bakke
Logo

Bo godt i nytt rekkehus på Fabeltunet!

I de eventyrlige omgivelsene på Fabeltunet på Frogner bygger vi flotte, energieffektive rekkehus med god plass til hele familien og fine planløsninger. Her er det bare å ta med familien og begynne å bo fra første stund!

Størrelse 131 kvm BRA // 3 soverom // Solrike takterrasser // Komplett og nøkkelferdig leveranse. 

Kontakt oss i dag for en hyggelig boligprat!


Priser fra
5.990.000

Soverom
3

Kvm.
131

Innflyttingsklare boliger

Kom og se!

Boliger for et allsidig liv

Egen hageflekk, egen terrasse og bedre plass til  hjemmekontorløsning? Det er deilig å få plassen man trenger i nytt  rekkehus. På Fabeltunet leverer flotte rekkehus med gode planløsninger tilpasset et aktivt familieliv. 

Rekkehusene har god standard med 3-stavs hvitpigmentert parkett på gulvene, flislagt bad med romslig baderominnredning og dusjhjørne. Kjøkken fra anerkjent leverandør som leveres komplett med hvitevarer. Boligene får solrike uteplasser med balkong og/eller takterrasse. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag!

Vi er stolte av at alle våre boliger tegnes og utvikles i egen regi. Vi har egen elementfabrikk på Aurskog hvor samtlige boliger bygges med omsorg i tørre og kontrollerte omgivelser. Kort og godt - kortreist kvalitet!

Ta kontakt for visning i vår visningsbolig: Thomas Johan Hagen, mobil 951 34 707 // thomas.johan@bakke-as.no


VISNING

Det er både mulig med digital visning på Teams eller fysisk visning på byggeplassen.

På visning blir du bedre kjent med Fabeltunet og våre boligtyper. 

Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer. Adressen er Fabelveien 4, Frogner. Velkommen til en hyggelig boligprat!


Meld interesse for prosjektet