bakke
Logo

Bo godt i nytt rekkehus på Fabeltunet!

I de eventyrlige omgivelsene på Fabeltunet på Frogner bygger vi flotte, energieffektive rekkehus med god plass og fine planløsninger. Her er det bare å ta med familien og begynne å bo fra første stund!

Størrelse 131 kvm BRA // 3 soverom // Solrike takterrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Kun 100.000 i forskudd

God plass til hele familien!


Priser fra
4.695.000

Soverom
3-4

Kvm.
103-131

Innflytting
fra 4. kvartal 2022

Boliger for et allsidig liv

Egen hageflekk, egen terrasse og bedre plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. På Fabeltunet leverer vi to flotte rekkehustyper med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Rekkehusene har god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser med balkong og/eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!VISNING

Det er både mulig med digital visning på Teams eller fysisk visning på byggeplassen.

På visning blir du bedre kjent med Fabeltunet og våre boligtyper. Prosjektselger forklarer deg nærmere rundt plantegninger og salgsprosess.

Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer. Adressen er Fabelveien 78, Frogner. Velkommen til en hyggelig boligprat!


Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Finn ditt rekkehus i boligvelgeren

Meld interesse for prosjektet