass og å bo i rolige naturskjønne omgivelser, men ikke ønsker å stå i treg bilkø til og fra Oslo hver dag? Da er en bolig i Fabeltunet i Frogner i Sørum perfekt for deg.

Stig Valskaar