bakke
Logo

Lekre rekkehus på Fabeltunet

I de eventyrlige omgivelsene på Fabeltunet på Frogner lanserer vi to flotte rekkehustyper med komplett leveranse og fine planløsninger. Her er det bare å ta med familien og begynne å bo fra første stund.

Salgsstart salgstrinn 2 onsdag 8. desember!

Rekkehusene på Fabeltunet er populære og første salgstrinn ble raskt solgt ut. Nå har vi gleden av å lansere neste trinn med 23 flotte rekkehus! Meld din interesse i dag!

Størrelser på 103 og 131 kvm BRA // 3 soverom // solrike takterrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse // Pris fra kr. 4.945.000 // Kun 100.000 i forskudd


Priser fra
4.695.000

Soverom
3-4

Kvm.
103-131

Innflytting
4. kvartal 2022

Boliger for et allsidig liv

Egen hageflekk, egen terrasse og bedre plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. På Fabeltunet har vi gleden av å lansere to flotte rekkehustyper med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Rekkehusene får god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser med balkong og/eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Nytt salgstrinn lanseres onsdag 8. desember! Meld interesse for prospekt og prisliste. 

Pris fra kr. 4.945.000 // Kun 100.000 i forskuddVELKOMMEN TIL VISNING!


Mandag 6. desember kl. 17-19 og torsdag 9. desember kl. 17-18. 

Pga smittevernsrestriksjoner må tidspunkt for visning forhåndsavtales med megler

I visningssenteret kan du se modell av Fabeltunet, illustrasjoner av rekkehusene og se nærmere på plantegninger.  

Du finner oss ved innkjøringen til Gauteidvegen 230
(rett ovenfor Frogner Meningshetshus)


Velg din stilretning 

Når du kjøper ny bolig starter du med nye blanke ark, men arkene trenger ikke å være hvite. Hvordan du ønsker å ha det er personlig, så vi har laget ulike tilvalgspakker hvor du som boligkjøper kan finne den stilretningen som passer deg best. Med på laget med utvikling av stilpakkene har vi fått med oss den dyktige interiørdesigneren Siri Berg Jensen som driver Sirisidé AS

Finn ditt rekkehus i boligvelgeren

Meld interesse for prosjektet